• header

20e augusti 2010

Vaknade klockan nio av små pussar av min pojkvän. Väckte sömntutan Mani och tog ut honom på promenad. En riktigt vacker dag, solen sken, fåglarna kvittrade, humöret var på topp…. PERFEKT DAG FÖR DANSKA PARADISE HOTEL! Haha.. Fan, alltså jag är helt besatt. Kan någon hjälpa mig?

Har alltså sen klockan nio legat och tittat på det och ligger nu på avsnitt 26 och kan inte sluta kolla. Vill ha mer.. Meeeeeeeeeeeer!!!

Jag skiter i min bloggmiddag ikväll och öppningen av Lobby. Jag ska istället ligga och titta på PH. Haha…

112 Comments

Mathina

Haha, jag är lika besatt jag! Ligger på samma avsnitt men har en liten paus, kanske bäst att börja glo på kvällarna igen? :)

Reply
Valentina

Hej Kenza!! Jag undrar om du vet vart man kan hitta fina fast också lite billiga skinnjackor! Tips på olika affärer skulle vara skit bra! Jag drömmer fortfarande om din jacka i Jofama by Kenza, men jag får se!
Keep going! Bäst är du!

Reply
E

Åååååh, jag blev nyfiken på danska ph när du skrev om det och jag är också fast nu. Allt är ditt feeeel! :( haha

Reply
Felicia

har aldrig ritkigt följt paradise hotel, men folk säger hela tiden att det är sjukt bra, kanske ska börja?:)

Reply
Helena

Jag är också besatt, min karl bara suckar åt mig när han ser att jag kollar PH ! Haha! Men vilken gillar du bäst, svenska eller danska?

Jag tycker danska är mkt bättre, mer dramatik, mer relationer, mer sex, mer av allt! :)

Reply
sofie

Haha, jag är också helt besatt av PH Danmark! Snart kan jag flytande danska efter alla dessa avsnitt :D

Reply
alida

hejsan, ja har en fråga ang din skokollektion.. modellen som heter hot, e den i mocka elle skin?? SKIIIIIT SNYGG BTW! ;) svara gärna till min mail elle om du tar de som ett inlägg (you choose!), då ja alltid glömmer kolla här bland svaren igen :p
Tack!

Reply
Nattis 2.0

Hahah jag kollade på det förra sommaren det var så grymt bra! Sträckkollade precis som du.. helt underbart! Till slut pratade jag med mig själv på danska ;)

Reply
Matilda

Kenza! Jag förstår dig helt! Programmet gick på 6an förra sommaren på nätterna och jag var alltid uppe för att kolla på det! Så himla bra och ja, man blir helt fast. Så kör på bara, du kommer känna dig nöjd när du vet hur det slutade! :D
Puss och kram.

Reply
sara

hahahah höjdpunkten varje dag är efter klockan 18 när dom har släppt ett ny avsnitt. ÄLSKAR DET haha och det blir bara bättre!

Reply
Ida

Alltså, du är så grymt vacker!
Sen tänkte jag fråga hur länge du och din pojkvän varit tillsammans? :)

Reply
Märta

Hej på dej ljuvliga Kenza! :) <3 Min syster är besatt av det programmet! Själv har jag sett bara några avsnitt, föredrar andra nog! Älskar din blogg, den är världsbäst! <3

Reply
Camilla

Haha jag kan också bli besatt av tvprogram! Det värsta är när alla avsnitt bygger på varandra, då blir man helt fast!

Reply
rolf

KENZA kan du hjälpa mig.hur ska dina vänner kunna komma in på din nattklubb, om dom är UNDER 21.om åldersgränsen är 21.Måste man skriva på en gästlista för att komma in,då tycker jag att det är en privat fest, inte en nattklubb.FÖR ATT DET KALLAS NATTKLUBB är ju för vem som helst.
VILKA HÅLLER MED MIG.

Reply
Kattis

Varför är vissa av förra säsongens killar med? =P Syftar på Nick och Rasmus! Nick vann ju dessutom förra säsongen…haha.

Reply
kajsa

Haha, ska nog börja kolla jag också..

Jag flyttar snart till London, häng med på min resa i min blogg!

Reply
Olivia

hahaha, jag är lika besatt, men jag har tagit mig till avsnitt 54, det senaste som lades ut vill säga!! Vem hejar du på? Vet dessvärre vem det är som vinner!!

Reply
Melinda

Hahaha jag är likadan! Är på avsnitt 51, pausar lite så jag har flera avsnitt och kolla på varje dag hehe ;)

Reply
Linda

Hehe I know the feeling !! Jag har till och med kommit ifatt PH så nu måste jag sitta och vänta på att ett nytt avsnitt ska komma ut, men men den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge.

Reply
Karolina

Haha, det var likadant med mig och Svenska PH. Jag var lite efter med att börja kolla på det, så såg alla på tv6play. Man blir verkligen besatt! :)

Reply
ella

Hej kenza! jag bara undrar när din smyckekollektion för GULDFYND kommer ut i butik, det står att den ska finnas i butik från och med augusti 2010 på hemsidan, men den finns ju inte :( så när kommer den ? :D väntar med spänning…;)

Reply
Joanna

Jag är fan skit arg när det gäller Paradise Hotel, mina favoriter har åkt ut, ska inte säga vilka men jag hade tre favoriter och alla är borta :c, hoppas någon kommer tillbaka för det är bara tre veckor kvar (är på avsnitt 50+ någonting).
Hehe.

Reply
tilda

hahhaha, var också obsessed med dedær programmet førra vintern, låg uppe flera nætter i streck før att kunna se de klart :-p

Reply
Lotta

Hellu =) tänkte fråga vart du beställde din baseball jacka ifårn va inne på den sidan förut men glömde bort:p ska nämligen göra en beställning där =)

Reply
H.O

Hej, jag träffade en kille som hette Petter- från stockholm. Han påstod att han gick i din klass på grundskolan,stämmer det eller var det bara en kass raggningsreplik?

Reply
Cissi

Alltid kul att kolla på folk som beter sig värre än en själv, får då mår man bra av att känna sig som en ängel jämfört med dom ;) plus att det alltid är kul att kolla på halvnakna människor, haha.

CKK.WEBBLOGG.SE

Reply
Four Queens

I bloggen Four Queens får du följa fyra personer vars liv är olika men ändå lika. Vi har Hjärter Dam som älskar att älska, Klöver Dam som lever det goda livet, Ruter Dam som är tonårsmamma (snart!) och Spader Dam, bögen som lever för dramatik.

Senaste – Klöver Dam blir väldigt full i onsdags och Piggelin dramat fortsätter!

Reply
Liva Christina

Hi Kenza :)

My name is Liva and I blog on http://www.readmoreavenue.com – a blog about books. I write to you because I want to ask you is you want to answer a few questions about the books in your life.

1. What is your favourite book?

2. What book would you like to read in the future?

3. What book would you give to someone you love?

If you have the time, you’re welcome to take a picture of yourself with one of the books.

You can contact me on: [email protected] or on my blog: http://www.readmoreavenue.com

/Liva Christina

Reply
Cecilia Sennerfors

Haha åhh jag vet hur det är, fick låna min mosters Sex And The City box och låg en hel dag och kollade på ALLA avsnitten och då dom var slut så skrek jag ”NEJ!! Jag vill ha mera!!!!!!!”’ xD

Reply
Briella

Hej Kenza.

Fråga:
Man älskar någon över allt annat. Man är villig att göra allt i sin makt för den personen.
Men hur fixar man någon annans brustna hjärta?
Kärleken finns, precis som alltid. Men hur går man till väga? Finns det hopp? Vad är bäst att göra i en sådan situation?

Vad tycker och tänker du om situation som denna?
Uppskattar svar. Från dig eller någon annan som läser detta.
Kärlek är det bästa, men kan också vara det värsta—

Reply
Sanna

det är förjävligt när man fastnar så för ett program, man vill bara plöja igenom alla avsnitt efter varandra så man inte missar eller glömmer något ;)

Reply
Julia

Jag fyller år i dag :D ett grattis kanske?! Hahah gillar din blogg jättemycket speciellt dina kläder! du klär dig såå snyggt!! :) <3<3<3

Reply
sarah

Hej Kenza ! jag undrar om du kan visa lite grejer från guldfynd by kenza här på bloggen! :)

Reply
Klara

HAHAHAH, samma häär! jag är BESATT. fatta att det är 54 avsnitt, 40 min på varje. Såg hela förra PH- danmark också… ungefär lika många avsnitt tror jag. fattar du hur många TIMMAR det blir???

Reply
Julia

Haha fan va sjukt att jag lästa detta nu, igår låg jag i stort sätt hela dagen och kollade på PH, är dock på avsnitt 23 :)
det är skitbra ;)
haha

Kram

Reply
Annah

hahah så skööön! Du har lyckats dra med mig i beroendet också, läste det hos dig om det för någon dag sen bestämde jag mig för att kolla, sen var jag FAST! Är på avsnitt 17 redan haha, känner mig rätt besatt, känns sådär okej ;)

Reply
Anonym

PH är bäst!
Jag är på avsnitt 54 och det¨är så spännande vill bara se mera!
Kenza du är så söt! och jag gillar din blogg jätte jätte mycket

Reply
sanna

jag är så glad att jag såg alla avsnitt när dom gick på tvn :D:D lätt bästa säsongen och det är mycket bättre än svenska ph!!!

Reply
Ida

Haha! Amalie…. vad kan jag säga? Vad tycker du om henne? Hoppas det är en bra översättning :D Hon är fan rolig. Lite blåst kanske… ;) Haha

Reply
my

jag har också blivit smått besatt av PH, inte på ett sjukligt sätt nejnej…ABSOLUT INTE ;S!!

Reply
Ida

Jag kan inte förstå hur danska PH kan vara så jävla beroendeframkallande!!! Samma problem för mig + min mamma förra somaren, speciellt jag satt uppe om nätterna när det gick dubbelavsnitt (?) på TV. Haha, kunde inte sova fören jag sett det och längtade ihjäl mig varje kväll. Så hela tiden när deltagare åkte ut så trodde man att det skulle ta slut, men icke, då kom det in nya, Susan, Anna osv osv, kom det inte en ny in så kom gamla tillbaka. Höhö, sjukt, jag hann inte se klart innan skolan började :(

Vart är det du tittar på det, sida alltså?

Reply
caroline

haha danska är sjukt bra! jag är äntligen ikapp! och avsnitten som du har kvar är skitgrymma:) ha så kul ikväll GUMMAN HIHI:)

Reply
Sofie

Dejligt at se, at I alle sammen kan lide det danske Paradise Hotel.
Jeg har også set rigtig meget af det! Fantastiske intriger, drama, sjov og spas.
Ha’ det bra :)

Knus fra Danmark

Reply
Lina

Haha jag började titta på det för några dagar sedan, man blir sjukt fast i det !
Är på avsnitt 48 nu.
Grymt bra ! :D

Reply
Emelie

Haha! Jag kollade igenom alla de PH-avsnitten i höstas när jag var sjuk. Jag blev besatt fort kan jag säga! Men det värsta av allt var att jag egentligen inte tyckte att programmet var så bra, men jag var tvungen att fortsätta titta ändå, haha!

Reply
Maja

Haha, jag är också besatt. Paradise är just nu mitt liv! Vänta bara tills du kommer längre fram! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*