• header

23e augusti 2010

God morgon allihopa! Hoppas att ni har sovit gott.

Egentligen skulle jag suttit i en bil påväg till Borlänge nu för att filma hela dagen till Kenza & Tyra show men som ni kanske har läst i Tyras blogg så har hon skadat sig. :( Det känns inte kul alls. Vi har haft sån jävla otur! Först hoppar vår projektledare av så att vi får skjuta på inspelningarna två veckor, och nu när vi äntligen skulle sätta igång och hade ett fullspäckat schema den här veckan så händer det här. Allt går ju åt helvete, vi kommer aldrig igång!!

Det är lite tråkigt.. Men det allra viktigaste är att Tyra blir bra igen så gå in och skriv krya på dig till hennes lårmuskel haha.. ♥

78 Comments

EMELIE

naw stackarn, så där blir det alltid för mig när jag börjar träna och försöker vara duktig. Gör alltid illa mig eller blir sjuk då. Inte kul!

Kenzas svar: Ja jag tycker så synd om henne :(

Reply
Mikaela

Ush vad tråkigt för Tyra att hon gjort illa sig :/ Hon får krya på sig, ser fram emot att se showen sedan :)

Reply
Annika

jag vet hur hon känner sig… jag är 22 , men mina knän närmar sig 60 så de slutar fungera tidigare än jag, hehe;) hoppas ni kommer igång snart!

Reply
Sara

Nej, stackarn!
Jag tror er show kommer att bli superbra när ni väl sätter igång. Eller jag vet att den kommer bli superbra!! :D
Älskar din blogg!

Reply
Martina

Hur kommer det sig att ni spelar in i Borlänge? Kul att ni gör det, i och med att jag bor i Falun såklart, men vore kul att veta varför.. :)

Reply
L

tänkte fråga hur det går för dig med rökandet? jag försöker sluta men gosh dehär är inte lätt asså

Reply
m

Er show skulle ju inte heta kenza & tyra show utan ni skulle hitta på ett namn som inte är helt samma som bella & tyra show..? riktigt dumt om ni håller nästan samma namn

Reply
vicky

sorry to hear things aren’t going as planned, but at least you girls look absolutely stunning in that picture!!

xox Vicky

Reply
Elin

Varför ska ni spela in just i Borlänge? :D Själv bor jag väldigt nära borlänge :)

Reply
Josefine

Kenza!
Jag har en fråga till dig, och det vore kul om du svarade! Frågan är: hur lång blir du i högklackat och hur lång är du utan klackar? Kram! Lycka till med showen oxå :)

Reply
Bella

BORLÄNGE? hahaha nä fan va kul att ni skulle filma i min lilla håla! :3 säg när ni kommer nästa gång hihihi…

Reply
Elisa

Ussch vad tråkigt att Tyra skadat sig :/ Ska in och hälsa henne ett krya på dig direkt efter att jag skrivit detta!:) Hoppas ni kan komma igång med inspelningen i borlänge snart i alla fall! =) Är nyfiken på vad det är ni håller på med hehe =) Hoppas oturen vänder till tur nu för er båda två så ni kan fortsätta med showen! =)

Reply
Amanda Strand

Hallåj! Vad synd att ni inte åkte till Borlänge. Där bor jag, haha! Borlänge är väl kanske inte världens roligaste stad direkt, men nått kul hade ni säkert hitta på! Ha det så bra, kram! :)

Reply
Signe

Men Gud va tråkigt! Men ska ni fortfarande till Borlänge? :D bor där nämligen ;) ni måste berätta vart ni är, så jag kan hälsa :) vill så jättegärna träffa dig, verkligen :)<33 om du har tid (vilket jag tror du inte har men..) så får du gäärna mejla mig vart ni ska vara, skulle vara superkul att bara se dig :)<3 puss o kram!

Reply
My

BORLÄNGE?! Where is the world going to? Ska ni hit och göra fysiska aktiviter? Finns det sånna saker att göra här? Hahaha fetaste soffstaden :D Ni får gärna komma sen iaf, vill träffa er!

Reply
kristin

oj va tråkigt! :( hoppas ni verkligen kommer igång snart på riktigt. längtar efter att se den.
kul att ni skulle göra en inspelning i borlänge, bor nämnligen i falun så :)
LYCKA TILL NU!
puss & kram :)

Reply
Nattis

Ja det var verkligen synd..! Stackars Tyra. Men måste bara säga att du är grymt snygg på bilden ovan, för att inte tala om skorna?!?!?! HUR snygga var inte de?!(eller som vanligt då:D ) Puss påre iaf:)

Reply
Clara

Va kul att ni skulle till borlänge ! Går i skolan där och bor i närheten så nu blev man lite nyfiken på vad ni ska hitta där ! Hoppas Tyra blir bättre snart ! Kram kram

Reply
Leone

Borlänge är fint det! Saknar skiten ur mig efter det, 8år bodde man där ju! hahah fast säter ligger ju bara 20 minuter bort så antar att jag inte ska klaga ändå! :D

Reply
emma

BORLÄNGE? bor där, och det är verkligen väärldens tråkigaste stad så vi borlängebor är ju bara såå nyfikna på vad ni ska göra här :D ni skulle kommit tidigare på sommaren för då är det lite roligare här. speciellt under peace and love :D

Reply
agnes

men sluta klaga på borlänge! ni som endå bor här borde ju veta att staden har sin charm. själva stan kanske inte är så vacker men om borlänge bara var en håla så varför skulle vi få en av sveriges största IKEA hit då för? vaa? juste.
haha Kenza säg till när ni ska hit och om ni skulle kunna vara tillgängliga att träffa läsare lite fort, för du ser ju att du har rätt många härifrån som läser din blogg, och skulle verkligen vara askul att träffa dig, eller se dig iaf haha.
kram!

Reply
angelica gävert

borlänge av alla ställen , visst staden är galet skön.
men jag förstår inte , ni har väl all möjlighet i sthlm ?
själv bor jag i borlänge och du får mer än gärna skriva ut under dagarna vart du är någonstans ! :)

Reply
Camilla arnesen

Kenza.. jag har en fråga!

Hur släpper du killar som du verkligen gillat innan? Jag har precis haft en kille som jag verkligen verkligen tyckt om, men jag vill inte släpa mina tankar och tryckas ner pga honom! Han säger att jag är idiot och massor, jag vill inte att det ska vara så!

Snälla ge mig ett råd, mår så dåligt.

Reply
June

Stackars er.
Den där bilden är riiiktigt uselt retuscherad alltså. Kan inte sluta stirra på den.

Reply
Emma

Så himla snygga skot du har på dig kenza!
älskar din blogg (LLLLLLLLLLLLLLLLLL)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*