• header

Middagen på Collage

Vår bloggmiddag var för flera dagar sedan och jag har fortfarande inte berättat om den.. Men bättre sent än aldrig!

Efter champagneminglet inne på Louis Vuitton-butiken så gick vi alla till Collage. Jag smet såklart in lite före alla för att ordna det sista. Sedan kom alla in, två snygga änglar delade ut dricka och det bjöds på underbar libanesisk mat från Beirut Café. När alla hade ätit färdigt bjöds det på shots och så drog partyt igång med att Michaela Forni fick en lapdance av en manlig strippa. En rätt grov lapdance, se hur det såg ut här…hehe

Det var en otroligt lyckad middag och vi hade skitkul! Tack till Natacha och Bobby som ordnade detta med mig (speciellt Natacha som la ner otroligt mycket tid på detta) och tack till alla ni fina som kom :)

142 Comments

Mari

Ser herlig ut !
Når skal du til London igjen ? Jeg skal dit i oktober og hvis vi er der samtidig skal jeg se om jeg ser deg <3

Reply
Francy

Va kul ni verkar har haft det. :D Men jag är bara så nyfiken på vad ni ska göra här i Borlänge? :o

Reply
R O S A N N A

jag undrar hur det här nya loppy är. Vilken ålder är det på människorna där? Har fått sms om att ja e på listan där och vill inte stöta på 18åringar?

Reply
Emilia

Gud vad fina nadia är, förstår inte varför hon inte vill vara med i bloggen :D

Reply
Sonia

Wohoo, första kommentaren =D

sen, jag älskar ditt utseende! du är så himla fin!
älskar dig blogg med! =D

ta gärna en titt på min =)
kramar! <3

Reply
josephine

kan tänka mig att det var RIKTIGT MYKCET kamerablixtar överallt där, eftersom ALLA var tvunga att dokumentera till bloggen efteråt ^^ haha

Reply
maja

alltså palla att du har likadan klänning hela tiden på varje fest/middag när du har hela garderoben full..

Reply
Elin

Gud va lika ni två var på den bilden :O
du o Natascha, shiet precis samma leende o läppar!

Reply
Maria

Kolla gärna in mina egendesignade smycken! Jag tror du skulle gilla örhängena i form av vingar =) Endast 60kr, gratis frakt!

Reply
amanda

hej kenza! är himla sugen på att testa på lobby den här helgen :) jag är 18 år och likaså mina kompisar, undar om vi över huvudtaget kommer in där? kram!

Reply
rebecka

oj oj oj . kanske inte du som fixat … men om en BLOGGMADDAG ser ut sådär … hur kmr då sitt bröllop se ut ! eller 40 års kalas ! hahaha
40 års kris . du har hela ditt liv kvar tills du är 40(bokstavligt talat . 20 + 20 (19) haha )

Reply
julia

hej kenza! grym blogg verkligen. men jag tänkte bara fråga dig om du skulle kunna göra en reseguide om new york. typ shopping mat och sevärdigheter. Jag ska dit på höstlovet och det skulle vara alldeles underbart att få lite tips på bra adresser och så vidare. Eftersom att du har så bra smak på kläder ;) Vet inte när du var där senast så du kanske inte kommer ihåg adresser och sånt,men en new york guide från dig tror jag skulle uppskattas av många! :) kramar till dig!

Reply
Saga

Jäklar va du och Natascha är lika på tredje bilden NERIFRÅN =O Jättevackra båda två

Reply
simone

Hallå goding! Kan inte du skriva lite mer om din Mani? Vilken personlighet han har, vad du lärt honom för skoj (om ni övat trix) och sådant mys? :D

Reply
Anja

Hej jag undrade vilken recept du använt til din blåbärs paj eftersom jag skal göra en til min familj och jag har aldrig provat att gjöra blåbärs paj innan. Det vore jättejätte snält om du skulle kunne maila mig recepten du använt!

Reply
Anna

När du är på fester tar du med din kamera Canon G11 och ber andra och fota eller är det bara mobiltelefon? :D SVARA SNÄLLA för att jag har en Canon G11 men jag vet inte om jag borde ta ut kameran på fester osv elr, om jag ska ta mobiltelefonen.

Reply
dd

Jag tycker Nadia är så otroligt söt, och så fint hår. Hon verkar vara en jättesnäll tjej.. Kram!

Reply
Agnes

Kenza! Kan inte du visa hur du förvarar alla dina smycken? Jag har massa örhängen och ringar som jag inte vet hur jag ska förvara och behöver lite tips! Superfin blogg!

Reply
leni

Hej Kenza! Jag är en finsk läsare från Grankulla och jag måste säga att jag älskar din blogg så jävla mycket!! Du är alltid så positiv och klyftig och visst ett bra exempel för många unga kvinnor:) Keep up the good work!

Reply
ines

de är inte lika någonstans, kenza är mycket finare o fräschare kropp än vad natasha har, så glöm det snälla. och vad fan gör de på sista bilden förlåt men det ser ut som om hon suger av honom asso hahah!

Reply
Denise

Nej va roligt! Min barndomsvän Martin (strippan till vänster om Bobby) var där! Det har han inte berättat för mig, nu får han vänta sig en utskällning! ;)

Reply
jessica

är tjejen på den femte bilden uppifrån din syster? ni är väldigt lika :) skit snygg är du <3

Reply
Isa

Hihihih Sista bilden e grym=) Braaaa ROBIN=) Du kan dina grejer( Strippan) Sista bilden äter tjejen en banan från hans..

Min busig lilla Robin(strippan på sista bilden). Han har inte berättat för mig att han var där.. ROBIN SKÄRPNING!

Reply
Johanna

du och natacha är fan lika asså, aldrig tänkt på det tidigare :p du är dock vackrare

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*