• header

Väskhängare

Medan vi stod och gjorde blåbärspajen (som btw blev otroligt god!) så knackade det på dörren. Det var Glitter som budade över en liten påse till mig med en “nyhet”. Nämligen en väskhängare.

Tanken är att man ska ha med sig den ut på typ restauranger och caféer för att slippa ställa väskan på smutsigt golv eller hänga den över stolen. Frågan är bara hur praktiskt det är.. Bara man nuddar den glider den ju av bordet och så är det väl inte det första man tänker på att packa ner i handväskan när man ska ut..

Men tanken var ju bra iallafall!

 

UPDATE: Hahaha, jag dör!! Jag har tydligen hängt den fel. Det förklarar saken! ;-) Vilket jävla pucko jag är. Jag och Dilay kom ju fram till att det verkligen inte går att lägga den på något annat sätt.. Haha..

318 Comments

Julia

du har hängt fel , den där stora plattan ska vara på bordet sedan så ska väskan hänga på kroken, :D

Reply
Sandra

Det skulle kanske varit någon gummi-grej på kroken så den inte glider av så lätt? :)

Reply
Isabelle

tror att du har hängt den fel, “smycket” ska ligga på bordet om man säger så :P

Reply
emma

Om du lägger själva plattan på bordskanten och vrider på den långa kroken (så att den hänger neråt), så kan du hänga väskan på kroken och då ramlar den inte ner. Sjukt dålig förklaringa, men ändå.. :)

Reply
Ebba

Men kenza, du har satt den åt fel håll! Den runda plattan ska ligga på bordet! Då funkar de perfekt! Har i och för sig inte prövat de från glitter, men en annan sort, dirrekt inporterad från Italien, funkar PERFEKT!! :)
prova det! Puss oh kram! ;)

Reply
Sandy

Du har den upp å ner! Stenen ska vara på ovansidan av bordet! :) då fungerar det nog bätte!

Reply
Sofie

hehe du har nog hängt den fel på bilden, den där “diamanten” ska vara uppe på borde platt liksom och sen hänger man på den där grejjen man “rullar” ut ;) alltså den du har uppe på bordet nu :)

Reply
Sofie

hehe du har nog hängt den fel på bilden, den där ”diamanten” ska vara uppe på borde platt liksom och sen hänger man väskan på den där grejjen man ”rullar” ut ;) alltså den du har uppe på bordet nu

Reply
Lovisa ; Mode och Naglar

Min mamma har också en sån och du har satt den fel ^^ Den runda delen ska ligga mot bordet och kroken ska vara neråt där väskan ska hänga för då blir den jättestadig! :D

Kram

Reply
Sofia

Tror du har hängt den fel… Jag har en liknande, och då ska man lägga själva dosan, den stora rundeln, på bordet, och så ska själva kroken hängas ner, och då kan du hänga väskan på kroken. Då ligger hängaren stadigt, iaf min ;)

Reply
Hanna

Jag tror kanske att den sitter fast lite bättre om du sätter den på andra hållet, med ‘diamanten’ på bordet och kroken hängandes under..

Reply
ann

hej Kenza!
den kanske inte ramlar av lika lätt om du har den åt rätt håll. Den runda plattan ska ligga på bordet och sedan en krok ned.
jag tänkte bara att det kanske blir stadigare :)

Kram

Reply
Johanna

Du har väl hängt den fel ? :D Jag tror den runda ska ligga på bordet och kroken ska hänga under ;) testa det iaf. Jag älskar dig och din blogg ! :D

Reply
victoria

Du har hängt den åt fel håll, det är det glittriga som ska vara ovanpå bordet, och kroken ska du hänga påsarna på :)

Reply
Sofia Sundkvist

Vilken söt väskhängare! Har varit på jakt efter en egen en tid… Tänkte bara meddela att du har den upp och ner. Den svarta plattan ska vara på bordet och kroken under bordet! :)

Reply
Joss

Brukar vara så att man ska sätta “runda” saken på bordet och sen hänga väskan på kroken. Försök med de så kanske de går lättare =)))

Reply
V

det kan ju bero att du satt den på fel håll på bordet, den där platta saken ska sitta på bordet och den gör så att det inte åker av, sen hänger du väskan i “kroken”
haha

Reply
Sara

En dumhuvu du har ju sen fel veg ! Dendär svartta saken ska vara på borden ock i kroken ( som du har på borden) ska hänga ner. Haha :)

Reply
Zandra

haha knappast nån nyhet, sådana har de använt sen 70talet haha!
dessutom har du hängt den fel! Det stora emblemet ska ligga an mot bordsskivan juuu hahahaha!

Reply
Daniella

Kenza , du har hängt den fel! Den runda brickan ska ligga mot bordet och “pinnen” ska man använda som krok till väskan :) Man får vrida den lite till rätta

Reply
Melika

Är den inte åt fel håll? Jag tror att cirkeln med diamanten ska vara på bordet :) Dom jag har sett har en sån stor platta man ska sätta på bordet och så ska kroken vara under :P

Reply
Jenny

Tror inte att ni har hängt upp den rätt… Själva smycket ska väl vara uppe på bordsskivan, och väskan ska hänga på kroken som blir under, iaf på den som jag har..

Reply
rea

haha :) du har ju hängt den upp och ner tror jag, det är väl meningen att den stora runda saken ska ligga på bordet? :) prova så kanske det blir stadigare

Reply
paulina

du ska ha diamanten på borden och sen vika ner krogen och hänga på. diamanten gör då upp vikten mot väskan.

Reply
cohen

men söta Kenza, du ska sätta den åt andra hållet, alltså stenen uppe på bordet. svårt att förklara, men testa dig fram så kommer du se sen att den funkar alldeles utmärkt (har testat själv). =)

Reply
Hanna

den hänger fel, den platta svarta saken ska vara på bordet och kroken ska hänga neråt och där ska väskan hänga :)

Reply
Kelly

hahahahha du har väskhängaren fel håll haha, roligt att du också kan ha fel ibland. det e diamantpärlan som ska va på bordet och sen ska kedjan hänga o då kmr det inte att åka av. haha du har lagt den upp och ner

Reply
Hanna

Hej! :) Tänkte bara berätta att du har hängt den fel, den svarta delen ska ligga på bordet så att väskan kan hänga på den silvriga kroken ;) Då sitter den mycket bättre!

Reply
Li

Det beror på att du har hängt den upp-och-ned. Den platta delen ska vara på ovansidan av bordet och väskan ska hänga i kroken. :)

Reply
Fotograf Annie

Men du har den åt fel håll, den platta delen ska ligga på bordet och väskan ska hänga på det som ser ut som en krok, det borde fungera bättre :P

Reply
Sara

Du har den åt fel håll!! den dära “diamaten” ska ligga uppe på bordet. Den e platt under va? Testa det nästa gång. Har nämligen en liknande grej :D
Ha det bra!!

Reply
marianne

hehe du har tyvärr hängt den fel :) det är den svarta diamant grejen som ska sitta ovanpå bordet, medan den andra kroken ska hänga under, där ska du hänga väskan. på det sättet funkar det bra att hänga väskan å den glider inte iväg :P du har satt den uppochner :)

Reply
Camilla

Men underbaring. Det är ju plattan som ska vila mot bordet…kroken hänger du i..
På så sätt stannar den kvar..
Klart som fan den inte funkar när du har den upp och ner..

Reply
Tiger

Det är tvärtom, du ska ha plattan på bordet och hänga väskan i kroken. Då sitter den som berg! Det är svårt att veta hur den funkar när man ser den första gången… ;)

Reply
ellen

Du har väskhängaren på fel håll. Den runda klumpen ska va på bordet. Det är nåt filttyg där som ska göra att den inte trillar ner. Prova det istället:-)

Reply
Rebecca

Du ska hänga den tvärtom… Den runda biten ska ligga på bordet och den andra funkar som en krok att hänga väska på:P

Reply
Sara

Är du säker på att du inte satt den upp och ner? Så att den där plattan med stenen liksom ligger på bordet.. har aldrig använt en sån själv men har sett bilder, då har det mer sett ut som att den ska vara upponer mot vad du har den på bilden ovan. Isf kanske den sitter fast bättre också:)

Reply
Ida

Nej nej Kenza du har satt den helt fel :P den stora ‘ploppen’ ska ligga på bordet och ‘kedjan’ som hänger skam man kunna vrida så den hänger rakt ner och DEN hänger du väskan på! ;D

Reply
Jeeeen

Gumman du har ju satt dit den fel! Den runda blingbling saken ska vara PÅ bordet och de andra hänga ner som en krok. Då är den hyffsat stadig faktiskt, prova igen :D

Reply
Camilla

men du har ju lagt den fel! Platta sidan med svarta stenen ska ligga på bordet, krokdelen ska väskan hänga på. Då rasar den nog inte av bordet lika lätt.

Reply
Ida

PS- då banne mej rör den sig inte ur fläcken! provade ‘hänga’ på den själv med armen och den satt kan jag lova :)

Reply
Angelica

Asså Kenza ibland är du bara dum, det där är en sån som ska hänga åt andra hållet xD.. den svart stenen ska liksom ligga på bordet :)

Reply
LH

en grej bara.. :P den är uppochner! plattan ska vara mot bordet och kroken ska man hänga väskan på ;) puss och kram

Reply
jennie

du har ju den fel=) hehe. “pärlan” ska ligga på bordet och kroken ska hänga ner, då ska den hållas för det är något material på baksidan av plattan som gör att den ska hållas kvar.

Reply
Hanna

Den hänger åt fel håll :P Den svarta Diamanten ska ligga på bordet. hehe :P

Reply
Rebecca

hej , när jag gick förbi glitter för några dar sedan hade dom en sång “väskhängare” framme. Men dom hade hängt den tvärtom vad du har gjort. Alltså med själva diamanten på bordet och kroken i luften. Prova det så kanske det funkar bättre.

Lycka till ;)

Reply
Nadja

Har du inte satt hängaren upp och ner? Min lärare hade en sådan för ett tag sedan och där var smyckesdelen, eller stenen, över bordet med kroken neråt.

Reply
josefin johansson

Man ska inte ens hänga den så som du har hängt den så inte så konstigt att den glider av från bordet :) den svarta diamanten ska ligga på bordet och den silvriga grejen som nu håller den uppe på bordet är själva kroken :)

Reply
anonym

Använder du den ens rätt? hehe verkar som du ska hänga väskan på kroken och inte på den andra änden :P

Reply
Inga S.

Ha ha ha Japp its the thought that counts!! But now they’re probably already improving it since they’ve heard your review! ;)

Reply
frida

lägg “plattan” på bordet, alltså tvärtom vad du har gjort på bilden, så att själva “kroken” blir nedåt och häng väskan på den:) då sitter den kvar och glider inte av!

Reply
Q

Kenza haha du har hängt den fel, den ska sitta på andra hållet med den runda delen platt på bordet och den delen du nu balanserat på bordet är den delen som väskan ska hänga i, själva kroken :P sköt om dig sötnos!

Reply
Jonna

Men du håller den ju åt fel håll! :D diamanten borde gå att vrida på så att den liksom står på bordet och kroken hänger neråt och där hänger du väskan. du är så söt.. :)

Reply
...

Alltså, är det inte tänkt att den där svarta “diamanten” ska ligga på bordet och att den andra delen är självaste kroken? :O

Reply
Sofie & Josefin

Låter bra! :) Kika gärna införbi våran blogg som äntligen är NYUPPSTARTAD igen! :D Hoppas vi kan få tillbaka alla underbara läsare efter vårat sommarlov. :D

Reply
LINA

Har du den inte åt fel håll? :P Alltså jag menar den stora runda diamanten ska väl ligga på bordet? :)

Reply
Madde

Men den sitter ju fel! Den där svarta plattan ska vara på bordet o kroken ska hänga ner…

Reply
Grodaaa

Men jag tror att du har satt den åt fel håll. Ska inte den svarta runda grejen vara på bordet? Så att man hängen väskan på silver kroken. :)

Reply
Jea

Hej hej! Har själv en väskhängare, är ett av de smartaste uppfinningarna för oss partygirls (Förutom hiiiigh heels dårå ;))och jag har den alltid i väskan! :) MEN jag ser att du hängt den lite fel :S Själva plattan (den runda) ska ligga platt på bordet och väskan ska hänga i “pinnen”. Bara så du vet! :) Jag kan ju ha fel, deras kanske ska hänga så! :)

Reply
Ebba

men daaaaah! den glider ju av eftersom du har satt den uppochner! den svartglittriga grejen ska vara på bordet :P

Reply
Caroline

haha, gumman, du ska ju hänga den med diamanten uppåt, så att den “ligger” på bordet, men kroken hängandes neråt! ;D <3

Reply
Annie

Heej jätte fin väskhängare min kompis har en liknande, men en fråga ska inge den vara åt andra hållet med diamant grejen uppe på bordet??? heheh
kram

Reply
Mari

Nej, vilken läcker. En sådan måste jag ha :). Urhärliga bilder sedan ni plockade blåbär……ha en fortsatt trevlig kväll

Reply
Annie

Heej, jätte fin väskhängare! Min kompis har en liknande fast med blå diamant. men en fråga bara ska den inte vara åt andra hållet asså med diamant grejen uppe på bordet??? heheh
kraam

Reply
sofia

hej kenza, ja måst bara säga att du har den fel väg:D de meningen att haa det där runda delen( med stenarna) på bordet och “kroken” hänger neråt under bordet, så hålls den bättre:) !

Reply
Z

själva plutten ska ju vara på bordet och så ska det bli som en krok under bordet man kan hänga väskan på =)

Reply
Mona

Ha-ha….ja dom borde ha skickat med en bruksanvisning till dig om hur man ska använda den!!! Vänd på den, kroken ska vara nedåt och diamant grejen ska ligga platt mot bordet!

Reply
anonym

hejhej, ett litet tips är att diamanten ska ligga på bordet och väskan ska hänga på kroken, då ramlar den nog inte av lika lätt ;)
älskar din blogg btw :)

Reply
Sandra

Sådana där är ganska bra om man sätter dem åt rätt håll. Den svarta stenen med strass runt ska ju vara på bordet :)
Tack för en bra blogg!
KRAM

Reply
Julia

haha du satt den på fel håll :) den svarta stenen ska sitta på bordet och så ska du hänga väskan på silver kroken :)

Reply
matilda

jag tror du använder den fel, jag har en sån där från hongkong, och man ska lägga “plattan” ovanpå bordet, och det du “vecklar ut” är kroken :) :)

Reply
Caroline

Du har hängt den fel! Den platta delen ska ligga på borden och så ska väskan hänga i kroken :-)

Reply
Madeleine

Tjo!
Vilket sammanträffande! Jag fick en likadan väskhängare fast av min syster då. Den var dock från Kina och jag hade lite svårt att luska ut vad det var för något. Tydligen är det den nya grejen därborta, det allra senaste!
Men anledningen till min kommentar är att du använder den fel. Själva “stenen” ska ligga på bordet och väskan ska hänga i kroken. Kan garantera att den inte trillar ner lika lätt då ;).
Hoppas du får kläm på det. Ha en underbar dag!

Kram!

Reply
Anna

Du måste vända på den :) det är i kroken som du ska hänga väskan, o den svarta “diamanten” ska ligga på bordet o kroken hänga under :) Den är toppen!

Reply
Camilla

Haha jag tror faktiskt meningen är att det är “plattan” som ska ligga på bordskanten och väskan ska hänga i kroken. Så är det iaf på min som jag köpte på bagsandfashion.com Puss

Reply
kalle

hahaah! du har ju den på fel håll! vänd den så att den svarta platten ligger på bordet och kroken är neråt! ;)

Reply
Olivia

du har satt på den fel haha, den runda ytan ska vara på bordet så kroken hänger under :)

Reply
ellinor

Hehe du har hängt den lite fel. Smycket ska sitta på bordet också själva kroken ska hänga, så tvärt om ska det vara :) Inte lätt att veta med såna nya saker ;D

Reply
sophia

hej på dej
den ligger fel;) plattan med diamanten ska ligga på bordet:)
puss och kram fiia

Reply
Ida

Hihi! Du har hängt den fel, den glittriga plattan ska vändas och läggas på bordet :)

Reply
Erica

Jag kan ha fel, men jag tycker att det ser ut som att du har hängt den lite fel. I sådant fall kan jag förstå att den lätt ramlar ner… Den var väldigt fin i alla fall. :-)

Reply
Ellinor

Finns mer hållbara sådana! Har testat en liknande som dessutom var mer diskret än den du fick. Det är väldigt praktiskt!

Reply
eimie

prova sätta den andra vägen. dvs dendä svarta delen på bordet. i allafall guess version fungerar på de sättet. o den håller super bra :)

Reply
Ramhalka

Sitter den inte uppochner där? Så att den svarta grejen ska vara PÅ bordet och det andra är där man ska hänga väskan? =) Den kanske sitter lite bättre så. Tror jag sett något liknande men då är den på andra hållet. =)

Reply
amanda

Det är nog meningen att den stora pluppen ska vara uppåt och kroken nedåt .. ?

Reply
Josephine

Jag hittade en likadan hemma för någon dag sedan. Min mamma sade dock att “kroken” skulle vara neråt och där skulle väskan hänga, och “plattan” på bordet eftersom det finns en tyngd (?) i den så den hålls kvar. :)

Reply
Julia

vilken fin väskahängare :) jag har en likadan fast den ska sitta åt andra hållet :) den svarta stenen ska sitta på bordet :)

Reply
Yessi

Du har hängt den fel, själva ‘smycket’ skall ligga på bordet och kroken skall hänga under bordet :)

Reply
Jenny

du har den åt fel håll, man ska lägga den svarta fina plattan på bordet och hänga väskan i kroken :P

Reply
Sofia

Haha, den funkar super om du hänger den rätt! den svarta “dimanten” ska ligga på bordsskivan. Tror du liksom ska vrida på kroken så kommer den hänga rätt när du lägger diamanten på bordet. Kram från Sofia

Reply
Ellinore

Kenza! Jag jobbar på Glitter, och måste bara säga att du har den helt fel! den hänger upp och ner:D den runda med stenen på ska du lägga på bordet. Du ska hänga väskan i kroken, då går det mycket lättare ska du se:)

Reply
Jag

Förlåt, men du har hängt den helt fel, den platta grejen skall ligga på bordet och väskan skall hängas i kroken, du får liksom vrida kroken så att den hamnar rätt.

Haha du är så söt.

Reply
Jessica

Jag har själv en med ett annat mönster från guldfynd, och på bilden du visar har du hängt den fel. Det är nog därför den lätt glider av. ;)
Den stora diamanten ska ligga på bordet istället för under bordet (man kan säga att du har hängt den upp och ner).
hahha ;D

Reply
Anna

haha vad söt du är!

tanken är att den svarta lite “tyngre” grejen ska ligga mot bordet och sen är kedjan kroken :)

Reply
HH

Du har hangt den upp och ner……

Smycket ska vara platt pa bordet och vaskan hanga pa kroken som blir under…..

Prova sa funakr det battre.

Reply
Minis

Men haha, du har ju satt den fel! Den svarta platta delen ska ju såklart vara på bordsskivan, så att den andra delen hänger ner som en krok… Hahaha

Reply
Erica

Btw, med “lite fel” så menade jag att jag tror att hängarens runda smyckning ska vara som ett stöd ovanpå bordet. Du har alltså hängt den lite upp- och ner. Jag kan som sagt ha fel, men det är på så vis jag har sett andra väskhängare sitta. :-) Ha det fint! =D

Reply
Jessica

Jag tror faktiskt att det är den svarta delen med sten som ska vara på bordet.. då sitter den bättre ska du se! Kram

Reply
Emma

Du ska ha den åt andra hållen, med den svarta stenen “liggande” på bordet. Gissar att den går att vrida.

Reply
Vilde BR

Fin veskehenger! :) Jeg har og en del slike. Men du; den skal henge andre veien ned fra bordet. Med den fine runde tingen liggende på bordet og “knaggen” hengende ned. Da detter den kanskje ikke så lett ned heller :)

Reply
Emilia

Wow ! number one to comment :P hur som helst klädhängaren var ju praktisk ! men hur mycket kostar en ? :)

Reply
Caroline

Hello! Man ska inte använda den sådär, du ska ha den stora runda saken på bordet (platt) och sen hänger du väskan poå kroken :)

Tack för den bästa bloggen!

Reply
madelene

du har de inte uppochned då? :) för de andra jag sätt ska pluppen vara på bordet och kroken ska vara under :) Kram

Reply
väskhållaren!

tror du har hängt den fel….brukar vara smycket som ska sitta ovanpå bordet! :) Fast det behöver ju iofs inte gälla denna…

Reply
Aida

Hmm det känns som att du använder den fel :P jag hade en liknande sådan och då hade man den stora “knappen” upptill och så hängde man väskan i den “slingriga” delen haha .. om du förstår vad jag menar hehe.. då var den väldigt praktiskt och stabil :)

Reply
Veronica

Fel håll. “Knappen” ska vila mot bordet och så har du kroken nedåt, då blir det stabilt.

Reply
kenza1

hahahha you are so dumb!!!Its suppose to be the other way around!! the black thing on the table with the hook down;)

Reply
frodo

du gör fel! såg den i glitterbutik idag :P runda saken ska ligga på bordet, sen ska hängaren hänga under bordet!

Reply
FANNYMARIAOLIVIA

Men kenzaaa, man ska ha den lilla knappen i bordet! =D DÅ hålls den mycket bättre och den har btw funnits i minst 5 år, en kompis har haft den länge! ;-)

Reply
Sofia

en jättebra sak ju! men om den åker ner hur lätt som helst så gör den ju ingen nytta. och som du skrev så kanske det inte är något man tänker på att packa ner i väskan. men som sagt, tanken var ju god.

Reply
louise

Jag har haft en liknande tidigare, men den ramlade inte ner om man stötte till den.. Utifrån din bild ser det ut som att den hänger på fel håll, det kanske är därför den trillar ner lätt? :D Jag tror att den svarta stenen/smycket ska vara på bordet och kroken under :D

Reply
SANNA!

Du har ju satt den fel.. den runda “knappen” ska ju ligga på bordet så att den där “snabeln” blir som en krok som du kan hänga väskan på! (:

Reply
Stina

Man ska ju inte ha den sådär! :D den runda delen ska ju va på bordet och väskan hänga på kroken :) Fjant, haha :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*