• header

BALLOONS

89 Comments

Filippa

hej, Din hur är en Chihahua va?

grymt söt !, vår familj ska saffa hund i vår. Guuud som jag längtar :)

Kram kram :):)

Reply
anna

SPANA in min viktblogg! :D
Få tips och inspiration till att tappa några överflödiga kilon!
Följ min väg till drömkroppen och börja din egen :D

Reply
Sofia

När du är på fester tar du med din kamera Canon G11 och ber andra och fota eller är det bara mobiltelefon? :D SVARA SNÄLLA för att jag har en Canon G11 men jag vet inte om jag borde ta ut kameran på fester osv elr, om jag ska ta mobiltelefonen.

Reply
Leila

Det er såååå obvious at du postet det bildet med tittel “balloons” kun for å vise det fine bilde av deg. som du har gjort med en del andre “fine bilder” av deg. VEEELDIG OBVIOUS. Balloons my ass ;)

Reply
Amanda

Snygg bild! :D

Jag undrar när din nya jacka kommer ut i butik, eller har den redan gjort det? Jag hade för mig att den skulle komma ut i slutet av Augusti? Måste ha! :D :D :D

Reply
Elina

Hej Kenza!
Tänkte höra med dig om du kanske kunde lägga upp lite länkar på olika bra sidor att köpa snygga skor på :D

Reply
Lina

Alltså seriöst… vad var meningen med det här inlägget? Så självkär att det är äckligt.

Reply
D

Jag har fått nyss om att Dilay brukar hjälpa dig med att skriva och komma på saker i bloggen när hon är med dig, varje gång hon är med dig blir bloggen liksåm lite tuffare, Go Dilay!

Reply
felicia

vadå hur tränar du din rumpa? hon står vänd det är hennes höft o en liten del av hennes rumpa på bilden men man ser inte det för klänningen är vit, hon har inte ens någon rumpa människa. det va därför hon la upp bilden o skyllde på “ballonger” för att hennes rumpa SÅG stor ut på bilden ;)

Reply
Matilda

Asså du är så sjukt fiin Kenza Hur gör du för att få din hy så fin?
Allt ja vill är att få se dig i verkligheten
Kramar från Matilda Ha det jätte bra ;D <3

Reply
Fanny

Vad är ditt framtidsyrke? Vad vill du göra för något i framtiden? Hur ser din framtid ut överhuvudtaget? Hur ser du den nu, hur såg du den när du var liten :) ?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*