• header

Godnatt

Jag orkade inte göra någon avancerad middag ikväll så det blev bara pasta, kyckling och grönpepparsås. Enkelt men riktigt gott! Efter middagen har vi bara slappat framför tvn och pussats. Vi är sånt där par som ler och pussas hela tiden, vi kan helt enkelt inte låta bli varandra. Jag är väldigt glad över att trots att det gått 1 & ½ år sedan vi träffades och föll för varandra så är vi fortfarande så kära. Jag vet att vi är rätt för varandra. Fast Aleks säger att några forskare har bevisat att man bara kan vara kär i samma person i 2 år.. Haha.. Så romantisk han är ibland.

Godnatt allihopa! ♥

En liten bild från nyårsafton i Thailand. Jag var mörkhårig och Aleks hade en hemsk pizzabagare-mustasch som enligt honom och hans vänner var “jääääääääääääättecoooooool”. Tredje dagen nere i Thailand, efter en månads tjat från mig, så rakade han bort den. Det var ett väldigt speciellt ögonblick för mig. Haha.

149 Comments

karla

oj vad annorlunda du såg ut där,söt ändå men man kan tro de en annan tjej :)

Reply
JOSEFINE

Hahahaha, fan va kul! har han någonsin försökt låta muschen växa ut igen eller var det total victory för dig där och då?

Reply
Ida

Måste säga det att jag tycker du ser äldre ut (som de flesta) o mycket snyggare ut i brunt hår!!! För övrigt har jag med hört det där ang forskare o kär i samma person i två år, sen övergår känslorna till något annat.

Reply
Natalie

Men herregud, sluta prata som ni vart ihop i 20 år “vi är fortfarande kära i varandra efter drygt ETT ÅR”, man BRUKAR vara kär i den personen efter så kort tid….

Reply
Mia

Jag har vart tillsammans med min sambo i över två år nu, strax över. Och vi är nog ännu mer kära nu än vad vi någonsin varit! ;-)

Reply
Nina

det är väl bara ett år sen? ni blev väl tillsammans på hösten om jag inte minns fel?

Reply
Tatiana

De där kan ju inte stämma för jag har vart kär i min kille i snart 4 år:D

Reply
Carro

Hahaha då är han ingen riktig forskare för jag och killen har hålligt i hop i snart 7år och lika kära än.

Reply
Sara

Precis såna är jag å min pojkvän också fast vi varit tillsammans i 6 år :)

Reply
Djuli

Haha så gulliga ni är!

är så himla nervös inför castingen i Göteborg. Jag hoppas verkligen att jag blir intagen. Det betyder så mycket för mig att inte ens jag själv kan fatta hur mycket det betyder för mig. Jag själv och mina vänner önskar mig lycka till iallafall, vi syns där :))

Reply
lollo

åhh, fin du var med brunt hår! fast du passar i det du har nu med ioförsig!! :d

Reply
sara

jag har också varit tillsammans med min kille i ett och ett halvt år, vi e precis som ni kära och kan inte låta bli varann, men känner ni också att pirret och känslan av att vara nykär e borta? e det normalt eller :)

Reply
Viktoria

Hört det med men den forskaren sa även att man ska ha förändringar när två år kommer. Som en inbyggt mekanism att skaffa barn. Därav många som skaffar hund för de vill vänta med barn. Så förändrar man nått håller man ihop.

Reply
anna

kan inte du berätta lite om aleks personlighet, när jag ser honom på bilder tycker jag att han verkar väldigt blyg och lugn. och jag kan också tänka mig att han var oerhört blyg när ni träffades? men är han det skulle vara kul att veta tänk så är han helt tvärtom hahah

kram på dig kenza!

Reply
Nikki

Hahhaha ja hatar när killar får för sig att något är snyggt när det i själva verket är skitfult hahaha pallar ej han liknade borat lite grann där, bra att du fick han o raka av den! =)

Reply
Shawn

Visst han ser bra ut, killen din.
Men helt arligt sa har jag alltid sett dej som en ratt cool tjej och din kille verkar arligt hel tontig. Det ar det intrycket han ger.
Men men Opposites Attract har man ju hort.
Lycka till i framtiden!

Reply
Jennifer

det där med 2 års kärleksgräns stämde inte för mig som tur är! Jag och min pojkvän firar 3 år om 2 veckor och vi är fortfarande sådär “töntigt” kära som bara ska pussas och hålla handen hela tiden. Hoppas det går lika bra för er två i fortsättningen! KRAM!

http://www.jennifersilander.blogg.se

Reply
anna

kenza! please ni behöver inte skicka ut 3 st reklam email för din nattklubb lobby. det räcker med ett!! ;)

Reply
ellen

hej kenza! jag hade tänkt att söka modell grejjen i nordstan den 27e! jag vill träffa dig! :D
kolla in min blogg. skriver om mode och gör snyggsnygga collage ;) pusss!

Reply
Emelie

hahahaahhahahahahahahahhahahaahah!
jag upplevde en liknande grej med mitt ex. sjukt kul.
de känner väl sig manliga eller nåt :)

Reply
kamilla

aw tycker det är otroligt mysigt med kärlek<3
men jag har nyligen blivit singel och tycker det känns bra..killen körde över mig som att jag inte existerade och det har han visat igen och igen..eftersom han nu tror att jag ska komma hem till honom och ha sez? tönt.. haha men för mig är det lättare att gå vidare när man vet att man kan hitta ngn som vill älska och respektera dig! och det ni har är inspiration för mig att lägga denna tönten bakom mig och leva mitt liv och njuta av att vara ensam och veta att en dag lite senare i livet kommer jag hitta en ny att dela säng med=) ni är otroligt söta tillsammans=) ta hand om dig=)

Reply
Sandraaaaaaaaa

Oh vad fin du var i mörkt hår :o hade helt glömt bort det.
Godnatt!

Reply
Feliciaf

Tummen upp för att du fick honom att raka bort muschen! What’s up med killar och att ha en hårig larv på överläppen liksom? =D

Reply
Susanna

I feel you! Min sambo tycker också att den där mustaschen är så cool så vi har typ tjafs om det vart tredje månad. Men det är sjukt larvigt, men tjafsen låter så himla roliga och får oss verkligen skratta!

Reply
rebecka mäki mellgren

första som komenterar…hur blir det med den där tävlingen din dröm hur vet man om man är med eller har vunnit hur gör ni igentligen ..

flera frågor hur länge har du gillat tokio hotel
vem är den snyggaste i bandet
vilken bloggsida är du med i är du med i blogg.se eller nått jag skulle vilja ha en blogg då jag kan spela in små videoklipp och sånt ???

Reply
Sofia

När du är på fester tar du med din kamera Canon G11 och ber andra och fota eller är det bara mobiltelefon? :D SVARA SNÄLLA för att jag har en Canon G11 men jag vet inte om jag borde ta ut kameran på fester osv elr, om jag ska ta mobiltelefonen.

Reply
rebecka

jag örstår att det var ett speciellt ögonblick haha. et skulle vara speciellt för alla…lol.

tillbaka med det mörka håret säger jag!

Reply
Sica

Förstår precis vad du menar! Jag och min karl är precis lika kära än, om inte mer nu efter ett års tid. Det är så härligt, när man vet att man hittat rätt. Sin drömprins.

Reply
Frida

åhh ni passar verkligen ihop! Och du.jag håller med dig- mustchen var inte precis den snyggaste jag sett :P

Kramar

Reply
erica

Det din pojkvän sa stämmer.
-Skaffa barn gör man för att man vill föra sina gener vidare, det är det viktigaste uppdraget man har i livet.
-När ett barn blir till tar det gener från både mamman och pappan, men forskare har kommit fram till att det tar flest gener från mamman, så det är inte direkt 50/50
-Detta betyder att för att männen ska kunna sprida så mycket gener som möjligt måste de också ha sex och producera ännu mer barn än kvinnor.
-För att uppfostra ett barn ordentligt behöver mamman “stöd” i lite mindre än tre år.
-Människan har relationer för att vi ska kunna uppfostra våra barn, till skillnad från många, många andra djur.
-För att upprätthålla en relation med ett barn inblandat har människan sänt ut hormoner i sin egen kropp som gör att man känner sig kär, dessa hormoner slutas skickas ut efter cirka 2,5 år just för att man kan lämna det förhållandet och skaffa ett nytt, för att föra vidare sina gener.

Reply
Camilla

Jag och min sambo har varit tillsammans i 14 år, och är fortfarande kära och håller handen och pussas jämt. :D
Ni är superfina tillsammans!!!

Reply
emma

gulligt sagt. Kan säga att det han säger nog inte stämmer. För jag är kär i min sambo och vi har varit tillsammans i sju år snart :p hehe

Reply
v.s

Många forskare med många olika åsikter. Själv läste jag forskningsmaterial som kom fram till att det är den första vilda FÖRÄLSKELSEN som max kan hålla i två år, kärlek är dock inte samma sak. Dvs efter två år kan man fortfarande vara kär och älska personen men det är en djupare kärlek och inte enbart förälskelse.

Reply
Nathalie

Vad fint! Efter lite mer än 1 år bör man fortfarande vara väldigt kära i varandra, nästan fortfarande nykära. Annars är det nog något som inte riktigt stämmer. Jag var nog nykär i min kille i kanske över 2 år. Nu har vi varit tillsammans i 5 år och såklart förändras förhållandet och man älskar varandra på ett helt annat sätt. Efter 1, eller till och med 2 år kände jag inte min kille så som jag gör idag. Nu bor vi tillsammans, är trygga, vet vad vi vill och det är andra känslor med i bilden. Man är klart fortfarande kär fast på ett annat sätt :). Så njut av att vara nykär!

Reply
Lina

åh. det är precis som jag och min kille. 1,5år. hoppar i princip upp i hans famn varje gång han kommer innanför dörren. det är underbart :)

Reply
Sandra (den personliga bloggen om The Sims)

Mysigt att man fortfarande kan vara så kära. Bli bara inte rädda när känslorna börjar “svalna” det är fullt normalt. Det går alltid upp och ner i ett förhållande. Ibland är man inte lika kär i någon månad, men sen blir man som nykär igen!! Tro mig, jag och min sambo har nu vart tillsammans i 3,5 år!! :)

Reply
Dixi Wonderland

Tror din pojkvän har fel eller mer de där forskarna. Det går inte att forska i kärlek för kärlek är för personligt. Jag och min pojkvän firar snart 2 år tillsammans och jag vet att vi kommer få fira många många mer år tillsammans efter de.

Reply
milla

Oh nej! då har jag bara två veckor kvar innan min och boyfriends honeymoon är över! haha. Nej, vi får helt enkelt motbevisa forskarna ;}

Reply
Keela

HAHAHA ja ucha, tur att han rakade bort den där skiten!! ^^ Hade nog inte låtit min man skaffa såndär hade gett han något ultimatum hahahaha ^^

Reply
Sofia

hahaha nej det är efter 2 år man verkligen känner varandra.
först är man bara förälskad i 2 år sen lär man känna varandra och då blir man kära i varandra.
har du inte hört: “förälskelse är psykos, kärlek är förnuft” ?

Reply
Frida

åh sådär håller min pojkvän på också. han har fått för sig att han ska ha värsta skägget.. Men jag tjatar på honom så han rakar sig alltid när det blir för långt. Men han tycker förståss att han är as häftig i det :) Söta dom är ibland

Reply
Elin

Det kan stämma, lr ja typ iaf :)
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3½ år.
Vi var Nykära i två år. men vi älskar ju fortfarande varandra :)

Reply
JEMPA!

Ni är så fina!
Men det ser inte ut som dig på bilden :) eller man ser ju att det är du men du var olik dig.

Ha en superdag Kenza!

Reply
malin

Jag vet hur det är att ha en kille och hans kompisar som tycker att mustachen är “skiiiiiitcool”! Vad är det med killar och deras jäkla mustach??

Reply
L I S A

hade glömt att du var så snygg i mörkt hår :D
klart du är jättefin i de du har, men du passar nästan bättre i mörkt enligt mig :)

ni e jättesöta tsm! <3

Reply
malin

forskarna säger att man bara kan vara förälskad i 2år , men man kan ju vara kär efter det . hoppas det gäller er !

Reply
mathilda

gud va söta :D
måste bara säga att jag tycker du va jätte fin i det bruna håret , du är jätte fin nu med men tycker nästan du ska färga det så igen , det skulle bli coolt nu t hösten ? :D

Reply
Johanna

Alltså, vad är det med killar och mustascher? Jag har, på väldigt kort tid, stött på 2 killar som bestämt sig för att spara till mustasch och tycker det är som du säger, jääääättecoolt. Fattar inte. Tror dom känner sig sjukt manliga i det, eller nåt.

Reply
Maiha

hahahha, ååh vilken tur att han tog bort den! och du är verkligen jättesnygg i mörkbrunt hår, Kenza!!

Reply
Sofia

jopp, det stämmer att man bara kan vara förälskad i två år eftersom det är maxtiden för att kroppen ska orka sända ut sånt ämne som gör att man är förälskad. betyder dock att man inte kan hålla ihop längre ;D såg det på teven nån gång för längesen, fråga om han också fick det från teven! :D

Reply
hanna

fattar inte varför du inte har kvar sådär långt mörkt hår, MYCKET finare !

Reply
melo.

kunde inte låta bli att börja skratta när jag såg bilden, ni är så söta ihop men mustaschen, ja det går fetbort ;)

Reply
Angi

HAHA vad fort man glömmer folks utseende efter att man vant sig vid det nya, hade helt glömt att du brukade vara mörkhårig så när jag såg bilden var min första tanke OMG HENNES KILLE KYSSER EN ANNAN TJEJ!! sen såg jag din text hehehehhe

Reply
Josse

Men Kenza varför?? Jag älskar såna där muschar och hade hoppats att mina kille ville ha en sån! Men han vägrar som synd är.. haha läser igenom alla kommentarer nu och alla håller med dig:P Hur som helst, snyggt par!! :)

Reply
ade

hej kenza! :-D vad heter din kille? :O går jälv på karate så blev lite nyfiken bara :P

Reply
Natalie

Haha såg nästan inte att det var du! Men gud vad fin du var som mörkhårig, det borde du definitivt testa på igen tycker jag! :D Han en bra kväll, kram!

Reply
Tonåring utan föräldrar

du vet väl att han är en ”cetnik”? någon slags nazist eller rasist! googla det vettja!
nästan hela min familj är utdöd på grund av sånna som han!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*