• header

Skissar…

Sitter och jobbar på min smyckeskollektion för våren 2011. Jag tänkte inte alls på att det var dags för det nu (våren känns ju väldigt långt borta haha) men när jag kollade min jobbmail idag så fick jag veta att det börjar bli lite bråttom. Så det var bara att öppna upp Spotify, sätta på lite skön musik och börja skissa.

Många av er frågar när höstens smyckeskollektion Guldfynd by Kenza kommer ut. Jag måste tyvärr meddela att den är försenad med ca en månad! :( Tillverkarna har varit lite sega men i mitten på september hittar ni mina smycken i alla Guldfynd-butiker.

Nu ska jag fortsätta skissa och sedan börja med middagen så att den är färdig lagom tills älsklingen kommer hem ♥

Fina censureringar hehe..

94 Comments

lovizaa

hej. min kompis är den perfekta modellen till din modell tävling men hon är rädd för att bli nobbad för att hon är så lång (183cm) o smal:O?Hon har ett jättespeciellt utseende oxå.. hur ska jag övertala henne?

Reply
Sabina

HEJ! :D
kommer smyckerna vara dyra eller hur mycket kommer dom kosta ungefär?

Reply
Miranda

Du är så söt och bra på alla sätt! Jättesnäll, väldigt rolig, snygg, smart, har många vänner och har en bra, känd blogg + massa andra jobb. Och som sagt, många av dina videoinlägg och blogginlägg är så mitt i prick.
Du är min förebild!
Puss!

Reply
cassandra

Kan ju inte bli annat än vrålsnygga smycken iaf! Jag kommer definitivt köpa! Tror du att du kan tipsa lite om allt möjligt när du var i Hurghada? Ska dit i september och de skulle verkligen uppskattas med lite tips!

Reply
Sandra

gulliga hjärtan :) ska bli kul att se din kollektion. Du är riktigt grym Kenza! keep up the good work. props!

Reply
L,E

kenza!!! Ska du till borlänge så måste du säga till alla dina läsare här borta!!!! Snälla du har en stor fanguup här!! :) <3

Reply
D

Jag har fått nyss om att Dilay brukar hjälpa dig med att skriva och komma på saker i bloggen när hon är med dig, varje gång hon är med dig blir bloggen liksåm lite tuffare, Go Dilay!

Reply
Annika

Men du snor ju ideer från andra! Använd fantasin! Sen kanske du kan inse att det inte är din “grejj”.
Trisst att du inte kan komma på egna smycken!

Reply
Emelie

WOW KENZA.
JAG BLIR ALLTID SÅ IMPONERAD AV DIG, DINA FRAMGÅNGAR, DINA BILDER OCH DIN HÄRLIGA ENERGI!

EN PERFEKT FÖREBILD FÖR YNGRE TJEJER, OCH ÄVEN ÄLDRE SOM MIG. SÅ BALL OCH DÖ LÄCKER TJEJ DU ÄR! OCH DU VERKAR HA DEN ÖDMJUKHET SOM GÖR EN SNYGG TJEJ TILL EN PANGBRUD!

KEEP UP THIS WONDERFUL WORK GIRL!
KRAMAR FRÅN http://empaslife.blogg.se

Reply
Jessica

Spännande!!:)
Trodde de redan hade kommit, jobbar på i en Guldfynds butik men det är ju perfekt för MIG att de är lite sena, då kan jag lugn spana på dina smycken efter semestern och få första tjing då mohahaha! ;)

Reply
Cissi

Du glömde censurera dina stödord längst upp.. Allt det där finns ju redan i alla olika varianter. Va lite innovativ :D

Reply
anette

Tja, för ett tag sen visade du en liten förhandstitt på typ nya skor du designat. Får man fråga när och vart dom kommer ut i butiker?

Reply
Emelie

Men du jag fick nyss hem ett blad från Guldfynd och där var det en bild på dig och det stod att dina smycken fanns där..?

Reply
Christie

It would be really cool if you shared some of your Spotify playlists! Would love to hear what you like listening to. :) Other than TH, obviously.

Reply
mhalin

får du göra PRECIS hur du vill med smyckedesignen , eller måste du hålla dig inom en viss gräns? och blir smyckena exakt som du vill eller ändrar dom lite på designen för att få det lättare/billigare att skapa smycket?

jätte tacksam om jag får ett svar för jag har länge funderat över hur det går till när “kändisar” skapar sina kollektioner :)

vet inte om man måste leta reda på svaret i kommentarerna igen men jag hoppas att det länkas isåfall på mailen eller nått. jag är lite glömsk av mej. haha :)

Reply
Mickan

KENZA!! Jag har två papper som du och Nadia har klottrat/skissat på! Min franskalärare hittade de i din gamla franskabok hehe så jag fick de :) Bland annat har ni ritat att du och nadia vill ha tungpiercing hehe. :) kram

Reply
klara

palla att du koppar andras ideer och allt som redan finns ute, kom på något eget.

Reply
Lisa Ö-h

väntar spännt på hur dina ringar kommer att se ut , snälla sätt ett bra pris på dem så jag okcså har råd att köpa dem . ÄLSKAR DIN STIL <3 ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*