• header

25e augusti 2010

Good morning sunshines! ♥

Sovit gott? Jag har sovit som en stock. Varför säger man förresten “stock”? För att den är död och ligger stilla eller? Då kan man ju lika gärna säga “jag har sovit som ett bord inatt”. Lät inte det mycket bättre? Haha..

Vaknade upp för en stund sedan i min favoritfamn och en massa pussar. Bästa sättet att vakna upp på. Sitter och funderar på om jag ska äta frukost nu eller klockan tolv när jag ska möta Tyra. Vi ska nämligen träffas och planera/öva lite inför en grej vi ska spela in imorgon till showen! Kan säga såhär.. Folk som råkar hamna på samma fik som oss idag kommer tro att vi är helt störda.

80 Comments

Marina

Man ar bara “nykar” i 18 manader till 3 ar. Sen ar man foralskad/in love med personen i fraga. Sa lange man kommer over guppet da fjarilarna inte ar dar hela tiden sa har man chansen att overleva allt!

M

Reply
Emelie

Du kan ju inte säga “bord” för ett bord står ju som på sina ben. Och man står ju inte och sover. Men man skulle väl kunna säga typ…. mumie? eller nå… :p

Ha en bra dag!

Reply
Mikaela

spännande :D förresten drömde jag om dig inatt, har gjort det så många gånger ^^ beror väl på att jag läser din blogg 24/7 :P

Reply
Trolltyg

det är likadant med att man sover som ett barn. de personer kan omöjligt ha barn om de inte menar att de sov oroligt, vaknade ofta och kissade ner sig?

Reply
Vilde BR

I Norge sier vi “sovet som en stein”… da har man sovet tungt (tung som en stein? hah). Men stock har jeg ikke hørt før. Jeg liker svensk, det er morsomt.

Reply
Four Queens

I bloggen Four Queens får du följa fyra personer vars liv är olika men ändå lika. Vi har Hjärter Dam som älskar att älska, Klöver Dam som lever det goda livet, Ruter Dam som är tonårsmamma (snart!) och Spader Dam, bögen som lever för dramatik. Och allt som skrivs är 100% sant!

Senaste – En update från Hjärter Dam som är i Grekland/Turkiet.

Reply
Linnéa

bara för att du frågade varför det heter “sova som en stock”, så var jag tvungen att kolla upp det. Men då kan man väl lika gärna säga sten? haha, svenska fraser alltså.

Sova som en stock. – Sova väldigt hårt, svår att väcka.

Reply
Carro

Sååå, äntligen dags alltså! goood luuuck!

Tips till alla bloggläsare:
Vill du få möjlighet att tjäna lätta pengar? I så fall har jag ett kalasbra tips! Lägg upp recensioner om favoritschampot, godaste glassen, nya kameran eller senaste mobiltelefonen, helt enkelt om vad som helst! Jag blev verkligen positivt överraskade när jag signade upp:) Så gör det du med, här: http://www.ciao.se/reg.php?FriendId=5310805

Reply
Mr sky

Vad har Tyra på sig?? Det ser ut som att det är en hjälm eller något i den stilen.. Hoppas det kommer gå bra med övningarna:D.

Reply
Emilia

Tjatja! Tänkte ba höra om du möjligtvis har nån aning om vart man kan få tag på en sån där hatt som Tyra har på sig. Eller vad den kallas kanske? Har letat som en idiot.

Ha en trevlig frulle/lunch!

Reply
Lizette

Kan du tipsa om långärmade tröjor/tunikor.. Börjar ju bli lite härligt kallt på dagarna =)

Reply
elin

man kan inte rubba/flytta på en stock. alltså sover man så tungt att man är svårväckt och inte kan flyttas ;)

du är bäst kramar!

Reply
nicolebica

Har ni redan börjat sända er show?
Om inte, så när börjar ni med det?
Och vilken hemsida ska man gå in på för att se den?
Kram

Reply
Sarah

Jag brukar säga “sova som en gris”.
Tycker det låter myyyycket bättre. :D

Reply
Amanda

vill bara säga att din blogg är riktigt bra och rolig!:D jag hade inte läst din blogg och tänkte nee den verkar jätte tråkig och trodde att du bara skrev typ nu ska jag gå på fika hejdå! och jag fattade verkligen inte hur du kunde ha så många besökare, men sen en dag så kollade jag in lite på din blogg och tyckte den var jätte rolig och bra:D

Reply
frida

hej! jag älskar din blogg, verkligen! har följt den hur länge som helst, och du är så jävla härlig!:D och jätte fin:)

Reply
Ronja

Jag vet att man brukar säga att när någon snarkar så “drar man timmerstockar” . Det kanske finns någon koppling? :)

Reply
Jen

Jag måste ställa den här frågan nu och jag skulle verkligen uppskatta ett svar på den! Är det fortfarande inne med turban????? I min värld var den ute men har nu sett den komma tillbaka på några bloggar och nu på Tyra haha. Nå??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*