• header

Hej bloggen!

Mötte ju upp Tyra idag vid tolv och vi satte oss på ett fik och käkade lunch och drack varsin latte medan vi övade inför morgondagens lilla inspelning till showen. Vi satt där i två timmar tills vi kände att vi inte riktigt kunde öva fullt ut för att folk som gick förbi glodde, hehe.. Så vi drog till Tyras kontor (där hon, hennes assistent och en kille som jobbar med hennes webshop sitter)  istället och fortsatte där i några timmar.

Från och med imorgon får även jag en liten plats där på kontoret. Det ska bli kul, känner att jag får mer jobb gjort där än här hemma i soffan liksom.. Här är det lätt att jag distraheras av annat. Och det blir ju perfekt eftersom att jag och Tyra kommer jobba med varandra varje dag nu i höst! Om 1,5 månad flyttar vi in till det större rummet så då får jag ett eget bord men just nu hamnar jag på kanten men det duger mycket väl för mig! :)

Nu ska jag fota dagens outfit. Skorna behövde bara torka lite, ville inte klampa in här i min nystädade lägenhet med smutsiga skor..

53 Comments

martina

hej! jag undrar bara om du och aleks bor tillsammans eller kanske funderar på att bo tillsammans? var shoppar du annars? inte som vilka butiker utan är det bara Stureplan och Östermalm som gäller eller far du till drottninggatan också? När du sticker “in till stan”, var är den stan? :)

Ha de fint!

Reply
Renée

Kenza! Vad har du för mobil? Snälla svara, jag ska köpa en den här veckan men jag vet inte vilka som är bra. Puss

Reply
Camilla

Visst blir det lättare att jobba när man är utanför sitt hem? Man blir mer inspirerad på något sätt, eller jag känner så iaf :)

Reply
Cicci

kommer er show va live? vart kommer man kunna se den? vilken kanal? eller är de någon sida på nätet? skulle uppskatta om du svarade! älskar din blogg o stil
puss

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*