• header

BLONDINBELLA I JOFAMA BY KENZA

Titta hur snygg Bella är i nya höstjackan Kenza 4 från Jofama by Kenza!! :) Ni hittar den ute i butik nu. HÄR hittar ni alla återförsäljare och priset ligger på 1995 kronor. Det är den perfekta skinnjackan, speciellt i höst för fårpälskragar är hett hett hett! Man kan även ta bort kragen och axelkedjorna om man vill.

Själv ligger min hos posten, har glömt hämta ut den. Ska göra det idag!

102 Comments

-

Är det äkta päls? För äkta skinn lär det ju vara om den ligger på 2000 kronor.

Reply
hanna

en fråga . varför är dina jackor så dyra? Jag menar, det är inte alla som har råd att köpa dom eller vill lägga så mycket pengar på en jacka. Dina jackor är verkligen skit snygga! Men andra som inte har mycket pengar kanske också vill ha en av dina jackor

älskar dig blogg btw :) Kram

Reply
Ellen♥

heej!:)♥ jag äälskaar diin blogg!:)
Och jag skulle blii lyckligast i värden
om du kunde kanske kika in på miin
blogg och kanske kommentera:)
miljarder kramar! //Ellen♥

Reply
Lucy

Vad fin jacka! Om jag har pengar så det räcker köper jag den!! :D
Men fy vad jobbigt med urinsvägsinfektion, :( Bra att det har blivit bättre iallafall. :) <3

Reply
arjana

Hej Kenza!
Älskar ditt hår och undrar om det är ditt naturliga, när du inte lockar/plattar håret.
Hur har du klippt dig och hur har du håret så fint :o?
Hur blir ditt hår när det är fuktigt/regnar? :)

Reply
Babydoll

Själv tycker jag inte att blondinbella passar i samma stil som du. Men jag tycker din skinnjacka är hur snygg som helst :P

Reply
Elin

Snygg jacka! Kul att det är så bra pris på också :) Befinner mig i Turkiet men hade jag bott i Sverige nu hade det kanske blivit bra till hösten ;)

Reply
Sandra (parole)

Hon ser sjukt snygg ut i den!! Du har verkligen gjort ett smart drag med denna då pälsen kommer göra den väääldigt populär!! Hade köpt den själv om det inte var för att jag redan har en skinnjacka, haha har liksom inte riktigt råd att ha två ;)

Reply
BARBIEGRIS

Varför har du ingen internetshop med alla dina kläder? :/ jag vill köpa den men bor inte i någon av städerna som har återförsäljare!

Reply
Felicia

Hejsan, gillar din blogg grymt mycket! Jag skulle jätte gärna veta var man kan köpa din jofama by kenza jacka? Nummer 4? I vilka butiker. Bor nämligen i Karlstad, så tänkte om den finns här i närheten eller om ni har någon shop online? För DEN måste jag bara ha. älskar den!

Reply
vanessa

Rikigt snygg. Jag tycker det är bra att ni har roliga miner istället för att ni skulle posera, annars skulle det bli för omslagsperfekt

Reply
Anna

Jättesnygg jacka verkligen!! Undrar om du skulle kunna svara på hur lång den är? På pressbilderna på Jofamas hemsida så ser den väldigt kort ut på dig men på den här bilden på Bella så ser den ju rätt normallång ut??

Reply
s

var det inte du som la ut massa videor om munkarna och deras pälsar och djur och massa sådant? om hur hemskt det är ? vad fan har du päls för?:S

Reply
s

tyckte att kläderna var snygga men när du slängde massa djur på dem så blev det något helt annat

Reply
elin

måste alla dina jackor vara så jäkla dyra? Jag skulle självklart köpt en eller flera om dom inte var så himla dyra…

Reply
Jennilie

Men du.. Dne där jackan var GRYYYMT SNYGG!!! Åh, om jag hade mer pengar skulle jag köpa den direkt!!! Så snygg!!

Reply
lisa

betalar du även för din egen jacka , det gör du inte va :)?
Svara nu kenza, du svarar aldrig på folks kommentarer :(
Ha det bra<3

Reply
Moa

Kenza, jag gav dig en komplimang för ditt engagemang gällande minkarna – men jag förstår verkligen inte hur du sedan kan gå och ha fårpäls på din jacka?

Du verkar inte veta så mycket om det – men jag kan ju informera dig om att majoriteten av världens ull kommer från Australien, där många får växer upp under liknande förhållande som minkarna i videorna. Många gånger skär man också bort HUDEN på fåren så att det blir stora blodiga hål – man rakar inte bara av dem ullen som många tror!

Det verkar vara väldigt coolt att bry sig – så länge man inte kan tjäna pengar på det själv vill säga. Otrolig dubbelmoral, och jag tycker du borde läsa på rätt rejält om hur skinnet och pälsen du använder till dina jackor verkligen framställs och ta ett ansvar. Skinnet kanske har framkommit som slaktavfall – men där är ändå lidande involverat för djuren som dödas för sitt kött.

Du kan ju kolla in den här videon Pink gjorde för PETA som handlar om just fårull och fårpäls. Den hade du nog tyckt varit mycket intressant. http://www.petatv.com/tvpopup/GetVideo.asp?video=wool_pink

Reply
Lisa

Superfin. Säljer den i butiken där jag jobbar, och har hittills fått många fina kommentarer!

Reply
klarasköld

så j*vla perfekt jacka! är den varm så man kan ha på sig den i vinter?:) pustade ut lite där när jag såg att den fanns i linköping, tack snälla du!

Reply
A

USCH! Trodde du var en fin tjej som står upp för djurens rätt!?
Nä nu blev jag besviken…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*