• header

Iväg till inspelningen

Drog hem från kontoret vid halv fem och började packa inför imorgon. Kom på att jag glömt äta lunch (kände mig knappast hungrig efter all juice och vatten jag hällt i mig) så jag gjorde i ordning lite toast skagen med oliver och tomat. Satt fint i magen.

Nu har jag sminkat mig lite och ska bara hitta något att ha på mig innan jag sticker iväg. Vi ska som sagt träffa artisten Alexandra Burke och filma lite till Kenza & Tyra show. Efter blir det middag på stan med Tyra innan jag möter upp min fina pojkvän.

Btw, vad tycker ni om designen på vår hemsida? Hemsidan är långt ifrån klar, där ska det ju upp en massa klipp sen men själva layouten? Jag gillar den! :D

166 Comments

Sara

Kul med en show!
Tänkte bara fråga en sak: vilket värmeskydd använder du? Nåt du rekommenderar? ;)

Reply
-

Hej Kenza!
Du reser väldigt mycket via flyg (så vitt jag har förstått det) vilket är uselt för miljön, och du bidrar till konsumtion med dina kollektioner och alla grejer du köper (vilket ju hänger ihop med att du har det väldigt bra ekonomiskt. Jag kan inte förneka att jag är avundsjuk på att du har det så bra ställt med pengar men det är en annan historia…) Jag vill inte låta som att jag är någon ängel, för det är jag inte när det gäller miljön, men du lever kanske inte vidare miljövänligt (i alla fall vad vi får se i bloggen, vad vet jag egentligen? Jag skriver bara uppfattningen som jag har fått) med alla dina en miljon klädesplagg som du köper och vissa kanske bara används en gång, eller inte används alls, skor och andra prylar. Dock sålde du en del på Tradera för ett tag sen vilket är sjukt bra! Du äter en del ute, fikar mycket osv (så vitt jag har förstått det) vilket kanske inte alltid är närproducerat och heller bra för miljön.
Som sagt – jag är verkligen ingen ängel själv, jag brukar tyvärr också flyga på semester (dock max en gång per år) men i år åkte jag tåg!
Så jag undrar, nu vill jag inte tjata på om att du ska vara en förebild för det har du nog hört femtioelva gånger, men gör du något för att kompensera för din klimatpåverkan?
Jag klagar inte på dig men jag är intresserad av miljön och växthuseffekten och jag ska försöka göra mitt bästa för att själv påverka så lite som möjligt. Jag är alltså bara nyfiken på vad du gör. :)

Reply
Emma

Får mig och tänka på MTV’s “Made” program, är de sånt ni ska syssla med? :p

Reply
Amica

Ni har verkligen fått till eran stil, kul att få se lite innan allt drar igång! Glöm inte å ät kvinna! / Amica, hybrisa.blogg.se

Reply
Enya

I’d love to follow the show, but as a non-Swedish citizen it’s kinda hard to follow your babbling. Since you have a lot of foreign readers, maybe it’d be a good idea to add English subtitles to the show?

Reply
Nicolina

KOM IN OCH TÄVLA OM EN GOODIEBAG TILL ETT VÄRDE AV CA 500:-
LÄS OM MIN TRAUMATISKA BAKGRUND OCH RESAN TILL ETT LYCKLIGT LIV
BESTÄLL EN NY DESIGN
GÄSTBLOGGA HOS MIG MED CA 200 UNIKA LÄSARE/DAG
ELLER VARFÖR INTE GE FÖRSLAG PÅ OLIKA DISKUSSIONSÄMNE?

VÄLKOMNA ALLIHOPA!! :D

Reply
Tess

Hello!
Har haft ett sommar break från internet och media. Insåg nu att du och Tyra har en show tillsammans. Vad hände med Bella?

Mvh Sommarslapparen!

Reply
alisa

om du har urinvägsinfektion så ta duschhandtaget(och rikta strålen mot murran) och kissa i duschen, då känns det itne ens!! det kan man göra när man fött barn också, myyycket vanligt :)

Reply
Hassan Dorian

Kenza! Har hört mycket om dig, men det här är första gången jag kikar in på din blogg. Fin var den, och du ännu finare! :)

Kenza&Tyra show, hähä, ser spännande ut. Vad är det för typ av “show”?

Reply
Frida

Heej kenza!
Skulle inte du hoppa fallskärm nu i augusti?
Kommer det att bli av ?=)
Kram älskar din blogg

Reply
sf

Va e de för skillnad mellan bella & tyra show & kenza % tyra show. Verkar ganska likadant faktist. Men verkar som om bara för att bella har gjort show med tyra så vill du också det.

Reply
Ebba

skulle du kunna upprepa er mejladress som sägs i videon på hemsidan där? Man hinner inte riktigt uppfatta mejladressen. Svara gärna via mejl eller på bloggen <3

Reply
Malin

Tjena Kenza! :) Tänkte bara säga att bilden på dig och mig från när vi träffades finns på min blogg nu, så om du vill kika på den så vet du :) Ha en fin kväll :)

Reply
Gabriella

Hej Kenza!
Jag hoppas att du svarar på denna kommentaren :)

När du typ bara ska ut och shoppa i stan så har du väl mascara?!
Och jag undrar HUR man får så mycket och så tjockt lager på fransarna.
Snälla svara :)
Din blogg är jättebra :D
kramar

Reply
Fokus

Kul, varför är de annan färg på vissa ord? När jag ställer pekaren på dem försvinner bokstäver ur dina inlägg… efter ett tag kommer en humla eller nåt fram och äter upp resten av inlägget. Hur fränt som helst, hur gör Du? Hemligt? Foki har en annan variant, fast inte lika bra…

Reply
Four Queens

I bloggen Four Queens får du läsa om mig och mina vänners liv om killar, kärlek, fester, böglivet och livet som blivande mamma. Hjärter, Klöver, Ruter och Spader dam är dem ni får följa. Bloggen är skriven av mig, Spader Dam, bögen som lever för dramatik och alkohol.

Senaste – Bilder från utgången igår!

Reply
isabell

Hej Kenza. Jag bor i Malmö och är jätte sugen på att bli modell! Har alltid varit det! Jag undrar om det är möjligt att bli antagen. Det står på mitt pass att jag är 167. Jag ville komma till castingen imorn. Är jätte tacksam för svar eftersom detta gäller en resa från malmö till göteborg. Skippar skolan för en dag,. vadsom helst. Vill bara veta om jag har en chans . Tack i förväg !

Reply
Lisa

Kul att du säger att du vill testa på forsrännig! Jag ska iväg på det imorgon och är borta en hel helg. det är toppenroligt! Jag åker iväg varje år på det. Du borde verkligen testa!

Reply
Zasu

Skitsnygg! :D Har skickat in till er, får hoppas att det kommer med. Skulle vara skitkul! :D
Ha de! ;)

Reply
LillyRose

Grymt snyggt!
&Ni är alltid lika snygga att man blir helt lila av avundsjuka.!
Kram

Reply
Sebastian

Du har en bra blogg Kenza.

Inte för att det hör hemma på denna blogg kanske men jag vill verkligen tipsa om ett fantastiskt sätt att bekämpa fattigdom och rädda miljön och tjäna pengar på det. Hoppas att alla som har råd att bry sig hjälper till att göra världen till ett bättre ställe. Förstår om du inte vill publicera denna kommentar men hoppas att du gör det.

Bistånd med ränta

Better Globe vänder upp och ner på hela begreppet bistånd genom att skapa lönsamma affärer i Afrika. Better Globe tillhandahåller verktyg för självhjälp till riktigt utsatta områden i Afrika – med mycket god avkastning tillbaka till de som bidrar och investerar.

Börja spara varje månad med ett donationspaket och hjälp till att bekämpa de värsta problemen vår jord står inför idag och samtidigt tjäna pengar på det. Detta är välgörenhet i kombination med affärsverksamhet på ett unikt sätt.

Det donationspaket du köper inkluderar;
– 2 Better Globeträd som du får vinst av 7,5 gånger pengarna
– 2 donationsträd till behövande samhällen
– 500 liter vatten till fattiga bönder
– 1,5 Euro för skolbyggnad
– 1,5 Euro för mikrofinansiering

Making Money Doing Good

http://www.betterglobe.com/12117

Använd AID Kod 12117 vid investering i Donationspaket/Träd

Reply
Golistan Ismail

Har skickat in till er<33
Hoppas ni får det !!<33

Och så hoppas jag att min dröm kommer i uppfyllelse <3

Reply
Madde

Haha! Skit snygg design, men läster man fört K sen T alltså, KT så blir det i stort sett kåt. Hahah, tyckte det var rätt roligt ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*