• header

Jobbar (äter choklad snarare?)

Sitter och jobbar på kontoret. Dricker en massa tranbärsjuice (känner inte av urinvägsinfektionen alls nu.. skööööönt!) och äter choklad. Ni ser min polare där bredvid haha… Har fått en massa jobb gjort och nu sitter jag och jobbar på intervjun ikväll. Vi ska träffa en engelsk sångerska som vi ska prata lite med. Detta ska filmas till vår show! Hon ska ge oss lite råd och så.

Nu ska jag ut med Mani och sedan fortsätta jobba. Stannar någon timme till sedan ska jag lämna Mani till min mor och fixa mig lite inför ikväll. Vi ska träffa sångerskan strax efter sju!

97 Comments

CARRO L

HAHA FAN VAD LÄSKIGT, JAG SATT PRECIS OCH ÅT MARABOU-CHOKLAD MED POLKA SMAK OCH TÄNKTE ATT JAG SKULLE SKRIVA CHOKLAD <3 PÅ FACEBOOK, OCH PRECIS DÅ GICK JAG IN PÅ DIN BLOGG OCH DÄR SITTER DU OCH SMASKAR I DIG EN FET CHOKLAD HAHA

Reply
agnes

Heej undebrara du! Du jag har bara en liten fråga och skulle verkligen uppskatta ett svar:D när börjar din och tyras show? kommer den sändas på tv eller bara på datorn och i så fall när?
PUSS

Reply
Nickey

Ett tips bara, ät inte socker medan du har urinvägsinfektion! Visserligen går du på penicillin nu men ändå. Socker och koffein gör att bakterierna frodas istället för att försvinna.. :)

Reply
diana

hejsan kenza!
jag älskar hur du klär dig & du får helt enkelt själv välja om du vill berätta det, men jag har letat överallt & jag vill verkligen hitta stickade hösttröjor ..
så jag undrar var du har hittat din vita som du har på bilden :)

Reply
annis

vad har du för dator? jag sitter med min halvtomma B&J och slösurfar lite inför köp förhoppningsvis i helgen… och jag råkar gilla rosa, så jag undrar följande: vad är det för modell och är du nöjd? :)

Reply
L,E

kenza, om du ska till borlänge så måste du säga till, skulle så gärna vilja träffa dig! Har jätte många kompisar som också vill! :)

Reply
Katarina

Ett tips är att inte äta socker och sånt om du har urinvägsinfektion. Bakterierna som ställer till det älskar när man äter socker. Drick massor av vatten och som du säger tranbärsjuice. Skönt att du börjar bli bättre iallafall! :)

Reply
Alexandra

hej Kenza du är helt klart bäst!!
älskar din blogg och jag undrar för vilken hemsida bloggar du för
t.ex. blogg.se :)

kram!! ALEXANDRA

ps. besök min blogg<33

Reply
Sabina

Hej Kenza! Jag tycker så synd om dej som fått urinvägsinfektion, vet exakt hur hemskt det är. Jag själv har det flera ggr om året :/ vill bara ge dej ett tips, undvik socker så mycket som möjligt när du har urinvägsinfektion. Bakterierna fastnar lättare om du äter mycket socker.

Hoppas du slipper mer besvär med sånna hemskheter!

PS. jag vill bara säga att jag tycker du har en grym blogg och en sjukt snygg stil, hela du glänser ;D

puss och kram :)

Reply
kn

vännen, du borde verkligen inte käka choklad om du har urinvägsinfektion. Socker gör det så mkt svårare att bli av med infektionen. hoppas det blir bättre snart!

Reply
Therese

Vart har du köpt den tröjan du har på bilden? när köpte du den och vad kostar den? har alltid undrat. superfin :)

Reply
emma

Hejsan, jag är på jakt efter en ny dator. Helst rosa. Har funderat på en sån som du har på bilden.
Är dom bra? Kan du berätta lite om vad du tycker om den?

Skulle bli jätteglad för svar!

Reply
Elsa

Har du köpt eller vunnit den där chockladen?
Om du har köpt den:
VAR?
Har alltid undrat om man kan köpa såna stora marabous någon stans ;)!
Kram!

Reply
meli

Hej Kenza!
Ville bara berätta att jag har köpt ett par kenza skor (dina) och dem är super höga men super sköna.
äntligen så hittade jag ett par skor som var snygga, höga och super sköna att festa i. <3
älskar din blogg med

Reply
sanna

hej kenza. skulle vara jätte tacksam för ett svar. var är den fina tröjan köpt? :)

Reply
alexandra

de e verkligen inte skönt me urinvägs infektion inte :/…hade de i 3 månader noll stopp!! de va helt sjukt.

Antibiotikan hjälpte inte och den jäkla doktorn gav mig bara mer och mer. suck.

Reply
sofie

heej kenza! jag tänkte här om dagen köpa sådana boots från dinsko men när jag ska betala så ser jag att en av nitarna har trillat av så jag tar ett annat par men där är två borta. vågade inte köpa dem pga att det skulle vara dålig kvalite…

har du fått detta problemet? och om du har kanske du kan tipsa om ställen att hitta fina boots för letar som en galning men hittar väldigt sällan skor som jag känner mig riktigt nöjd med ((:

SJUKT BRA BLOGG!! ♥

Reply
Marie

Hi Kenza,
I’m very interested how do you keep your incredible body?
I know you work out, but what do you eat actually the day?
All this chocolate (I love Marabou chocolate bars, I could eat it everyday but I can’t.)?

Ciao
Geatings from Berlin/Germany

Reply
nn

kissa efter du har haft sex! det kan vara anledningen till din urinvägsinfektion :)! duscha helst också, för att undvika att få det.

Reply
Carro

Hej!
Brukar inte skriva kommentarer men jag undrade var du hade köpt din tröja – den ser underbart mysig ut och något jag letar inför hösten. Ifall du har tid att berätta var så skulle jag bli väldigt glad. =)
Tack,
Carro

Reply
Coretta Bellido

Can I just say what a relief to find someone who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You positively know how to bring a difficulty to mild and make it important. Extra individuals have to learn this and perceive this facet of the story. I cant consider youre not more well-liked because you positively have the gift.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*