• header

LOBBY i helgen!

Förra helgen var det premiär för vår nya klubb Lobby och det blev en enorm succé! Nu bjuder vi in er till ännu en rolig helg på Stockholms största fashionklubb öppet till 05! Jag själv kommer inte vara på plats i helgen eftersom att jag ska ner till Göteborg och Halmstad men jag hoppas att ni får det jättekul.

Ps. Ni vet ju att jag älskar att dansa till hiphop & rnb ute på klubbar, så nu har jag fixat in min vän Jayson aka dj Baby J! Så från och med nästa helg är det Jayson som står för den sköna musiken inne på Lobby. :D

Osa HÄR för fri entré innan midnatt (fre)

Osa HÄR för fri entré innan midnatt (lör)

Två bilder från förra helgen!

45 Comments

Isabelle

Hej Kenza!
Kan inte du nämna några random bloggar i nåt inlägg?
Isåfall, kan du ta med min.
Jag vill JÄTTEGÄRNA att min blogg ska bli en stor blogg!
Skulle bli överlycklig!

KRAM! <3

Reply
Maya

Kenza, jag o min love ska till Sthlm nästa helg. Tänkte om du har nåt tips på någon mysig/trendig restaurang? O även nåt skoj ställe o typ gå o drinka lite drinkar på? Kanske lite dans på Lobby också? :)

Kram Maya

Reply
Fanny

Kenza, hade du kunnat göra en operation? Om du nu hade fått en operation gratis, hade du gjort en då? Såfall vad för operation? (skönhetsoperation)

Reply
MIa

Vilket är det bästa landet du har varit i och varför?

Har du varit i ditt hemland förresten?

Reply
jonna

Hej kenza!
Din blogg är super, är nog egentligen för gammal för att läsa den men kan inte låta bli! nu till min fråga: görs din snygga skinnjacka i storlek 32 eller är 34 den minsta? den är så läcker!
Mvh Jonna!

Reply
kat

Synd att man inte hinner förbi där innan jag flyttar. Det får bli lagom till jul istället :D

Reply
Felicia

Hej ! en fråga, vart är armani när du festar ?? älskar din blogg !

Puss !

Reply
Linnea

Hej Kenza! Varför är inte det inte 18-årsgräns för? :( nu när man äntligen fyller 18 som sina vänner, så får man inte gå på din coola klubb. Fy va surt :(

Ha en bra dag!

Reply
Calle

Kommer du inte med Baby J till Halmstad nåt nu när han ska spela där på Club Moon?? Jävligt bra drag där!!

Reply
millan

HEJ KENZA! du är en sjukt fin&väldigt rolig person. Och jag är verkligen kär i ditt hår! Kan inte du visa hur du fixar ditt hår, så att det blir som på den sista bilden!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*