• header

Videoblogg – sjunger

Jag kom precis hem efter en heldag med jobb och hade tänkt duscha och göra i ordning lite mat innan jag sätter mig ner och bloggar. Här kommer en liten video som jag gjorde nyss! Där jag sjunger lite.

Jag är inte så grym direkt men var fan snälla nu alltså… Jag sjunger aldrig för någon, förutom typ mina närmsta vänner för jag tycker att det är asläskigt. Men eftersom att jag nu tvingas göra saker jag är rädd för i Kenza & Tyra show så kan ni ju lika gärna få ett litet smakprov…

1,086 Comments

Sara

Du e så cool Kenza! :D Har du hållt inne med den här talangen hela tiden??! :O ;)

Reply
sandra

jag håller mycket på med musik och speciellt med sång då jag sjunger själv och jag måste säga att det lät faktiskt riktigt bra, bättre än jag hade förväntat mig! däremot glider du lite på tonerna ibland, men man ska inte va så petig;) älskar din blogg förresten, puss!

Reply
frida

Jag förstår inte riktigt alla hyllningar och lovsånger om din röst Kenza. Den är OK, men inte mer än så.

Reply
mandy

Håller med de flesta andra…

Sveriges största bloggare, designare, modell, jobbar för MTV, egen show…NU ARTIST?
Haha åh jag är avundsjuk=(

Reply
Ida

SNÄLLA KENZA KAN DU SVARA PÅ DEN HÄR FRÅGAN!
Vad heter låten som du sjunger på den här videon? Och vem är artisten?

Reply
Elinor

DAMN ! Time to make some hit! aaiight! ne men seriöst det var so frickiin fucking braa! kanske borde satsa lite på sångkarriären med? :D

Reply
Nelly

JAG HAR GÅSHUD! Satt och ryste! FYFAAAN Vad du är duktig! Som andra sagt, finns det NÅGOT du INTE kan göra?? Nej, tänkte väl det =D Och säg inte att folk överdriver! Du är verkligen GRYM!
Min idol =D

Reply
saga nilsson

FAN ASSÅ, DU SKA VARA GRYMT.. HELT SJUK SNYGG, HA DOM FINASTE KLÄDERNA OCH SEN KUNNA SJUNGA GGRYMT BRA OCKSÅ. Snacka om at du gör oss läsare vääääääldigt avensjuka! :D Kram!

Reply
EMELIE

Egentligen vill jag säga att du suger eftersom jag är så sjukt avundsjuk hur unik du är i allt! Hur bra du sjunger, ditt utséende så nej, jag kan inte ljuga. Du är fan snyggare än Jessika Alba och Magan Fox. Och du har ju inte botoxat dej osv…

Reply
johanna

nej men nu får du ta och ge dig! Inte nog med att du är skitsnygg utan nu kan du sjunga också… avis? JA!

Reply
Mia

Jag älskar din blogg, hur du är som person, din smak och sakerna du designar! Men sång tyckte inte jag var din starka sida. Var väldigt mycket falska toner och jobbiga stön och konstiga rullande på tonerna. Dock coolt att du har hes röst (kanske den blivit torr på grund av rökningen?), fast man måste kunna sjunga också! Säger inte det för att vara taskig, utan för att du kommer säkert sjunka i folks ögon om du – som Kissie – börjar göra musik fast du inte kan sjunga :S Du kommer bara framstå som en som vill ha uppmärksamhet och pengar, och gör vad som helst för det! :/

Reply
Matilda

jag tycker verkligen att du ska söka till idol nästa år eller nått, det skulle nog gå bra för dej bruden !

Reply
Klara

Du sjunger grymt bra, Något som du behöver satsa på tycker jag.
jag vet, jag är bara en i mängden här.. men du får gärna kolla min blogg om du vill?
och kanske tipsa om något bra?:)
Hade bäst!

Reply
Hannah

Alltså shit , finns det något du INTE kan göra bra liksom? Visste inte att du var så grym på att sjunga ;o

Reply
Alicia

eh, hallåå. varöfr sjunger du inte oftare? :D
de va lixxxooommmm braaa :D haha, jaja. nu ska jag frtsätta skratta åt en något som inte va kul. tjing.

Reply
emma

du är så vacker, söt har en as grym stil och nu visar du att du kan SJUNGA oxå :O dy är så jävla grymm!
/ett kenza-fan!

Reply
hlee

Men vafan KENZA!!!!! Varför sitter du på soffan och sjunger, du borde EGENTLIGEN vara på en Scen och sjunga inför miljontals människor. För med den där rösten kan man komma långt säger jag. Btw finns det inte något du inte kan göra??? YOU GO GIRL!

Reply
Palle

Du sjunger absolut inte dåligt!! Du har stor potential, med hjälp av en sångcoach hade du lätt kunnat satsa på en karriär som sångerska (:

Reply
annisen

HAHHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAA!!!!!! men ändå fint tycker jag kenza :)

Reply
Karolin

Det där var ju super fint och bra! det skulle vara roligt om du spelade in nån fler låt då du sjunger så man får höra mer!! grym kraft i rösten alltså!

kram kram! :D

Reply
Julia

Du borde absolut inte tycka att det är läskigt för du är verkligen jätteduktig! Vi vill höra mer av din fina sångröst Kenza!!! :)

Reply
Moa

Jag tycker att det är lustigt att folk skriver att du är sjukt duktigt på att sjunga och att det låter aaaaaaasbraaaaaa. OMG, du kan ju typ allt!?!

Du är verkligen söt, men det krävs mer än en badrumsröst för att faktiskt kunna satsa på sången. Nu tror jag inte att det är vad du vill göra, utan detta var bara en kul grej. Men nja, ingen sångfågel direkt, men det var riktigt modigt gjort. Det kan du få riktigt mycket cred för ;)

Reply
denise

finns det något du inte kan ? :D
du om någon bloggare borde göra en låt.
Jag menar..massor av mina vänner som sägs hört kissies&paows&dessies låtar säger att dom var en sån jävla besvikelse.. du har gått långt med blogg,kläder och modelljobbet, varför inte försöka tjäna extra på en låt? du hade lätt klarat det !
vad jag ville säga va att du sjunger otroligt bra ;)

Reply
Ida

Du sjunger helt ok, men tycker kommentarerna här var lite överdrivna, haha. men det skriver du ju själv lite längre upp :) Anyways, ser fram emot showen!

Reply
emmi

varå inte så grym på o sjunga. DU VAR JU SVIN GRYM! : D
skulle vilja se/höra mer sånginlägg ^^

Reply
Sandra

alltså när jag såg alla kommentarer för inlägget där du sa att du bajsar på dig (nu i oktober, den 15) och att du kanske får ett skivkontrakt, så tänkte jag: oj, är hon verkligen så dålig” (alltså jag såg kommentarerna där folk skrev att du inte var bra o.s.v. o.s.v.)men när jag sökte och hittade detta klipp där du sjunger tänkte jag “är de hörselskadade, eller täpper avundsjukan igen deras öron?” :o du sjunger jättebra! hoppas du får kontraktet, kenza! :d

GO KENZAAAAAAAAAAA! ;d

Reply
ida

oke, alla överdriver lite.. det är ju helt ok men de är nog bara så långt jag kan sträcka mig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*