• header

Videoblogg – sjunger

Jag kom precis hem efter en heldag med jobb och hade tänkt duscha och göra i ordning lite mat innan jag sätter mig ner och bloggar. Här kommer en liten video som jag gjorde nyss! Där jag sjunger lite.

Jag är inte så grym direkt men var fan snälla nu alltså… Jag sjunger aldrig för någon, förutom typ mina närmsta vänner för jag tycker att det är asläskigt. Men eftersom att jag nu tvingas göra saker jag är rädd för i Kenza & Tyra show så kan ni ju lika gärna få ett litet smakprov…

1,086 Comments

Dzeli

Aaa men!! Hur begåvad får man vara?! :P

Kom på nu att jag hade en dröm som ni kunde uppfylla. Fota dig! :)

Reply
hannah

trodde du skulle sjunga tusen gången värre om jag ska va ärlig. du sjöng ganska bra faktiskt :)

Reply
Elin

Du är ju riktigt duktig på att sjunga! :) Du behöver absolut inte ha något att skämmas över! :)

Reply
mawe

Du sjunger faktiskt helt okey! Man märker att du kan höra toner :) (såvida du inte hade rejäl tur..)
Jag är en av de få (Höhö) som kan höra toner. Ah älskar att säga det, det låter så äckligt skrytit. Haha

Reply
josefine

Du var ju superduktig! Jag är i och för sig tondöv så jag skulle nog tycka det var bra hur det än lät men duktig är du :)

Reply
julia

det var inte dåligt alls kenza. härlig sångröst, lite hes också vilket är fan det bästa man kan ha i sångväg tycker jag. så snyggt! :D

Reply
anisa

såååååååå fuuuckkiiinggg ffiiiiiiinttttttt dduuuuuuuuuu sjuuuuuunnnnggggggggggeeeeeeeerrrrrrrr !!!!!!!!!!!! :O
Riktigt fint =) <3333333333
Löööveeeeeeee yaaaa !! <333333333

Reply
Sara Pålsson

Du är ju så sjukt j’vla grym! Helt otroligt :)
Du behöver verkligen inte skämmas, du kan ju verkligen sjunga! Tänkte bara passa på att säga det och tacka för en helt underbar blogg. Nu kanske man kan förvänta sig mer sång i bloggen.. :) HAHA! Nä, men seriöst, sjukt bra!
PUSS

Reply
alejandra villatoro

SJUKT bra, jag trodde helt seriöst att du bara skulle fula dig eller något,visste verkligen inte att du kunde sjunga … och Såå bra också :D ska bli riktigt roligt o få höra mer !
take care

Reply
Lindiwe

Du är grym! Tycker absolut inte att du ska gå och gömma inne den där rösten, du kan få din röst och åsikt hörd bland mycket folk med den!
puss och kram!

Reply
Karin

Det låter ju bra! Du är visst grym, låter mycket bättre än dom flesta. Vissa tror ju dom kan sjunga men låter hemska, haha som idol, men du KAN. Fortsätt så :D

Reply
stephanie

kenza du är ju riktigt duktig! du är den bästa, roligaste och vackraste bloggaren, punkt slut.

Reply
Marie

Riktigt duktig! du har absolut ingenting alls att skämmas för! Du borde göra en låt, den skulle vara miljoners biljoners bättre än kissies haha!

Reply
Martine

FYSØREN FOR EN STEMME!!!! omg!!! du må være det mest perfekte menneske jeg har sett noen gang :o å synge er noe du virkelig burde ta til neste level, fordi med ditt utseende og stemme kommer du til å nå drit langt!!!

Reply
maria

jag vet att många kommenterar din blogg varje dag och skriver om hur bra du är men ja som älskar musik o håller på med det varje dag kan helt ärligt säga att du är jätte duktig, shit älskar när man minst anar att nån kan sjunga verkligen kan det, du har en jätte fin stämma skulle passa bra till massa akustiskt haha finns det nåt du inte kan göra ,
Men lycka till med allt du e en jätte härlig ung kvinna som sprider väldigt mycket glädje genom att bara vara dig sj o på så sätt hjälper många unga tjejer att vara sig själva o de inte behöver vara nåt de inte är , Tack verkligen.

Reply
gotteochvi♥

HAAAAAALLÅÅÅÅÅÅ?!! Finns det nåt du inte är bra på? du ser ut som en jävla gudinna, du klär dig grymt och sjunger dessutom!

LÄGG AV NU! =)

Reply
matilda

Wow, du dödade mig lite nu, jag trodde faktiskt inte att du kunde sjunga, men du är ju riktigt grym! säger inte detta för att vara snäll eller så, du sjunger verkligen bra! :) kan du inte lägga in fler videos när du sjunger? :D

Reply
Christie

I don’t know the song, but you’ve got a nice, husky voice. Forget the pop though – you should form your own punk band! :)

Reply
frida

var i stockholm bor du ? :)
var precis i stockholm för andra gången i mitt liv och jag måste säga att det är en helt sjukt underbar stad!!

Reply
elin

Du har ju allt man kan önska sig! Du är otroligt snygg och vacker , du har en perfekt kropp , du är otroligt framgångsrik , du har en perfekt garderob , du har en skön personlighet (så mycket som vi får se av den) ,du har ett spännande liv (i mina ögon) , du verkar ha underbara vänner , du har snyggt hårsvall , du har en glamouröst och ovanligt namn , och nu har du västa sångrösten också!

Jag är avundsjuk : D

Reply
E M M A

jävlar vad bra du sjunger :O fick gåshud!
jag tycker helt klart att du ska satsa på att bli sångerska, du skulle äga ut alla :)

Reply
Mikaela

Du var riktigt duktig!! Glad att det iaf finns en blogg man kan läsa där det inte handlar om skönhetsoperationer och vikthets osv… Du kommer gå långt! Lycka till!

Reply
Sophie

Jag tyckte du lät ganska bra, trodde du skulle sjunga värre :) inte för att va taskig men tycker de fleste överdriver lite…

Karm!

Reply
belle

du är schå schööt! Vill bara nypa sönder dina kinder! :D

förstår inte varför du sjöng (det lät negativt men det skulle det inte, förstod bara inte anledningen så bra xD).

Men… du sjöng ju bra! Bättre ju längre in i det du kom med. Du har en riktigt bra sångröst, hes och bekvämlig. Med lite sånglektioner skulle du nog kunna bli grym fo real!

keep up the good work! Av alla kända bloggare känns du mest “down to earth” och äkta och man bara ser att du är en god människa.

Peace!

Reply
camilla

damn girl! du var ju rååduktigt! Du borde satsa på sången också, skulle utklassa kissie med hästlängder ju!:)

Reply
tjaaaa

du sjöng ju inte bra men det var inte dåligt .. helt okej .
men inget du ska fortsätta med .. :)
btw älskar din blogg!

Reply
maja

sjukt bra dära, säger som alla andra i komentarsfältet vad är du inte bra på:)
psst, nä antar att du aldrig hört det förut men vad gör det att du får höra det igen. din blogg är GRYM!:D

Reply
sahel

vad bra du sjunger du borde starta en sångkarriär!
ps:älskar din blogg kenzas!<3<3

Reply
Anna

Tjenis penis!
Sjukt sköön blogg du har! Så fort man behöver tips på outfit så tar man kollar man på din blogg.
Sjukt snygg, skön stil och att du kunde sjunga visste man minsann inte!
Du har talang tjejen. Keep it up!
Have it!

/Norrlänningen ;)

Reply
Hanna

Helt otroligt bra röst, och det menar jag också! Det är helt okej att tycka det är läskigt att sjunga, men du ska veta att du har en unik stämma! :)

Reply
Diiidi

å´åååh vad duktig du är du är ju duktig på allt
du har snygga kläder blir aldrig ful på bil skitbra på att designa kläder skor och smycken har asbra kompisar chef över en nattklubb modellkonrtakt och en egen show och så är du as bra på att sjunga jag är SJUKT AVIS SÖTA MÄNNISKA :)))))))))))))

Reply
Johanna

GUUUUD!!!
Du är verkligen bra på allt, du har skönheten, humorn och nu kan du sjunga också ;)
Du är riktigt duktig allvarligt talat, din röst påminner lite om Miley Cyrus/Hannah Montana :)
Great :) puss och kram <3

Reply
Johanna

Sjukt grym var du ju! :D tänkte bara shit kan den där tjejen sjunga också så smäller jag av! men jaha.. det kunde hon! :D

Reply
karin

SHIT, trodde verkligen att du skulle sjunga som du sa… ( inte jätte bra utan typ medelmåtta) men damn girl. DU KAN JU!! :D

Reply
Yvette

Alltså kvinna, ge dig :S Inte nog med att du är dösnygg och har en riktig delicious kropp, nej nej, du ska även sjunga jäääävligt bra?! Not okay!

Reply
Amalia

Du modellar och är en av Sveriges snyggaste brudar, du designar kläder, du har ett eget tv-program och du sjunger. Jag menar, vad kan du INTE göra, Kenza? Du är grym!

Reply
Alexandra

Du var jätte duktig Kenza! Tänkte fråga vad det är för låt du sjunger? ;)

Reply
Elin

det låter lite som miley cyrus! PÅ ETT JÄTTE BRA SÄTT! :D
sen låter det ju alltid annorlunda med musik på, men du var sjuuuuuuktbra! finns typ inget som du inte är bra på har jag märkt! :o

kramkram!

Reply
Emma

Du har en jätte fin röst, ta i lite mer från magen så du inte sjuger “uppe i halsen” & försök bara slappna av. Go for it girl :D

Reply
Dona

Trodde helt ärligt att du skulle skämta först och dra en sån där falsk röst som vissa gör HAHAHA. MEnshiiiiiittt woman, du var ju bra!:O

Reply
frida

nämen seriöst kenza! FYFAN vad du e braaa! asså du är förfan bra på varenda jävla gräj! gaaah, förlåt för mina svordomar, men fifan asså! det finns inte en jävla grej som du inte kan! du är helt jädra perfekt! utseendet, humorn, personligheten, stilen, rösten.. ALLT! en riktigt jävla fet pöss till dig från mig, BIIIG HUUUGS! :D <3

kom ihåg, du är fan bäst! ;)

ps, hoppas du läser det här :D

Reply
Karolina

Du kan ju faktiskt sjunga! Det är svårt för folk att ta sådär fina toner om man inte har det naturligt. Om du skulle träna på din sångröst så skulle du bli otroligt duktig! :)

Reply
Rox

Duktig, fast inte överdrivet som alla skriver kanske..
Många kan sjunga sådär, är ju inte musikaliskt gjort om man säger så. Menar inget illa, men folk får det att framstå som du kan sjunga skitbra. Många kan sjunga i dom där tonerna, frågan är om du kan gå upp högre i tonarterna? Annars är det ju ingen big deal, sådär kan många sjunga..

Reply
hannna

gud va du sjunger braaaaaaaaaaaaaa! varför har du inte berättat det innan? göra en låt med just darin kanske? hehe iaf asbra kenza!!!
puss&kram

Reply
sandra

men guuuuuud haha trodde det skulle låta helt fult men du kan ju för fan sjunga!! :D

Reply
Bella

Du är duktig på att sjunga! Dock håller det inte hela tiden, så några lektioner hos en sångpedagog gör det bort. Ta det inte illa, för du är jätteduktig!

Reply
elleen

men jöööööööösses, allvarligt, finns det ngt du inte är grym på haha ?
du verkar så perfekt, inga dåliga sidor överhuvudtaget.
verkligen en förebild att se upp till :)

Reply
ida

Alltså jiiisus du är ju grym på allt och har allt! Killerbody, killereyes, killerface, killerpersonality (som det verkar iaf) och sjunga kan du också. Duett med Darin, why not? Du behöver ju iaf inte mixtra med rösten så det låter som en robot som andra….

=) Goodi

Reply
iThiger

Darin & Kenza
borde stå på scen & glänsa
Kenza med sitt vackra hår
& och Darin med sina tjocka lår
.. det bodre bli en hit redan i år : ^ )

(lite tokrapp av mig.. mest på skämt)
Texten du sjöng.. var det din egen lr någon annans?

Reply
signe

men gud vad bra du är! Trodde att du skulle ha en sån där remix som du haft tidigare, kan knappt vänta till showen börjar! :D

Reply
Ewa

Men gud, vad snackar du om? Jag trodde det skulle låta jätte fult men du är ju jätte duktig!!! :O GO KENZA!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*