• header

Vinjett-inspelning!

Nu sticker jag iväg för att möta upp Tyra. Vi ska först förbi Stadium för att plocka lite träningskläder och sedan vidare ut till en studio ute på Lidingö. Idag ska vi spela in vår vinjett till Kenza & Tyra show! En vinjett är själva introt till ett program. Det ska bli sjukt kul att filma detta! Vi ska göra flera knäppa scener med olika kläder, och introt kommer spegla hela vårt program.

Nu måste jag verkligen sticka iväg. Jag har tidsinställt ett par inlägg under dagen och om jag hinner mobilblogga gör jag det. Kram!

Idag kör jag på höstjackan från Jofama by Kenza

78 Comments

Semina

Hej Kenza. Jag älskar din nya höstjacka som du har designat, vill köpa mig en sådan men jag har ingen aning om vart man kan köpa eller beställa den? Snälla hjälp mig :)

Du är bäst, kram Semina

Reply
lina.w

åå justja.. ja tycker det är så himla synd att jackorna är så dyra :( samma med ringarna som du nu ska designa… dom lär väl bli lika dyra ? vilket jag inte har råd med. Kan du inte göra några modeller i fejksilver :) snälla????????? för är säker på att dina ringar kommer jag sukta sönder efter..

Reply
Felicia

Som sagt älskar jackan, ska hämta ut den nu under veckan.. Dock är jag osäker när det gäller storleken, vad har du på din?

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Ville bara skriva och tacka så mycket för en grymt snyggt designad jacka. Köpte den för bara en timme sedan och är totalförälskad!

Reply
Clara

Kan inte du ha en tävling om din fina jacka, så man får chansen att vinna den! :)

Reply
Anna

Hej Kenza! Som du vet är det val snart, och du kommer få rösta. Blondinbella skriver ju om att hon tänker rösta på moderaterna, och varför osv. Jag vet att det kan anses oartigt att fråga, men vad tänker du rösta på? Vore intressant attt läsa din åsikt :)

Reply
Sarah

Vad har du för åsikt kring illuminati ? Kan inte du besvara frågan och dela med dig av dina tankar kring det i ett inlägg =)

Reply
Kristine

Hei!! Jeg er en jente fra Norge, som leser bloggen din hver eneste dag:) det maa vere den beste bloggen jeg noen gang har lest, før aa vera helt arlig! Jakken du har paa deg i dette innlegget har jeg prøvd aa kjope paa nettsiden, men faar ikke til aa finne fram til kolleksjonen, kommer bare til framsiden :( har saa gjerne lyst paa den jakken skjonner du;)) haaper du faar en trivlig dag videre!!!

Reply
luisa

VILKEN STORLEK HAR DU? :) OM MAN ÄR EN 34 SKA MAN KÖPA 34:an ELLER 36:an PÅ DEN JACKAN? :D :D ÄLSKAR DIN BLOGG

Reply
ss'

kenza, jag bara undrar, vad har du för storlek på den här jackan, är det en lite mindre eller större i storleken, snälla säg vad du känner angående det och vilken storlek har du? tack på förhand och SNÄLLA svara?(a):) tycker du är en jättebra tjej som verkar ha båda fötterna på jorden! beundrar det speciellt trots din framgång och allt… hur gör du? tack!

Reply
Nette

jag bara ääääälskar din höstjacka, min kom på posten igår och jag bara love love love iiiiiit! Tack för att du designat den perfekta höstjackan, även om ja kommer att använda den året runt :)

Reply
johanna

hejsan, jag tycker den skinjackan är vrålsnygg och vill gärna ha en själv..
men när jag kollar på bilden på hemsidan ser den väldigt kort ut i midjan, men den ser inte ut att vara så kort på dig..
är den kort eller hur är den ?
gillar din blogg :)

Reply
Nathalie

Hejhej! Du jag tänkte på en sak, var det inte meningen att kenza tyra show bara skulle vara ett prellimenärt namn för att det inte skulle vara så mycket som bella tyra show? Har ni bestämt er för att inte byta eller har ni bara inte kommit på något nytt och bra namn än? :) jag ser grymt mycket fram mot att det börjar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*