• header

Dags för myskväll

Hej bloggen! Nu är jag hemma. Det var jättemysigt att tillbringa dagen hos mamma och bara låta henne ta hand om mig. Jag trodde att jag aldrig skulle komma därifrån men det gjorde jag tillslut. När jag hade gått hela vägen till bussen så kom jag på att jag glömt påsen med Supernintendot. FUCK FUCK FUCK, bara att vända igen i regnet. Ville dööööööööö, haha.

Nu är jag och Nadia hemma hos mig iallafall och vi ska göra i ordning lite gottis och bara mysa. Jag önskar verkligen att jag orkade överföra alla bilder och blogga om gårdagen men jag har ingen energi alls så det får bli imorgon istället. Min kropp är helt slut.

Snodde några bilder från vinjett-inspelningen av Tyra så länge. Ha en underbar kväll, kram! ♥

Vad tusan är det vi håller på med? Hehe..

120 Comments

sabina

jaa vad ska detdär blii? :D ser smått intressant ut! :P haha. Jag och min vän ska till stockholm nästa vecka, hoppas man får se dej! Ha det bra!

Reply
Johanna

Hejj kenza jag är en tjej på 14 år och vill gärna bli modell och ta modell bilder redan nu. Jag bor i göteborg. Hur kan jag göra för att kunna bli det, och vr kan man söka? <3 kraam svara på detta inlägg <3
Läser din blogg varje daah<3

Reply
Melinda

Herregud så pen du er! Ligner på en hollywood-stjerne, eller modell eller no!

Reply
GRAHN - FRIDA

Fin blogg!

Är du också trött på dagens kvinnliga ideal…läs då min blogg och lär känna en naturlig tjej med självkänslan på topp, utan Barbiedocksideal :)

Kram FridaGRahn
:)

Reply
Olivia

Vila upp dig du tills du känner dig pigg igen! Det kan du nog behöva hehe :)

Reply
sofia

Kolla gärna in mina smycken på min blogg och säg vad du tycket, Kenza! Din åsikt är viktigt :) du är ju trots allt smyckes drottningen, haha :).

Reply
A.

HAHAHAH, åh, gud, vad jag längtar tills eran show börjar!! Ska bli så jäkla spännande! :D

Reply
theblondman

Jag har insett en sak sedan jag börjat studera blogg- sfären och den är fantastisk!!! Som kille, utan rädsla för att uttrycka känslor, analysera i psykologiska termer och uttrycka mig även i ord, tycker jag att det är grymt att se alla tjejer/kvinnor som ÄNTLIGEN framhäver positiva delar och då in enbart kroppsliga;-) utan visar självständighet och att tjejer/kvinnor INTE behöver ta efter allt det destruktiva från killar. Utan istället framhäver det positiva i livet och som sagt inte det destruktiva!
Tack alla bloggande tjejer/kvinnor…ni förändrar världen och förhoppningsvis även den yngre generationen av tjejer eftersom istället för att vara copycats av killar kommer vi förhoppningsvis få fler självsäkra och framtidens kvinnor som inte ägnar sitt liv åt att vara andra till lags utan snarare….just det! VARA SIG SJÄLVA!
Blogga på! Var den ni är!

Reply
LINNEA

GUD VAD VACKER “PRINSESS-KLÄNNING”. HAHA, OCH LILLE MANI ÄR MED ÖVERALLT.
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DIN JEANSKLÄNNING.

STORA KRAMAR!

Reply
Lina

haha, trevliga bilder ;)

Jag tänkte fråga (om du ens läser detta så, jag vet det är säkert 1000000 mänskor som har ställt frågan, har jag fel?) om du har lust att kolla min blogg och om du tycker att den är värd att bara lägga upp min adress på din blogg?

Jag har verkligen testat allt!! och då menar jag ALLT. Men mitt max antal läsare / dag är ca 20 personer (och det har hänt 1 gång.) Inte så mycket va? :)

Jag tycker verkligen att det är jättekul att blogga, men om ingen kommenterar och det är knappast någon som ens har sett min blogg, så det känns nästan omöjligt att få fler läsare.

Jag förstår om du inte gör detta/läser detta/inte vill lägga upp min bloggadress på din hemsida. Det är ju säkert många som frågat och varför skulle du lägga upp min liksom?

Jag bara hoppas att du läser detta och hoppas på att du kan lägga upp min adress… Annars så vet jag inte om jag orkar blogga mycket längre. Jag vill verkligen, men jag känner mig inte precis manad att göra ett blogginlägg varje/varannan dag om ingen ser den. I början var det ju mest för jag gillar och fota och jag tyckte det var kul med allt det där. Men nu vill man ju ha respons också! :) Hoppas att du förstår, men men detta var värt ett försök.

Ha det gött!

Reply
Tanja

Hej hej!
Jag borde egentligen mailat tror jag, så lägg inte ut kommentaren ;D Är lite för trött för att maila bara.
Jag undrar en sak.. Jag kanske minns helt fel, men har inte du ett par höga rosa gummistövlar? Med/utan klack? Har för mig jag sett en bild här en gång… Jag har velat ha sådana hur länge som helst, sen såg jag att du skaffat ett par (om du nu gjorde det).. Och eftersom jag då är senil så minns jag inte var du hittade dom! :P

Kram, Tanja

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*