• header

Fortfarande hos mami…

Fan, jag kommer ju inte här ifrån! Är så himla seg, vill bara ligga i mammas sköna säng hela kvällen. Men snart måste jag klä på mig och börja röra mig hemåt. Ska möta upp Nadia på vägen, vi ska ha myskväll ikväll! Jag hittade nämligen mitt älskade Supernintendo (BÄST!!) här så vi lär sitta uppe ett tag och spela.

När jag kommer hem ska jag blogga lite om inspelningen igår. Hann ju inte sitta vid datorn igår så det var därför det bara blev en massa tidsinställda inlägg och mobilinlägg. Nu sitter jag vid min lillebrors dator och bloggar iallafall :)

Vi hörs sen! ♥

Två bilder på mig från igår! Den ena är från stureplan.se och den andra är från msn.se

130 Comments

vonskareng

ååå vilka fina bilder :) låter som att du har det riktigt mysigt hos din mamma. och att sedan övergå till en hemmakväll… sweet! :D själv måste man umgås med kemiboken :(

Reply
Keela

åhååå, grymme! Jag hade varit helt fast jag med, spec om jag hade hittat det gamla 8-bit någonstans.

Reply
Amanda

Hej, har för mig att du gick ekonomi på gymnasiet. Vad hade du för UF-företag? Kan du berätta lite om det?

Reply
Ann

Hi Kenza I love your style! Although I wish there was an english version too, I use translators but it’s really lousy :s…one day maybe? Love your blog anyways ! xx

Reply
Becca

Hej kenza jag älskar verkligen din blogg ! Du har en jättesnygg stil ! Jag heter Rebecca Gustavsson och jag är 13 år. Ända sen jag har varit liten så har jag haft svåra ellergier jag va allergisk mot mjölk,mjöl,ägg,fisk,nötter,soja och pälsdjur. Men nu har mjöl och mjölk växt bort iallafall. Jag är en tjej som älskar mode fotboll,brottning och att sjunga. På min blogg skriver jag om de här sakerna, kanske kan du kika på bloggen nån gång om du har tid ? Skulle vara jättekul att få tips av en så bra bloggare som du ! Hade jättebra ! Pussochkram Becca ! :D

Reply
Mari

Åh vad roligt med ett omslag i VR…Så fina tjejer så =). En sak till, vad sjukt snygg du var igår på festen

Reply
fay

är dina föräldrar skilda?:((( för du sa hem till mama tror jag sen sa du i mammas sköna säng och inte i mammas och pappas sköna säng.

Reply
Christine

Alltid lika snygg! Jag skulle vilja skicka smycken till dig Kenza! Hur gör jag då? Tacksam för svar! :)

Du kan se mina smycken på min blogg!

Reply
Juliaa

Hej, kenza! Kan inte du skriva lite om politik, var du står hen och vad du ska røsta och så ? Jag vet at det ar jatte mange som er veldig interessert i det !
Hadde blivit så glad ;D

Reply
Sofie

Kenza , hur kan man vara så söt som dej ? Det är otroligt! :) Äääääääälskar ditt underbara hår! Kraaam

Reply
hanna

HEJ :D jag verkligen älskar dina jackor från jofma by kenza !! men … jag är vegetarian och vill inte ha äkta skinnjacka :( skulle vara super om du hade kunnat göra någon imitation någon gång :P <3

Reply
GRAHN - FRIDA

Fin blogg!

Är du också trött på dagens kvinnliga ideal…läs då min blogg och lär känna en naturlig tjej med självkänslan på topp, utan Barbiedocksideal :)

Kram FridaGRahn
:)

Reply
Andie

Kenza, vart är den skiitfina klänningen ifrån?
Och ah en videoblogg med ögonsminkningen hade ju inte vart helt fel. ;)
Kram

Reply
Erica

Lika snygg som vanligt! Äskar verkligen din stil! Söt klänning matchat med en sjukt snygg och tuff jacka :) (y)

Reply
Matilda

Kenza, du är verkligen jätte fin!!
Skulle vara jätte tacksam om du kunde säga hur du går tillväga för att göra dina underbara lockar?? :)

Reply
anonym..

rkt söt du är, dela med dig av din skönhet…
du har alltid så fina kläder, du är helt skön på något sätt.. :)
pussssss !!

Reply
Nelli

Var inne på annabelle i kristianstad idag och köpte din sjukt snygga jacka! Är supernöjd.

Reply
amanda

OM jag såg ut som dig skulle jag vara lyckligast i världen. Kenza du är min förebild även om jag inte känner dig. dock inte att du röker .. du borde slut nu i tid.. ha det bra puss!

Reply
bambi

ursnygg! Men är liiite besviken att du inte tog en mer festivalliknande outfit! :P

Reply
Melica

Ville bara säga att du har väldigt fina ögon!
Själv ser jag ut som ett spökdjur hur jag än sminkar mig,
men man tager vad man haver :)

Reply
Denise

Hej!
Om du gillar Super Nintendo, då ska du spela en riktig klassiker, som heter Super metroid. Det är ett jättebra och klockrent spel! Om du inte har det på super nintendot, så kan du lätt ladda ner det till datorn!

Ha det bra!

Reply
Caroline

Hej, vet inte riktigt vad jag skall säga. Bara att du har varit en SÅN insperation! Jag har bestämt mig nu för att gå ner 30 kilo, och är sjukt motiverad! Jag kan se ljuset nu! THANKS!

Reply
Computer Fulda

When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any manner you possibly can remove me from that service? Thanks!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*