• header

En shoppingrunda

Hej bloggen! I’m back home. Det blev en liten shoppingrunda på stan. Hittade inte riktigt allt jag ville ha, men jag har stillat mitt shoppingbegär lite iallafall.. Hehe..

Kom hem med ett par mysiga stickade tröjor, en väska, en bustier, skinnshorts och en söt blus. För att allt ska få plats nu så måste jag rensa lite och ställa ner någon låda i källaren. Åååhh vad jag önskar att jag hade en walk in closet.. Kanske ska sälja min lägenhet och köpa en trea istället? Och ha ett rum som garderob då. Vilken dröm…

Ni ska få se mina köp också! Men nu ska jag öppna en kall colaburk och titta lite på tv. Har ni haft en skön söndag annars? Kram!

Jag idag

163 Comments

rebecka

Det påminner mig om att det är dags att ta upp höstkläderna och se vad det är som saknas så man kan shoppa litta. ;)

Reply
josefine

Haha, vem drömmer inte om att ha ett helt rum som garderob, min lösning är att använda sovrummet som garderob, inte det bästa kanske :P

Reply
johanna

kenza kan du svara på en sak?
hur kommer det sig att du är så snygg, söt, gullig o aa allt som man kan vara för att få alla killar !

älskar ditt utseende ! :D <3

Reply
Sahar

Hej

Jag tycker verkligen du har en grym blogg och alltid så snygga kläder, snygg stil. Har du lite råd om hur man lyckas få så många läsare? Din blogg är väldigt populär vad är dina knep?

Ha en trevlig kväll

Reply
nora

Oh underbar dag det låter som du har haft! Själv har man varit sjuk :(… Men jag har bara myst framför skräckisar med min kusin och granne så det var riktigt mys! ha det bra ! KRAM!

Reply
sara från halmstad :)

Snälla kan inte du lägga upp massa bilder på din garderob , på allt ditt smink , hår produkt , olika saker till håret, dina tips, skor och allt!
skulle va super kul för du äger verkligen hela blogg världen!
DU ÄR BÄSTA KENZA! <3

Reply
beccis

en walk in closet skulle nog aldrig vara fel att ha! det kommer vara ett av kraven i mitt hem när jag flyttar hemifrån. haha ;)

Reply
josefine

ser att du målar ögonbrynen med brun ögonbrynspenna?
kan du inte visa i ett inlägg hur man gör för bästa resultat? tacksam för svar!

Reply
frida

Vad fin tröja! :) kan man få se en helbild? vart är den köpt och hur mkt kosta den? :)
ha en bra dag! :)
Kram!

Reply
Art By Tina

Jag har lyxen att ha möjlighet att använda ett av våra sovrum till walk-in. Underbart. Men det är jäkligt svårt att hålla ordning där inne. Kläd-kaos.

Reply
Fanny

Hej!
Jag kanske också ska ta något svalkande, kanske en cola eller något.

Du har så fina bilder på din blogg, vem är det som tar alla bilder??

Kolla gärna på min blogg och säg till mig om det är något som du tycker att jag behöver ändra http://fefees.blogg.se
För när jag har fått tillräckligt många besökare och kommentarer så kommer jag att ha en tävling där man kan vinna fina priser:)

Reply
vonskareng

åå vad roligt. ska bli kul att se vad du köpt :D hm. min garderob är som ett rum. men det är helt fullt nu =/ själv blev man inspirerad av dina träningsskor och rusade genast iväg och köpte ett par egna. jag tror att de blir perfekta!!

Reply
G

Hej kenza! Du har sjukt fin stil! Har två frågor:
När startade du blogg, varför?
Hoppas du svarar!<3

Reply
Peter

Det lät som om att du fick ihop ganska mycket ändå! :) Blir spännande att få se dina inköp! Nu blev jag dessutom sugen på att dricka cola när du nämnde det så det är tur att jag precis var på Hemköp och köpte en flaska. :)

Ha en mysig kväll! Kram

Reply
josefine

har du lösögonfransar eller hur kan du få dom så fina?
mina är bra precis när jag lagt på mascaran men redan efter en halvtimma ser dom inte alls bra ut.
kram

Reply
Jennifer

Vart köpte du de stickade koftorna och vad kostade de ungefär? jag är ute efter att köpa några styken jag men nu när de har börjat bli kallare :)

Reply
Lina

Jag måste bara säga att när jag kollar på din blogg blir jag så himla sur! jag blir sur på att du är så snygg hela tiden :) Kompisar säger att jag är lik dig men det är jag verkligen inte, jag kan inte klä mig som du även om jag vill :D<3

Reply
Linnea

ja det har jag:)

vart har du köpt kedjan till dina solglasögon?
hur gammal var du när du började blogga?
har du haft någon annan blogg en den här?
vilken är den bästa resan du har gjort?

ha en fortsatt trevlig söndags-kväll

kram/linnea♥♥

Reply
theblondman

Söndagar!

Inte fel med shopping på en söndag! Snacka om att kombinera promenad/tränng med något givande;-) hahahahaha…..

Dessutom är de så grymt skönt med solen!

Reply
helen

Hahaha, ja det är väll varje tjejs dröm att ha en “walk in closet” :) Med speglar och massa lådor och hängare och ett ställe där man kan ställa sina skor så man faktiskt SER sakerna man köper! (Och inte inslaffsade i en byrå/garderob) Har själv det problemet. plus att allt blir skrynkligt på en gång oxå. Vilket i lands problem egentligen xD
Ha det så bra! Kram

Reply
Malin

Thii! Tycker jag absolut du ska göra ;) precis så har jag gjort det! Ett av våra sovrum fick bli en stoor walk in! De bästa jag någonsin gjort ;)

Reply
sara

JAG SÄLJER OANVÄND HELT NY JOFAMA SKINNJACKA LIKNANADE SOM KENZA HAR PÅ SIG I DET HÄR INLÄGGET, NYPRIS 2000KR MITT PRIS 1500KR STORLEK 38
Hör av er på [email protected]

Reply
Linda Breivik

Det skal ikke alltid være like lett og finne det man skal ha.Shopping er kompliserte greier.Hehe;) Jeg har hatt en rolig og fin søndag hjemme:)

Reply
Cornelia Jeppsson

skiiiit snygg jacka du har på dig på den bilden, inte för att jag tror att du skulle ha tid att svara på de här, men jag undrar verkligen var du köpt den !

Reply
chacha

Du har en så otroligt VACKER HY! o självklart är du söt med! Jag undrar vilken foundation/puder du använder till vardags respektive fest make-up?
Jättetacksam för svar då jag ska köpa nytt smink :D

Ha de bra:)

Reply
Anna

Asså du har verkligen fått typ allt, fint hår fin hy fina ögon och fin kropp lucky you:)

Reply
Elin

Det hade ju varit stenhårt med en trea med ett rum som garderob! Go for it säger jag bara!

Vad tycker du om min blogg?

Ligger tvåa på nattstads topplista!

Reply
Victoria

Kanske lite efter att kommentera nu ;) Men var har du köpt den skinnjackan? Jag har letat länge nu men jag hittar inte någon och den du har är skitsnygg! :)

Reply
Rebecca

Hej (: undrar vart du har köpr kedjan till solbrillorna & de där långa snygga örhänget du vet ? :) haha kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*