• header

Videoblogg

Har haft en riktigt härlig kväll! Smygpremiären för filmen Going the distance gick bra. Filmen var asrolig! Det var roligt att få träffa mina fina läsare också. :) Ni får gärna maila bilderna till mig och Tyra!

Bilder och sånt kommer imorgon, så länge får ni en liten videoblogg som jag gjorde nyss. Sorry för dålig update idag förresten, vill gärna lova att det blir bättre imorgon men imorgon har vi inspelning till showen heeeela dagen så bloggen får lida då med.. Men får försöka mobilblogga lite då och då.

Nu kurrar magen så nu är det dags för middag och myspys. Ha en fin kväll, vi hörs imorgon! ♥ 

(ps. sorry att tvn e på så högt haha.. märkte det efter men orkade inte göra om. men man hör ju vad jag säger iallafall!)

115 Comments

sarah

ÄLSKAR DIN BLOGG!!!

vad kommer du rösta på i valet??hoppas där ditt hjärta ligger! (L) röttttttttttt

slamaaaaaaa hibiba!!

Reply
Jenny

Man hör ju knappt p.g.a. tvn -.-

Kenzas svar: Haha sorry har alltid skithögt på tvn..

Reply
anonym

Hei Kenza =) Jeg bare lurer på siden du tidligere har sagt at du har begynt å spise sunnere, hva spiser du egentlig til daglig nå? Har du noen gode tips ?? =)

Reply
emelie

snälla glöm inte visa det du shoppade i går eller va det va, vill så gärna se va du köpte för några koftor osv. Kram tack för en sjukt bra blogg! :)

Reply
Olivia

Haha synd att man knappt hör din vackra stämma (hehe poetiskt det lät) för tvn.. Men huvudsaken var ju att man hörde i alla fall :D

Vad söt du är när du pratar med Mani hihi! Och jag vill oxå träffa dig ju :(

Reply
jossan

Hej jag var faktist också på förhandsvisningen, vilket var otroligt roigt, att få smygtitta på er show, men hade ärlitg talat hoppats på mer, men ser fortfarande fram imot det(haha de är inge negativt med edt). Filme hade sina höjdpunkter, och jag måste säga att Dan var för mkt!

Haha hade hur roligt som helst i vilket fal som helst :3

(Måste bara säga att jag älskar din söta blus! kan man få veta art d har köpt den? :3)

Reply
Jasmine

Jag träffade dig på smygpremiären idag! Vill bara tacka för eventet, jätterolig var det! Du verkade verkligen jättetrevlig! :-D ha det bra, kram

Reply
Helena

jag älskar din stil! Men mycket av det du har kostar väldigt myckcet, har du några tips och idéer till oss med mindre budget ? :D Skulle uppskattas mysket! kramar!

Reply
fay

hej kära kenza jag är en 13 årig tjej som älskar din blogg! men jag tycker att du borde hitta en snyggare kille för din kille är så smal i facet! men han har snygg kropp iaf men det som är viktigaste är att du förstjänar en snyggare! när du gjorde den här video?! för man hör knappt va du säger:s

Reply
Linn

Du är verkligen ett lyckopiller! Bara sprudlar av glädje, du är min stora idol Kenza! U go girl! :D

Reply
fay

ojjj jag menar när du gjorde den där videon så kunnde du väl sänka den där skiten i bakrunden elr??? för man hör knappt din röst men jag älskar dig ändå!:p

Reply
Lana

Kul att se dig i verkligheten, jag brukar inte kommentera men då och då läser jag din blogg, och du likar min kompis ganska mycket (mest på bild) men du ser ju annorlunda ut i verkligheten (mycket sötare!!!) Gillar din blogg väldigt mycket :D hoppas på kommentar tillbaka! kram!

Reply
amanda

tack för en bra blogg!! :) vad tycker du om vårt stundande val Kenza? är det något som intresserar dig och vad har du för åsikter? om du vill dela med dig vore det kul! kram!

Reply
clara

Åh vad fin du är! Glad jag blir när du är så bra “vän” med Mani och att ni “förstår” varann haha :D

Reply
Korven

Men alltså… om man har sveriges största blogg… är det inte dags att bli liiite mer professionell… och kanske i alla fall palla stänga av teven när man gör ett videoinlägg som 200 000 pers kollar på.

Reply
Hanne

Hej, du är så söt !
Kan du göra en makeup video ? :D
Behöver lite tips om daglig makeup ….
Hade värt utmärkt !

Reply
CosmoChick

Såg ditt klipp där du sjunger om du är sugen på vara med i musik världen så kan du gärna skicka meddelade till oss via bolgens myspace….www.myspace.com/maynearecords

ha det

XoXo CosmoChick

och även VD för Maynea Records=)

Reply
tina

haha måste bara kommentera detta asså. vad är det för fel på vissa av er som kommenterar? ni hör ju visst vad klagar ni på? “Men alltså… om man har sveriges största blogg… är det inte dags att bli liiite mer professionell… och kanske i alla fall palla stänga av teven när man gör ett videoinlägg som 200 000 pers kollar på.” hahaha alla dom 200 00 pers lär nog fortsätta kolla med eller utan tv i bakgrunden. väx upp..

Reply
Michaela

Hejsan!

Jag undrar bara om du är centerpartist eftersom du har reklam för centerns ungdomsförbund här på din blogg? :)

Mvh
Michaela

Reply
Ida

Söta mani ligger helt snällt där när du klappar på honom :) Så roligt, tror alla djurägare får sån där “löjlig” röst när de pratar med sina djur. Du ska bara höra mig med missarna mina ;)

Reply
hanna

Kan folk komentera vettigt lr? det vissa av er skriver låter ju fan idiotisk. Att man lämnar tvn på högt ljud, HAHAHAHAH klaga påååååååååååå

Reply
anna

KENZA! vad kommer du rösta på i valet? bloggarna pratar alldels för lite om politik och ni har sådan makt över människor! va inte rädd för att förlora läsare bara för att du uttrycker dig politiskt! våga visa!

Reply
Anna-Sara

det hördes ändå vad du sa :)
är det någon som är bra på kattungar? Jag är orolig för min, ni får hemskt gärna läsa det inlägget på min blogg och se om ni vet något. Tack :)

Reply
elizabeth

haha stängde av, har lite nedsatt hörsel så kunde inte urskilja vad du sa för fem öre :P ha en fin dag och tack för att du designar underbara grejjer. Nästa år hoppas jag på sommarjobb och då är den bruna Kenza jackan min! :D

ta hand om dig

Reply
bea

men vafan vilket jävla tjat det var om teven! Glömmer ni aldrig bort något eller? man kan ju inte tänka på allt exakt hela tiden

Reply
Lovisa

Haha, vem försöker du lura? Jag hörde inget av vad du sa ;) Bara några enstaka ord men fick ingen sammanfattning och fattade inte vad du pratade om.

Reply
Jenny

Gud var Armani är söt! Tycker det är roligt när du gör videobloggar! :D Hörde vad du sa bara fint!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*