• header

Dags för dagens inspelning!

Nu är jag färdig och ska springa iväg till tunnelbanan. Det var molnigt och regnit ute när jag var ute med Mani på morgonpromenaden så jag har satt på mig en utav mina nya mysiga koftor. Visar sen! Men nu verkar solen kika fram så jag lär väl svettas idag, haha..

Ha en bra dag! Vi lär inte filma hela dagen så vi hörs sen.. Annars – mobilblogg! ♥

Bingo Rimér tog lite snabba bilder på oss igår! Bland annat jättefina bilder på mig och Armani som ni ska få se sen. (Tyra tvingade mig klippa bort henne på dessa bilder)

81 Comments

cutie

Jag är en person som verkligen behöver något nytt i mitt liv. Och jag är en stresstålig person som mer än gärna har flera bollar i luften. Något jag undrar över är om de finns något i eran show jag skulle kunna göra? Eller behöver man utbildning inom alla områden?

Reply
Sanna

det är verkligen en jävligt häftig värld som ni lever i. Hoppas att ni njuter för fullt och verkligen uppskattar allt coolt som händer dig / er i livet. Du är så otroligt vacker Kenza !

Reply
Doc Dandy

Fiiina bilder. :) Hur får du ditt hår att se sådär svallande ut?
Jag har försökt men ser ut som en nyfrizzat troll från 80 talet

Reply
kim (tjej)

ja tycker du är så himla vacker kenza..
De är så kul att följa din blogg och
se va du gör om dagarna..
På den här bilden som är åt höger,
damn va lik du är jessica alba på den bilden :D
de va de första ja sa när ja såg bilder när ja kom in på din blogg :D
Hoppas allt är bra med dig.. lycka till i framtiden:)
Kramiz kim :)

Reply
Caroline

Heeej!
En fråga bara, när du ska till Ica typ för att handla, lämnar du Mani hemma då? Jag själv skulle vilja ta med hunden när jag handlar imed det är en lagom sträcka till affären. Men sen kan jag inte lämna henne utanför. Hon är lika liten som din. Hur gör du?

Reply
Sarah

det är inte rättvist någonstans att du är så vacker och sen sitter man själv med ett medelsvenssonsutseende. dela med dig lite av din skönhet :D

Reply
Lilly

Vad fina bilder!
Jag undrar bara; du brukade blogga om din storebror innan? Men läste nånstans att du bara har en lillebror? förstår noll hehe -_-

Reply
Fanny

kan inte du visa hur du sminkar dig i något inlägg samt vilket smink du använder. har undrat över det jättelänge och du är så himla fin. Känner mig alltid som en fjortis när jag är sminkad så skulle vilja sminka mig mer som dig.
Kram Fanny Lindgren

Reply
Johanna

Du är så otroligt vacker. Förstör aldrig ditt utseende med operationer och sånt som så många andra gör.

Reply
A L M A S F O T O ♥

Du är så himla vacker Kenza! Skulle göra allt för att få ditt utseende! ;) Älskar din blogg också!

Reply
Linn

jag måste fråga en sak, jättefin bild, men hålet man ser vid din näsa, är det från din piercing du hade i näsan förut? Har ALLTID velat fråga om du fick ngt ärr eller ngt, så är det där ifrån?
du är vackrast

Reply
Elin

Det finns fan inga ord på hur snygg du är.
Lätt Sveriges snyggaste kvinna, helt sjukt!

Reply
Stina

så snygg! orka dig att du alltid är perfaaaa! tänk om man hade den gåvan ;) haha! du är grym!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*