• header

Pannkakor!

Jag tycker att det är väldigt kul och intressant att läsa om era åsikter till inlägget jag skrev nedan. Jag förstår inte hur vissa av er tänker riktigt, medan andra av er kommer med riktigt smarta argument. Fortsätt debattera! Men snälla, lämna rasistiska påhopp utanför detta. Har redan blivit tvungen att ta bort en massa kommentarer som innehöll mindre snälla ord som blattejävlar, din lilla arabhora och jag vet inte vad. Ge er. Och så kan jag även lägga till att varför jag ogillar SD har inte bara med deras invandringspolitik att göra (på tal om det så vill jag bara spy när jag ser deras reklamfilm), utan så mycket mer.

Nu till något roligare! Vi har precis gjort pannkakor här. :) De första blev skitfula medan de sista blev perfekta! Vi följde receptet på “klassiska svenska pannkakor” (2½ dl vetemjöl, ½ tsk salt, 6 dl mjölk, 3 ägg, 3 msk smör) men hällde även i ca 0,5 dl socker och lite vaniljsocker. Riktigt söta och goda blev de!

Nu ska vi fortsätta mumsa på pannkakor här och titta på film. Kram!

Mani känner lukten av de goda pannkakorna :)

161 Comments

Amanda Gullmarson

Vart kommer dina gråa jeans från som du hade på vinjett inspelningen? Kram

Reply
Stina

Hej Kenza. Jag undrar hur du kan göra så att dina ögonbryn ser så äkta ut när du använder ögonbrynspenna? är det färgen light brown eller dark brown? :)

Reply
Sandy.

Det brukar vara såna som inte har något bättre att säga som kör med rasistiska påhopp. Fegt och töntigt! Ha en trevlig kväll :)

Reply
linda & andre

hej vi gjorde våfflor till frukost imorse. mycket godare än pannkakor om du frågar oss, oh snap! hoppas din dag startade lika bra som våran.

Reply
frida

Jag typ, BEUNDRAR dig.. Det kan inte vara lätt att få sådana påhopp då och då från okända människor och samtidigt vara trevlig i bloggen och hålla humöret uppe.. jag kanske har fel, hehe. Du är så vacker och jag känner mig glad för din skull med alla framgångar! skulle bara säga det :D

Reply
lenahh

Hej Kenza, jag är ett stort fan av din blogg!
Du är en jäklit sööt och glad tjej som har världens
bästa blogg och du ska skita i allt skit som vissa skriver
åt dig för det stämmer inte! Hoppas du får en jättefin dag :)
Ps, Du och din kille passar jättebra ihop :D

Reply
Sofia B

Hej Kenza!

Jag har en fråga, eftersom jag och min vän nämligen åker till Stockholm imorgon för en massa shopping. Vad är bästa outfiten när man ska shoppa? Det ska ju inte vara så jobbigt att ta av och på osv… Gissar att du har ett bra svar :D

Kram Sofia från Karlstad

Reply
nicki har en åsikt

Skit i dom,det var därför jag tog bort min blogg för de va folk som brukade skriva blattehora,turk m,m och jag kommer inte från mellanöstern,är från sydamerika egentligen hehe men du är stark gumman,jag håller med dina åsikter och alla åsikter från dig för du är en sån underbar person..

Reply
pauline

Vissa människor är omöjliga… Att ta tll sig sånna ord för att få sina åsikter fram är ju nästan så fel det kan bli.
Och naaam på ordentliga frukostar!

Reply
minimaus

Hey Kenza!
I’m from Serbia and few days ago I’ve watched your interview with Tokio Hotel (I’m big fan :D) and than I found your blog and started to read via google translate :)It’s really awesome,you have cool style and u’re really pretty :)
XOXO

p.s. you’re dog is really cute ^-^

Reply
maria

Jag har faktiskt tagit mig tid och läsa kommentarerna i ditt Val-inlägg..och jag får känslan av att många personer inte riktigt förstår att sd, ÄR sverigedemokraterna..?! kanske måste klargöra det? ;) have a nice day!

Reply
soffi

Notera; jag ÄLSKAR din blogg. Men jag undrar varför du inte skrev ett inlägg om 11 september som var i lördags, igår dårå. 3000 människor, kanske fler, dog ju för 9 år sedan i terrorattacken. Någonting att tänka på. Kram!

Reply
Shannon :)

Gott med pannkakor;)
åt just varma mackor som också är jätte gott, det borde du prova, fem minuter i ugnen, 250 grader!
Måste bara säga att du har en jätte fin blogg, följer alltid den, kram / shannon

Reply
sanita

modigt av dig att du har en pass så stor blogg och skriver ut vad du tycker om partiet SD , trodde du aldrig skulle göra det för att du har en sån stor blogg och alla håller nt med ens åsikter … :)

Reply
Paulina

De människor som kommenterar så elakt är bara avundsjuka :/ Herregud Kenza, du vet att du är så mkt bättre så ta inte åt dig (:

Reply
anna

Alla har ju olika bakgrunder till varför dom röstar som dom gör. Röstar man på SD har man antagligen haft duster med invandrare i sitt förflutna. Allt handlar egentligen om psykologi. Om man har problem med invandrare, homosexualitet osv. har man antagligen större problem med sig själv. Och så är det ju med allt. Problemen man tror finns i andra människor ligger i själva verket i oss själva. Inga människor kommer någonsin växa upp till att bli helt problemfria/sorglösa och däför kommer det ALLTID finnas rasister, homofober osv. Det är inget som man någonsin kommer kunna förändra, tyvär. Rasisten är lika mycket offer som invandraren. På gott och ont.

Reply
carolina

skulle in du kunna visa lite mer av din lägenhet någon gång? skulle vara jättekul att se! :)

Reply
kathrin

ser hyggeligt ud :)
nu for jeg helt løst til pandepager HEHE
bra dag til dig :)

Reply
emelie

TIPS! häll på sockret efter ni stekt pannkakorna, sockret gör bara att pannkakorna blir brända :)

Reply
Ronja

Kenza; Du är verkligen en bra förebild och riktigt cool som vågar och vill. Fortsätt vara du!

Reply
anna

Kan du inte berätta vilka du röstade på efter valet då? Vore intressant att höra! & då är det ju försent att påverka någons röst med det, tror knappast någon kommer ihåg det om fyra år haha!

Reply
Johannah

Jag håller med dej om SD ska bort! Uscha säger ja bara.
Grym blogg du har och jag tycker du är jävligt snygg, söt och bra på det du gör! :D

Hade så bra! Och lycka till med allt i framtiden! ;)

Kram Johannah

Reply
Nathalie

Att SD är såpass stora är ett tecken på att invandringspolitiken är fel i det här landet. Sen är det ingen lösning att rösta på ett sånt parti, men jag tycker det visar att något är fel i sverige.

Reply
ida

ett gott tips är att blanda i kanel i pannkakorna nästa gång – blir jätte gott! (:

Reply
Malin

Det heter plättar! De tunna är plättar de tjocka som man gör i ugn är pannkakor! haha :p din blogg är suuuuuper förresten!

Reply
Jenny

En fråga :)
Om du skulle rösta i årets val, vilka skulle du rösta på?
Mellan dom större partierna; Moderaterna eller Socialdemokraterna?

Tacksam för svar! :)
Ge gärna en förklaring också, en dagens fråga kanske?

Reply
matilda

Hej Kenza! Vill först bara säga att du är grym och dessutom en stor inspirationskälla för mig. Till min fråga! Vilken färg på nagellack tycker du man ska satsa på i höst? Massa kramar

Reply
Mari

Vad mysigt med en pannkaksdate med dina vänner :). Ni verkar hitta på så roliga saker….sådant gillas !! Ha en bra kväll..

Reply
Isabelle

Skriver du om politik och valet i bloggen så får du räkna med kommentarer som inte är allt för trevliga tyvärr..

Reply
Lovisa

ÄLSKAR PANKAKOR… såna amerikanska tjocka pankakor är de bästa!!! och grym är man på att göra dem : )

comesoffstrong.blogg.se
comesoffstrong.blogg.se
comesoffstrong.blogg.se

Reply
Marie

Stå för dina åsikter, det är det som gör oss människor olika! Alla kan inte tycka om samma saker, men bara för att man inte tycker si eller så, så ska man inte behöva bli påhoppad för det. Jag har många gånger fått stått tills svars för att jag är Socialdemokrat och hur många i Sverige finns det inte som är det? Någon gång kanske man ändrar sig, men det beror på vad partiet står för som är det viktigaste.

Fortsätt yttra dina åsikter, vi har faktiskt yttrandefrihet här i Sverige.
KRAM

Reply
malin

“Och så kan jag även lägga till att varför jag ogillar SD har inte bara med deras invandringspolitik att göra, utan så mycket mer.” skriver du.. vad är anledningen (“utan så mycket mer”) till att du ogillar SD då?

Reply
linda

var på lobby för första gången igår och stället är sämst med otrevliga vakter. gör stället bättre!

Reply
Johanna

Förstår inte varför inte du ska ha rätt att säga det du tycker. Alla andra har det ju? Så bara för du är känd måste du vara tyst. Tycker DET är onödigt. Skriv vad du vill Kenza. Älskar din blogg! Kram

Reply
Linneá

Folk är trångsynta. Det är den enda anledningen till att man använder sig utav ord som “arabhora” för att argumentera för sin sak. Förstår att du inte orkar ta åt dig, skulle inte jag heller gjort. Fortsätt vara du! Gillar din blogg starkt :)

Reply
Madeleine

Jag tycker du är en sån härlig människa! Och jag känner dig inte ens, haha. Du verkar ha båda fötterna på jorden och är en riktig inspirationstjej på många håll. Fortsätt så!

Reply
Anna

Kan du inte förklara varför du är emot SD, mer än på grund av deras invandringspolitik? Det vore intressant att höra dina argument. Är självklart emot dem själv, som alla andra med något innanför pannbenet.

Reply
IA

Såg att någon hade skrivit att SD kanske har andra bra idéer och förslag, men om dem t.ex kommer på ett jätte bra sätt att sänka skatten och samtidigt ha en bra budget, så är det definitivt inte värt det! det är inte värt att t.ex utbildningen blir bättre om det betyder att massa människor blir tillbakaskickade till krig eller blir behandlade som skit!

Reply
Mickan

Ett tips när du gör pannkakor. Man ska ha lika mycket ägg och mjöl sedan dubbelt så mycket mjölk. Blir mycket lättare att steka dom då! :)

Reply
Nina

PALLAR inte att du har så sjukt sööööt hund… fan går och lägger mig!! Den e jättejättesöööt

Reply
Natasha

äh bry dig inte om dom rasistiska whitetrashen….be dom och tvätta ansiktet fritt från deras finnar istället (a) hihi, nee men fattar inte hur folk kan rösta på ett sådant främlingsfientligt parti. Jag är själv av italienska rötter, men även om jag var helsvensk skulle jag inte få för mig det! Okej om dom bara ville “minska invandringen” OK, men dom svartmålar ju invandrare, INTE OK!

Reply
Natasha

förresten, du verkar väldigt “down to earth” vilket jag gillar :) min pojkvän med….”hon är inte som alla andra bloggare, hon verkar ju fan ha något innanför pannbenet”, detta sa han när han läste SD inlägget. HA!

Reply
Sara

Plättar för mig dom är ungefär hälften så små som pannkakorna Kenza gjorde men jag kanske har fel

Reply
izabelle

Först vill jag bara säga att din blogg helt klart är bäst!
men sen undrar jag också vad du har köpt mani?
För jag har också en hund, som är skiiit lik mani!
Så jag tänkte bara om dom var syskon eller nåt,
för min hund är typ som en kopia av mani fast en annan färg. :)
Fast dom kanske bara är lika helt enkelt.
men hade ju varit kul om dom hade varit det ^^
kram. <3

Reply
izabelle

Först vill jag bara säga att din blogg helt klart är bäst!
men sen undrar jag också vad du har köpt mani?
För jag har också en hund, som är skiiit lik mani!
Så jag tänkte bara om dom var syskon eller nåt,
för min hund är typ som en kopia av mani fast en annan färg. :)
Fast dom kanske bara är lika helt enkelt.
men hade ju varit kul om dom hade varit det ^^
kram. <3

ps. Till alla som har skrivit att det inte är pannkakor, det är visst pannkakor!

Reply
caroline

Ett bra tips om du vill ha pannkakorna ännu godare är att ha i lite kademumma :) sjukt gott.

Reply
Alexandra

Jag tycker att det är bra att du skriver så som du gör om SD. Det handlar inte bara om invandrarfrågan utan det handlar om jämställdhet överhuvudtaget. Sverigedemokraterna är inte demokratiska, de tycker inte att alla människor ska ha samma rättigheter. Detta gäller både homosexuella, invandrare etc.

Reply
Karl Pedal

Jag vet nog varför du inte gillar SD..

1. Dom vill ha mer makt åt folket
2. Få slut på korruptionen som råder i nuvarande regeringspartier.
3. Ta bort makten hos politrukadeln(politikerAdeln) och ge den till den lilla människan.

Jag ger blanka sjutton i SDs integrationstjolahoppsan även fast dom har en del poäng i det dom säger om hela soppan. Det som gör att dom får min röst är för att dom vill återinföra riktig demokrati i Sverige mot nuvarande skendemokrati. Danskarna skrattar åt oss, Ryssarna skrattar åt oss, Norrbaggarna skrattar åt oss fack halva Europa skrattar åt oss. Och fattar inte hur vi kan vara så blåsta här uppe som låter en skendemokrati agera enligt egenintressen only och låta folket betala priset..

Ett styre med SD-inflytande gynnar ALLA som är skötsamma. Enda som det inte gynnar är kriminella, svenska som utländska. Är det fel? Är du en sån som tycker att kriminellt bus ska behandlas med dialog + saft&bullar eller vad är det frågan om? :S

SD är partiet för den lilla människan. Men jag förstår att du röstar på sossarna som redan är känd och relativt rik. Förtryck den lilla människan göör det bara :(

Reply
Malin

Det ovan heter plättar Kenza! :) Pannkakor görs i en långpanna i ugnen. Varför envisas alla från sotckholm och neråt att det heter “pannkakor” det man gör i stekpannan.

Norrlänningar is right ;) plättar i stekpannan och pannKAKOR (kaka görs i ugnen) i ugnen.

Kramkram! :D

Reply
zz

Jag respekterar dig mer än förr efter dina åsikter angående Sd, du har så jävla rätt:) keep it up!

Reply
Besiken läsare

Om du ska yttra dig om något Parti ÖVERHUVUDTAGET ska du åtminstone ha underlägg för de du säger! Jag fattar för det första inte att du var så korkad att du säger något om sd alls, som en kvinna med så stort inflytande över människor bör du tänka mer på vad du skriver och vad för konserkvenser de medför! Trodde faktiskt mer om dig, trodde du var smartare en så!

TÄNK människa!!!

Reply
jenny

men fortsätt kenza! precis när man börjar förstå att du är smart brud som har andra saker på tankarna än bara skor och fester så klipper du av oss. jag håller fullständigt med dig om att sd är ett fruktansvärt parti som måste stoppas, men du måste ge konkreta exempel! fakta! fler argument! du måste berätta varför du inte tycker om SD, så att de vilsna själarna som läser din blogg förstår varför de inte ska rösta på ett sådant främlingsfientligt parti! det går inte att bara säga “rösta inte på dem, de är hemska” utan man måste förklara VARFÖR, vad SD i riksdagen kommer att ge för konsekvenser!

snälla kenza, du har sveriges största blogg! använd den till att påverka, använd den till att hindra det där vidriga partiet från att få ett större stöd än de redan har..

Reply
Lina

Läste inlägget samt kommentarerna nedan och tycker bara det är synd att det finns ungdomar där ute som tänker i dessa rasistiska banor, för guys vi är människor i första hand oavsett var vi kommer ifrån.

Jag vill även dela med mig en rolig historia som har med SD att göra. Det var så att en familjemedlem till min väninna skulle gå och rösta och då denna person har svårt med svenskan då han har en utländskbakgrund visste han inte riktigt vad han skulle rösta på och vad varje parti stod för. Så personen valde att rösta på det som lät bäst och detta blev SVERIGE DOMOKRATERNA eftersom han trodde att de stod för demokratin i Sverige. hahaha lite rolig tyckte jag

Så fel kan det bli om man verkligen inte är insatt i vad de olika partierna står för

Reply
sandra

Alltså jag blir så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Till alla som tänker rösta på SD och som påstår att de inte är rasister, som säger att de visst vill ha hit invandrare men bara invandrare som “anpassar” sig, lär sig svenska och jobbar osv: För det första, det finns massa blonda, blåögda svenskar i detta land som inte jobbar, som lever på socialen, som super bort sina pengar, svenskar som knappt kan stava eller prata korrekt svenska. svenskar som våldtar, mördar, misshandlar sina barn, sin fru, svenskar som vanvårdar pensionärer på ålderdomshem, svenskar som inte bidrar ett jävla piss till detta land. De hade bara lyxen att födas i Sverige, precis som deras föräldrar. De har lyxen att leva i ett land som står utanför krig, ett land som tar hand om de längst ner på samhällsstegen genom att punga ut bidrag till höger och vänster och ett land som är så jävla lagom att inte ens de kriminella får tillräckligt höga straff och där fängelsena är som rena lekstugan.

Säg mig, vad är skillnaden på dessa svenskar och de “invandrare” som passar in på samma beskrivning? Jo skillnaden mina vänner är att de sistnämnda inte hade lyxen att födas här. De har FLYTT från sina egna hemländer som präglas av krig, misär, förtryck och jävelskap. Tror ni inte att de hellre hade stannat kvar hemma? Tänk er in i situationen, jag tror inte ni som påstår att invandrarna är roten till Sveriges alla sociala problem hade klagat om Sverige befann sig i krig och ni själva fick fly till ett land som välkomnade er med öppen famn. Alla vill ha det bra, alla vill leva ett drägligt liv och kan man inte få det där man är så flyr man nån annanstans.

Sverigedemokraterna vill att de som kommer hit från andra länder skall anpassa sig så till den grad att man inte längre ska se spår av att de inte bodde här från början. De vill försvenska varenda kotte och de vill uppmuntra invandrare att lämna Sverige och uppsäga sitt svenska medborgarskap för all framtid. De är till och med beredda att betala en rejäl summa pengar för att detta ska ske. Det är inte ens smygrasism, det är uppenbar främlingsfientlighet. De plockar ut de stora problemen i det svenska samhället och lägger skulden på invandrare när problemet egentligen ligger hos de som styr detta landet och stiftar lagar. De som sympatiserar med SD är bara glada över att få en syndabock, eller i detta fallet flera tusen, hundratusen, vad vet jag, nämligen invandrare.

Så säg vad fan ni vill, att SD är bäst i världen, säg att de har ett bra valmanifest, en klok ideologi, säg att deras miljöpolitik är asnice, men säg INTE att de inte är rasister eller att de inte har rasistiska åsikter. Självklart är det ingen som kommer gå ut offentligt och erkänna detta. Om det börjar med att ett främlingsfientligt parti som SD kommer in i riksdagen och de borgerliga tar hem segern och tvingas samarbeta med SD vet jag inte om jag vill bo kvar här för och se resultatet.

Jag kommer utan någon som helst tvekan RÖSTA RÖTT!

Reply
Sandra

Jag förstår att folk känner som dom gör ang SD då det man först ser och hör är att dom är rasistiska.
Dock är dom inte det.
Jag är grymt mycket emot rasism i alla dess slag så när jag för flera år sedan fick höras talas om SD blev jag så arg på min vän. Sen förklarade han och nu vet jag bättre.

Jag är inte politiskt lagd alls och då jag inte kan säga vem jag skulle räsa på är det bättre att rösta blankt. Är du inte insatt med valet, vad alla står för borde du inte rösta på någon.

Jag vet dock en sak jag tycker: Att Sverige inte borde släppa in fler invandrare, vi MÅSTE ta hand om folket som finns här nu, vi måste se till att fixa jobb och boende. Det är viktigare än att ta emot fler människor från andra länder. Vi kan inte hjälpa folket om vi inte kan hjälpa oss själva och det är det som SD står för.

Reply
Nina- Luleå

Åh jag älskar din hund, den är så himla söt :)
Och din blogg är riktigt intressant, läser den flera gånger om dagen! Tummen upp :)

Reply
June

Senast jag gjorde pannkakor misslyckades jag totalt. Blev fly förbannad. Jag hatar när pannkakorna går sönder!!!!!

Att folk kallar dig arabhora visar väl bara vilket sorts folk SD drar till sig … Och som sagt, det är inte bara invandrarpolitiken det är fel på, de har till exempel en riktigt sunkig kvinnosyn.

Reply
June

Malin är för övrigt dum i huvudet! Plättar är små, och man kan visst göra pannkakor i stekpanna! Det man gör i ugnen heter tjockpannkaka! Idiot! ;)

Reply
F U

Jag vill tacka dig ändå för nu har jag bestämt mig för vad jag ska rösta på. Hade tänkt skita i att rösta faktist, förra valet rösta jag blankt. Nu blir det SverigeDemokraterna, går och röstar NU! tack så mycket!

Reply
Lajke

Blir så otroligt stolt över att du kan vara vacker, kändis OCH ha så otroligt bra åsikter och ha känsla för vad som är viktigt. Så JÄVLA bra är du Kenza!
Jävligt gött att du uppmanar folk att inte rösta på SD också, de förtjänar inga röster.

TACK Kenza!

Reply
Annie

tycker som du, SD är ett parti man INTE skall rösta på.. men vet man inte vad man ska rösta på är det bättre att rösta blankt än att inte rösta alls, eftersom en blank röst visar att man då anser att det inte finns något parti som är bra.

Reply
Amanda - MANDOSA

Kunde inte kommentera själva “val-inlägget” men du skrev ju lite om det här också so here I go ;)

Jag förstår att vissa i sverige kanske blir sura på invandrare osv och därigenom “gillar” SD för att dom kämpar emot det. Men liksom,serious? Låt säga att dom blir valda, all tid (det mesta iaf) kmr då gå åt för det och det viktigaste som bland annat sossar och moderater stolt står för vilket är bland annat jobb , ungdomar osv kmr inte alls att hamna lika mkt i fokus! Ska man verkligen pusha undan det för att få bort en viss hudfärg? Jag trodde vi hade kommit över “rensningen”?

Visst, jag blir också trött på vissa (läs väldigt FÅ) invandrare som går omkring i stora lakan och BLÄNGER på mej och förväntar sej att jag ska kyssa deras fötter eller något när detta är MITT hemland, men ALLA är ju inte sådana?! In fact, alla svenskar är väl inte heller så speciellt trevliga?

Jag säger bara de, att det finns viktigare frågor att fundera på som inte SD verkar ha i åtanke som numer ett, så för guds skull, rösta inte bara på ett parti för EN anledning, ta reda på allt!

Jag får ännu inte rösta, men när jag väl får kmr jag vara påläst och INTE välja SD då dom inte är ärliga enligt mej.

Men alla har ju olika åsikter som sagt..

Reply
Maja Braun

Jag har precis lagt ut ett inlägg i in blogg vad jag tycker om SD. Jag torkar mig i röven med deras valsedlar (och då är jag snäll när jag säger det…)

För att förhindra Sverigedemokraterna från att bli vågmästare och därmed ha inflytande över svensk politik är det bästa sättet att rösa på alliansen. Spelar ingen roll om man är höger eller vänster utan genom att rösta på alliansen så förhindrar man att SD blir vågmästare. Ge inte Sverige till någon Sverigedemokrat!

Reply
sofi

HellO!
Du är såå vacker..och snäääälla besök min blogg(ny)
Gott med pannkakor!!:)

Bye/sofi<33

Reply
Rödgrönt Sverige

Medans ni fokuserar på SD så håller Alliansen på att roffa åt sig röster, genom lögner till svenska folket.

“Stellan Skarsgård på rödgrönas valspurt.

Stellan Skarsgård vill se Mona Sahlin som stadsminister. Idag uppträdde Hollywoodstjärnan på de rödgrönas dag i kungsträdgården i Stockholm.

– Jag brukar inte göra sådant här, men det här är det viktigaste valet i mitt liv, säger han.
– Regeringen håller på med en omställning som vi inte kan ta tillbaka om fyra år, sa han och syftade på utförsäljningen av statliga bolag och privatiseringar inom bland annat vårdsektorn. I ett 10 minuter långt tal drog Skarsgård paralleller mellan Sverige och USA. Han berättade om sin amerikanske styvfar som drabbades av stroke – och hur detta ställde familjens ekonomi på ända eftersom familjen var orolig för att försäkringen inte skulle täcka sjukvårdskostnaderna. – Varför är regeringen så desperat att ändra ett system som fungerar, sa Stellan Skarsgård.”

Reply
Simone

Hej Kenza!
Ja tänkte bara tipsa om en grej som ja fick höra för ett tag sen som gör pannkakorna mkt godare (enligt mig) om man gillar lite mer frasiga pannkakor! Häll i en skvätt Fruktsoda (eller annan kolsyrad läsk) så blir dom frasigare :)

Reply
Rödgrönt

Maja Braun: Nej man förhindrar likaväl Sverigedemokraterna från att bli vågmästare genom att rösta på dom rödgröna. De flesta som inte röstar är vänster, skulle dessa resa sig från sofforna (vilket redan många har, högt valdeltagande i år)så vinner vänster stort. Varför skulle någon vänster vilja rösta på Alliansen? Om Sverigedemokraterna blir vågmästare och Alliansen vinner kommer Alliansen att samarbeta med Miljöpartiet har dom sagt. Så det spelar ingen roll, folk som är vänster kommer inte lägga ner sin rödgröna röst och hjälpa er i detta valet om du tror det. Puss

Reply
Lina

Jag önskar att det fanns en gilla-knapp till varje inlägg. Förstår inte att det faktiskt har gått så pass bra för Sverigedemokraterna. Vad fan tänker folk med egentligen? Invandringen har hjälpt till att globalisera Sverige och gett oss ett etniskt mångfald. För att inte tala om vilken stor insats vi gör för de människor vi tar in i vårat land. I vissa fall räddar vi livet på människor. Vad är fel med det? Att SD faktiskt är på väg in i riksdagen är fan bara skrämmande.

Reply
Lina

Du är en av få stora bloggare som faktiskt är smart, Kenza, därför läser jag din blogg.
Tack.

Reply
Annica

Hej Kenza!

Måster bara slänga in en kommentar ang. det tidigare inlägget om SD.

Måste säga att jag tycker att det är lite “fel” av dig som offentlig person att gå ut och säga att man inte ska rösta på SD, nu håller jag visserligen med dig, MEN, Sverige är en demokrati och man ska få rösta på vad man vill och även tycka vad man vill.

Jag kan erkänna att jag anser att SD säger vissa bra saker, men de går till en sån överdrift i frågorna att jag aldrig någonsin skulle kunna lägga min röst på dem.

Kände exakt likadant när Mona Shalin var i vår skola och sa att vi absolut inte fick rösta på SD.
Jag kommer inte göra det, men hur skulle folk reagera om media och offentliga perssoner var lika elaka mot någon av våra andra partiledare för en åsikt som kanske inte är riktigt korrekt?

I en demokrati får man rösta på vilka man vill, tyvärr tror jag att många av de som röstar på SD inte har så bra koll på hur dom vill genomföra saker…

Reply
Elin

om du vill göra lite matigare och annorlunda pannkakor kan du blanda i riven morot, äpple och lite kanel. super gott och känns lite nyttigare oxå=)

Reply
ylva

asså käft alla som kallar henne arabhora och sånt.
om ni inte har något bra o säga kan ni hålla tyst!

Reply
ester

Jag brukar också göra det receptet på pannkakor, dem första blir alltid skit fula.. men sen blir dem hur goda som helst!! Gud vad jag blev sugen på pannkakor nu!!

Reply
df

kenza du har så rätt SD är ett hemskt parti och när man ser reklamen blir man ju så jävla arg!!skit i vad kallar dig håller me dig till 110%!!kram FUCK SD!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*