• header

Getting ready

Håller på och gör mig i ordning inför plåtningen nere i Borås imorgon! Tog ett långt bad, rakade benen, bort med gammalt nagellack, noppade ögonbrynen och nu packar jag lite. Jag behöver ju typ inte ha med något förutom tandborste och sånt, underkläder och sovtshirt… Men ska ha med datorn också så jag tar nog en liten rullväska ändå så slipper jag bära på den. Kanske jag får plocka med mig någonting hem också som förra gången jag plåtades för dem, hihi. De har ju så jäkla snygga grejer!

Ska inte åka förrän vid åtta så nu ska jag döda lite tid genom att bläddra i tidningar och snacka skit med vännerna. Puss!

133 Comments

Linnea

Kenza, någonsin funderat på att färga håret mörkt igen? Även fast du passar jättebra i det du har nu, så är du ändå mycket finare i mörkt! Fortsätt så som du gör, du är grym. TACKSAM FÖR SVAR! Kram, ha en bra plåtning. <3

Reply
Pinkie

ska det bli kul? ;)
tkr du att vi har ganska lika hår?
mina kompisar säger att färgen är ganska lik :)
men själv vet jag inte, vad tkr du?
tacksam för svar!!

puss och hej!! <3<3<3

Reply
Anna Ritzman

Hej kenza !
Tänkte fråga dig om du tyckte krabi i thailand var bra ? Jag och min pojkvän ska åka i mars och vi undrar om vi ska åka till krabi eller phuket och sen förbokade ni boende eller hittade ni när ni väl var nere ?
tack på förhand, kramar !

Reply
frida

Kenza, jag ser upp till dig så himla mycket. Du verkar vara en toppen tjej och du är absolut min största förebild! stora kramar till dig

Reply
Sofie

kul med plåtningen

en blogg om livet som mamma, nygift och lite små tokig

nya bilder från bröllopet uppe i bloggen nu

Reply
Stina Fredriksson

DU är så otroligt VACKER! du är så söt ! vad du än gör så ser du så fin ut ! Och din personlighet är så fin ! vad är Mani för ras? :D han är bara för söt :D kram

Reply
loookalike

Kan du legge ut bilder av din tattoo i nacken?
Haster !!
Påforhånd takk!! :)

Reply
stina fredriksson

Jag förstår inte hur man kan vara så söt om du ! seriöst, du är hur vacker som hälst :) du är verkligen en bra förebild !
och en liiten grej, vad är Mani för ras? :D han är ju för rar :)
kram

Reply
jonna

JAG HÅLLER PÅ ATT UTBILDA MIG TILL PT (PERSONLIG TRÄNARE) ÄR DET NÅGON SOM VILL HA HJÄLP MED KOST & TRÄNING ÄR DET BARA ATT HÖRA AV ER TILL MIG, JAG TYCKER BARA ATT DET ÄR ROLIGT ATT HJÄLPA TILL. JAG BRINNER FÖR MIN TRÄNING OCH FÖR ATT HJÄLPA ANDRA : D
http://jonnajosefsson.blogg.se/

Reply
Satanja

Hej, du vet ingen i närheten av Helsingborg/Skåne som skulle kunna tänka sig att göra en insats och hjälpa en lite kattunge? Mer info finns i min blogg.

Reply
4an

Hur lång är du?

Kan passa på att skriva det här också, jag är längre än dig..

Reply
4an

Jag är 170 och är 14 , du var mycket kortare än mig.
fast ja hur lång är du? (: tacksam för svar

Reply
Moa

hej! Ville bara ge dig ett tips att gå in på klackarnaitaket.blogg.se, för det första köper dem dina skor och jacka :) och för det andra berömde dem din klädstil! Kolla in där!!

(har inte min e.post bara för den knäppar sig)

Reply
emma elghorn

Imorgon startar jag en bloppis (22/9) på emmaelghorn.webblogg.se välkomna :)

Det kommer komma mycket skor (storlekar 35 och 36) Kläder från storlek S till L! Kram kram

Reply
Anna

Måste bara få skriva att jag avgudar ditt utseende!
Du är så fantastiskt vacker, och verkar så självsäker i
din fina kropp.

Reply
Fanny

Skulle du kunna skriva i din blogg hur ofta du tvättar håret? Ditt hår är så fint och mitt blir bara tunnare och tunnare, har du några bra tips eller hårprodukter som du rekommenderar? Kram

Reply
Stina

Hur kan du noppa dina ögonbryn så fint? Mina blir ALLTID ojämna, känner mig så ful :( blir inte dina det någon gång?
Och när du använder ögonbrynspenna ser det så äkta ut på dig. Är det light brown nyansen som du använder? kram <3

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag vill fråga dig av vad du tror om att Kissie misshandlat paow? Du kanske inte bryr dig, men om du har någon åsikt, kan du då itne berätta?

Reply
Helene

En liten annorlunda fråga kanske :) Hur började din modell karriär? och du som modell, utifrån vad du tycker med tanke på din erfarenhet osv trots att du är så ung. Vad krävs för att man ska bli modell? Pinnsmal, inga former, platta bröst? osv Jag älskar dig kropp och tycker att man borde hylla lite störra modeller för det är faktiskt mer natuligt med kvinnor som har former än de som det ut som tandpetare :) puss !

Reply
Hannah

ASSÅ JAG FATTAR INTE ATT DU SKA TILL BORÅS IMORGON!!!
Du kommer tycka att staden är miniputtimuttiliten asså. Jag tycker ju inte det, men i jämförelse med Stockholm är den som en liten prutt. Jag bor i Borås, som du kanske förstår:)
Älskar din blogg, ha det bra, vi kanske ses imorgon!:)

Reply
Amanda Mattsson

Du är såååååå välkommen hit så !:D Du är också hjärtligt välkommen till Borås den 2 oktober då är det show up fashion award 2010 som är en tävling för nya unga designers, då huvudsponsorerna faktiskt är nelly! Jag är själv en av finalisterna och det kommer bjudas på mässa, modevisning med våra kläder och sedan galakväll och Oskar Linnros kommer dit och spelar också :)

Om du vill läsa mer om detta så kan du gå in och läsa mer här: http://www.showupfashion.se

Reply
Gabbi

Min fina hemstad du ska till!:) Är mycket mysigt där! Dock inte när det regnar, vilket det gör typ jämt:P Så packa ett paraply ;)

Reply
Malin

Hej Kenza, jag heter Malin och jag har varit inne på din blogg många gånger och förta gången var för jätte länge sen, men det är en sak jag aldrig har gjort och det är att kolla på dina vidio inlägg, men idag så kollade jag på ett vidio inlägg för första gången;) Jag är glad för att jag gjorde det och jag vet inte varför jag inte har gjorde det förut. Du låter som en underbar tjej och det vet jag att du är för jag har läst din blogg så pass länge. Jag kunde aldrig tänka min att din röst skulle vara så fin och om jag skulle träffa din så skulle jag inte veta vad jag skulle göra förmodligen be om autograf och ta ett foto med dig. Men jag ville mäst bara säga att jag tycker om dig väldigt mycket och att jag kommer aldrig sluta läsa din blogg och jag hoppas att du aldrig kommer sluta skriva heller. Jag har bara några frågor:
Kunde du någonsin föreställa din att din blogg skulle bli så känd?
Ville du bli en känd bloggerska från början, hade du någon plan?
Hur reagerade du när du för första gången märkte att du skulle bli en stor bloggerska?
Snälla svara på mail så fort du kan och har tid <3
Kram Malin <3

Reply
Rebecka

hinner du inte träffa några glaaada boråsläsare inann du åker tillbaka till Stockholm?? :)

Reply
nicole

Hej Kenza, måste seja… seriöst du är as lik en tjej som spelar i nya 90210, kommer inte ihåg vad hon heter… men hennes mamma är nån musiker :P skulle bara säga det, har tänkt på det länge haha :)

Reply
sophia

jag gör din köttfärslimpa nu och det luktar GOTTTTT! får se om den smakar som den luktar.. tack för tipset!

Reply
D

Sjuuuukt söt!
Lycka till imorgon och hopppas du får en underbar dag imorgon och mysigit ikväll. . Puss!

Reply
Sara

FRÅGA:
Hur fick du din blogg att bli så himla känd? Hur gjorde du för att folk skulle läsa din blogg direkt när du hade startat den?
Tack på förhand!!

Reply
Clara:)

va kul!:D jag bor i borås! :):)
tack för en jättefin blogg!

kram från clara (13år)

Reply
Louise

Åh, Det är verkligen riktigt härligt att ta hand om sig själv ibland! (Hår,nagellack, hudkrämer och hårinpackingar osv)
Ha det så kul i Borås! :)

Reply
Charlotte

Hej kenza! du är så otroligt vacker och du har jättefin hy! jag har alltid haft problem med min hy sen 3 år tillbaka. jag undrar om du kan förseslå några produkter jag kan prova eller något annat tips? I love you! KRAM

Reply
Frågeställaren

Man skulle inte kunna träffa dig tror du? Förstår att fler vill det också, haha.

Reply
carin

en fråga ang. dina easytone-skor! tycker du att de ger något resultat eller är det bara placebo? tacksam för svar!

Reply
Ansku

hey kenza ! I’m just asking about your nude (wedge) heels, what you were wearing at the post, where you telling us about your own brand. Where I can buy them ! they are so beautifull but I can’t find them.. I’m from Finland so I need to get them here :) and do you know where I can find those lovely nilsons wedges what you have also bought ? how I can’t find these so shoes ! thanks for the help :)

Reply
P

har du lockat ditt hår med din locktång och typ sovit med det på bilden? väldigt snyggt och naturligt!

Reply
mikaela

Hej Kenza!
Du har en väldigt fin hy, verkligen! :) Använder du några produkter, går på behandlingar eller du bara helt enkelt har fin hy?! Redigt bra blogg har du osså!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*