• header

Yesterday

Vår fredagskväll började med vin hos Jakob med ett gäng killkompisar, vidare till Moda för lite drinkar innan vi dansade loss på Lobby. Det blev även en sväng in på Hells och kvällen slutade med att vi satt på en bänk och delade på en korv med bröd. Haha… Det är inte alltid lätt..

Tack mina fina vänner för en grym kväll!

På Lobby igår. Foto: Chris Bonté/finest.se

88 Comments

anna

gud vad fin bild kenza! du är jätte snygg :) vart är klänningen ifrån, måste ha en klänning till nästa helg och den var super fin!

Kenzas svar: Tack så jättemycket! Klänningen är från Nelly men jag har haft den jättelänge nu så den finns nog inte kvar. Men kolla! Kramis

Reply
lollo

Hej! Du som andvänder väldigt höga skor har du något tips på hur man ska lära sig att gå på snyggast sätt? utan att det ser uta att man ska trilla omkull :D

Kenzas svar: Hej! Det går nog inte att börja med höga klackar på en gång, utan man får börja med lite lägre. Jag började med klackar när jag var 15 och då var det alltså typ 5 cm höga haha :) Men annars så gäller det bara att öva! Och försöka vara mjuk i knäna när man går annars ser det så stelt ut. Öva hemma vettja!

Reply
Sofie

Du är så himla vacker! Såg en kommentar inna där någon frågade om du inte kunde ha ett litet “cribs” hemma hos dig. Det skulle vara skitkul :D

Kenzas svar: Tyvärr kommer jag inte visa hur mitt hem ser ut. Dels för att det här är mitt lilla private area och dels för att jag inte lägger ner nå tid eller pengar på inredning haha. Det är inte hemtrevligt här för fem öre…. :P Men det känns inte lönt att börja heller då jag och och min pojkvän planerar att flytta ihop i en större lägenhet. Då vill jag hellre inreda där :)

Reply
Nicolina

Jätte söt bild. Måste säga att jag älskar ringarna du har designat! :)

Kenzas svar: Tack!! :) Hade på mig dem igår och fick många komplimanger, så himla kul! Mamma har ju såklart fått dem så hon går runt och skryter med dem på jobbet. Söta mamma…

Reply
Vilma

Hur lång är du utan klackar och hur lång blir du med klackar? ;)
KRAM :)

Kenzas svar: Jag är 170 så med mina klackar som är på 13-14 cm blir jag rätt lång.. Kramis

Reply
Sofie

Jahaa okej i understaaaand det klart man vill ha sitt privata privat :D Sen måste jag bara fråga, er show börjar den 30 va? Ska bli riktigt kul!

Kenzas svar: Yes, på torsdag! :D

Reply
Sarah

Hej Kenza!
Hur går det med träningen? Har du något tips hur man kommer igång? Får inte tummen ur :(

Reply
Kollan

Du är såå snygg :) Du passar verkligen i röda läppar!
Älskar din blogg…ha en fortsatt trevlig kväll.

Reply
Maya

Det känns lite som om du avreagerar dina känslor genom att dricka jävligt mycket alkohol och festa like there’s no tomorrow……

Synd.

Kenzas svar: Hmm.. Nu för tiden går jag ut 2 gånger i månaden (de 2 fredagarna mamma har armani) och jag dricker aldrig så att jag blir packad, så jag undrar verkligen vad du grundar det där på. Och vilka känslor? Vet du något jag inte vet? Haha.. Kram!

Reply
fanny

tror allvarligt inte att jag sett någon vackrare än du! jag hoppas du känner dig lyckligt lottad och är stolt över dig själv! :) bäst blogg oxå. hade bäst!

Reply
Elsa

Keenza! Kan inte du har “så matchar du”-guider? Typ matcha den vita skjortan till höst, sommar, vinter, vår, vardag, fest? Samma med t.ex. jeansväst, pälsväst, etc. Snäälla! Puss och kram och tack för din underbara blogg!

PS. Du kanske också kunde dra en lista på plagg som passar extra bra på långa smala tjejer, och en tvärtom-lista? Vad vi bör skippa?

Kraaamar!

Reply
Anni

Hej Kenza. Vilken storlek har du på Gabriel Asadour’s nit tshirt? Ska nämligen beställa en av honom men är osäker på storlekarna. Har du S eller M? Skulle underlätta om du kunde svara =) Krami!

Reply
Nicolina

De är värkligen jätte snygga! så det är klart att din mamma skryter, hon borde vara stolt, hehe :)
Jag ska defenitivt ta en titt inne på gulfynd snarast möjligt och köpa en ring!
Kram

Reply
ellen

Hej! Givetvis tycker jag, som alla andra att du är så fantastiskt vacker, precis som dina ringar! Kan vi inte få se en bild på klänningen framifrån? Är den hög i halsen? Jag vet att jag har sett dem här på bloggen förut, men den är riktigt läcker så jag skulle vilja se den igen.haha, helt ärligt orkar jag bara inte leta i arkivet efter en bild liksom!;)

Ha en toppen lördagskväll! Kramis

Reply
Maya

Nej men du har säker rätt, det var bara något som jag hade fått för mig stämmde. Jag syftade på att du hade skrivit ett inlägg om att du var arg/ledsen och sedan gick du ut och festade rejält & var antagligen jävligt bakfull dagen efter. Även om jag vet att du aldrig någonsin skulle skriva något sådant på bloggen.

Detta var bara en liten tanke/åsikt (whatevs), du behöver verkligen inte ta illa upp….inte för att du nu gör det, men jag ville fortfarande bara klargöra det där.

Kram.

Kenzas svar: Jag tycker bara att det är jäkligt jobbigt när läsarna tror att dom vet allt, för det gör ni verkligen inte. Ni får bara veta en liten liten del av allt som pågår i mitt liv och ni känner inte mig , så det är lite jobbigt när ni kommer med påståenden som inte alls stämmer. Men jag förstår att du inte menade något illa. Kram! :)

Reply
Jenny

Hej! Kan inte du berätta lite mer om ditt jobb som nattklubbschef? :D

Kenzas svar: Jag är inte nattklubbschef, det fanns inge tid för det. Men jag håller i kvällarna och promotar. Kram!

Reply
Vicki E.

jättefin!!! både du klänningen och sminkningen =) Köpte en t-shirt med liknande rygg på H&M i förra veckan. En bar rygg eller lite “flashad” rygg är såååå sexigt…

Reply
J

Hej Kenza, synd att du inte ska till blog festen. Men en sak ska du veta, att jag har röstat på dig! OCH JAG HOPPAS ATT DU VINNER FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR FAN! VÄRLDENS BÄSTA BLOGG. FORTSÄTT SÅ KENZA! JÄTTE BRA. kramis<3

Reply
Camila

Håller tummarna och hoppas att du vinner årets blogg VILKET DU FÖRTJÄNAR EFTER FÖRRA ÅRETS SLAP IN THE FEJJA. Hehe =)

Puss på dig!

Reply
emma

Vacker du är! Som alltid i och för sig..

En fråga!

Vad ska man satsa på för vinterjacka denna vintern ? Tacksam för svar.

Reply
Hej!

Du såg inte ut att ha så kul på lobby igår, tyckte du mest satt bakom dj båset. Men de borde ju va drygt när alla glor och vill ha din uppmärksamhet hela tiden … Men jag hade en skit kul kväll och ska lätt dit igen!! Är nyinflyttad i Sthlm så trodde jag aldrig skulle komma in som 18 men jodå! :))

Reply
andrea

du verkar ha rätt bra självförtroende, vilket är helt förståeligt med tanke på ditt yttre ;) undrar bara om du har nått tips till oss som är lite mindre fina? :) hur får man bättre självfötroende? kram!

Reply
Lina

hur känns det att inte gå på blogawards ikväll då?:( förstår om du faktiskt känner att du vill gå eftersom att du är en så stor del av bloggvärlden..

Reply
Hanna

Jag må vara lite lost, men jag har för mig att Blog Awards är idag. Även om jag vet att du inte ska gå, så hoppas jag verkligen att du kammar hem priset för Årets blogbusiness, för den är du värd så som du har kämpat!
(Självklart hoppas jag också att du vinner Årets blogg ;)) Kram

Reply
Jasmine

tjabba tjena hallå snygging =) hur lägger du på ditt läppstift? sitter perfekt, målar du bara på eller har du penna också? kramiisss

Reply
Felicia

En fråga till söta dig.

Är 15 och har precis samma kroppsbyggnad som dig med smala lår men lite småkurvig midja.
Men dina bröst är ju helt fantastiska om jag får säga så. Och där kommer vi till mitt problem, jag fyller knappt ut en A kupa. Hade gärna gått upp i vikt men det är ju lättare sagt än gjort för vissa. Men vilken kupa hade du som 15 åring och när började dina bröst växa ordentligt. Nu har jag inte ens tänkt på om dina bröst är naturliga eller inte men om de är de så har du nåt att va glad för!

Hoppas du svarar, ha en bra kväll :)

Reply
Ella

Gillar verkligen klänningen… riktigt läcker! Hittar den inte på Nelly så den finns antagligen inte kvar… vad är det för märke? Hoppas på att kunna hitta den någon annanstans!

Ha det bra! Kramis!

Reply
Amie

Hej Kenza!
Ville bara fråga dig vad det är för läppstift du har på dig?? Är ute efter ett snyggt rött läppstift…Ditt verkar en perfekt röd nyans som inte alls är för mycket då jag är lite feg :)))
Vore jättetacksam för svar då jag behöver det till ett speciellt tillfälle… Kramar Du är Alltid sååå fin..<3

Reply
Natalie

Så söt du var igår! Den bilden skulle vara riktigt fin som header tror jag, fast den du har nu är också jättefin! :)
Hoppas du och Nadia har det trevligt resten av er lata kväll, haha! Kram :)

Reply
Natalie

Juste, måste också säga att hårfärgen du har nu är verkligen skitsnygg! Är det din naturliga hårfärg eller har du slingat eller hur var det nu igen? Kramis! :D

Reply
Sophie from France

More pictures later ?
You seems so pretty ! I love when you put red stick on your lips :D sexy sexy haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*