• header

Angående triathlon

Jag har fått lite kommentarer angående vårt test-triathlon vi gjorde i delen som kallas “Mardrömmen” i premiäravsnittet igår. Flera har undrat ifall vi fuskade (eller stannade för att filma från olika vinklar osv), eftersom att vi inte såg svettiga ut när vi sprang i mål efter 750 m simning, 20 km cykling och 5 km löpning.

Hallå… I WISH!! Vet ni hur mycket jag ville fuska eller? Hur ont jag hade i kroppen? Det är helt sjukt att det går att tänka tanken “jag vill dö, jag hoppar av denna jävla show” 10 gånger på en sekund.

Som jag sa i avsnittet igår så var det här bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Ni hurtiga och sportiga människor får inte glömma bort att jag faktiskt är otränad så detta var 10 gånger jobbigare för mig än för någon som tränar. Det gjorde så ont att det inte var sant. Och när jag började gråta, sträckte upp armarna och inte kunde andas så kunde jag faktiskt inte det. Jag var överansträngd och kunde inte dra ett andetag. Så allt ni såg, det var äkta!! Vi stannade aldrig utan körde på.

Klart att vi inte såg svettiga ut när vi sprang i mål. För det första var det kallt och blåsigt ute, för det andra så svettas jag inte så mycket i ansiktet osv trots att jag anstränger mig till max, men ryggen var ju sjöblöt!

Nu får ni följa oss när vi tränar med coach Tommy. Nästa gång vi gör triathlon, i 12e avsnittet, då ska vi få mycket bättre tid!

Missade du avsnittet igår? HÄR kan du titta på det

Haha, just här var jag så JÄKLA förbannad att jag ville döda någon. Såg ni våra fina cyklar också? Haha. Min var så trög att det till och med gick att trampa i nedförsbacke!!

37 Comments

-

Hahahah fattar inte varför du alltid ser ut som en yngre version av dig själv (typ 15 bast) när man ser dig på film/video. Så jävla gullig! :D

Reply
♥ Anna Olsson - Design, Fotografering m.m

En grej jag tänkte på, du hade olika cyklar vid olika tillfällen? :p
Vet inte, men man såg flera olika cyklar, du hade inte samma cykel i början som i slutet, och nångång i mitten av programmet, why?

Kenzas svar: Man ser mig på en annan cykeln en gång, och det är Tommys cykel. Vi bytte vid ett tillfälle för att han skulle få känna på min tröga cykel :P

Reply
Lellehh

Jag förstår fortfarande inte hur ni orkade!! Själv hade jag antagligen dött…

Men ni spelar väl inte in live när ni sitter där i soffan mellan klippen? ;3

Reply
-

hahaha gud älskar er! så skönt att se er som normala människor som ni faktiskt är och man såg riktigt hur arg du va , LOVE till er :D

Reply
E- bloggen

Avundsjuka jävlar!
Jag sprang 7,5 km i dag i kyligt väder, och jag var inte svettig. Det var äkta för fan, ge upp haters.

Reply
Mari

Men shit, nu blir jag imponerad. En sådan grej klarar man inte av hur som helst helt enkelt…Ett under att du lever, men grymt bra kämpat =)

Reply
linn

Jag förstår din känsla att vilja dö, om du som otränad och har rökt ska ut på en såndär runda? :b

Reply
airaM

Oj, hoppas inte det var pga mej som du skrev detta inlägg, menade så klart inget illa. :)
Hoppas du får en bra helg! Kram.

Reply
LIENE

fy vad tröga era cyklar va om det gick att trampa i nedförsbacke! Jag är glad över att du orkade det här. Jag skulle nog inte orka det:O känns iaf som det.
Och älskar eran show!

Reply
gulnaz

hahaha såå gullig!!! eran show är MYCKET bättre än Bella & Tyra show.. ska följa heeeela showen. D-U-N-D-E-R!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*