• header

Hej hej!

Alltså fyfan vad grymt det var på mässan! Det fanns en massa gamla tv-spel och jag köpte lite till mitt Supernintendo och även Crash 3 (Playstation 1-spel) för det är så jääääääääkla kul! Blev så arg när jag var hemma hos mamma förra helgen och hon berättade att de slängde alla våra gamla PS1-spel när de flyttade. Jag blev helt chockad. Vi hade typ alla Crash-spel, Rayman och en massa andra roliga spel och hon bara slängde dem?!?!?!? Mammor alltså….

Nu ska vi laga middag! Och titta mig och världens sötaste Casandra nedan då. Lilla klätterapan.. Det är en av Aleks brorsdöttrar och hon är världens goaste!

79 Comments

Matilda

Det finns vinröda såna där halsdukar på åhlens!! :) 150 kr/st.

Söta ni är <3

Reply
Ida

Haha Crash är bäst!! Craaash bassssshh! Som de säger i spelet!! Spela jämt de förr på play station. Så jäkla rolig

Reply
kathrin

hehe ser hyggeligt ud :)

var är din tröja från?:)

har en bra aften hehe

kuns fra danmark:D

Reply
Mydriasis

KENZA.

Det här är himla roligt!! Jag tyckte alltid att du var så himla fin, och tråkig. Men nu visar det sig att du tycker om retro TV-spel, och det är ett enormt plus.

Om du skulle posta saker om SNES spel eller PS1 ibland, är jag säker på att det skulle uppskattas. Massor av unga tjejer älskar mario world, tex.

Keep it up K, det där är ju fet koolhets poäng iaf, retro spel.

/D

Reply
Sarah

Crash Bandicoot menar du?
Åh, det är så kul! Jag spelade det jättemycket när jag var liten :)

Reply
Cecilia Butterfly

Crash e väl spelet med olika gubbar, olika banor och där man tar ?-lådor o har man tur får man… BOIJACKA! haha kass stavning jag vet.

Är det samma spel så ääälskar jag det oxå! har spelat det båda på ps1 o ps2, men föredrar faktiskt att spela det på ps1.

Laku noc lutko!

Reply
airaM

Åååååhhh! Vi gillar exakt samma spel. =) Blir helt nostalgisk när du skriver om Crash Bandicoot (eller hur det nu stavas) och Rayman! Haha, Rayman liksom… ÄLSKAR de spelen.
Hoppas ni hade en grym kväll. Kram!

Reply
June

Vad skulle hon ha gjort med dem? Om barnen inte bryr sig om prylarna på länge är det klart man kastar ut dem, man ska väl inte behöva förvara en massa skit om ungarna inte bryr sig.

Reply
martina

vart har du köpt den stickade?:) och vart är jeansskjortan ifrån som du hade när ni var hos bingo tror jag det var? när du hade jeans och jeansskjorta! tacksam för svar:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*