• header

By Amanda Nolsjö

I vårt premiäravsnitt i torsdags så uppfyllde vi ju en läsares dröm! Det ska vi göra i varje avsnitt. Denna gång uppfyllde vi Amanda Nolsjös dröm och ovan ser ni resultatet! Visst var hon duktig? Gå in på vår hemsida för att se fler bilder som Amanda tog.

67 Comments

Ellen

jag vet inte om det är jag som inte är estetisk och fritänkande nog, men den här bilden känns väl sådär. dels är den sned, sen irriterar jag mig på att det är plats över på ena sidan medan dina fötter och delar av armstödet är avskurna på andra sidan…
men vad vet jag, det kanske är det som gör bilden SpECieLL**

Reply
Louise Olsson

Om hon är duktig eller inte ser man väl fan inte på de bilder ni lägger upp. En erfaren fotograf gör ljussättning och erfarna modeller kör kläder, rekvisita och direktioner. Vad gjorde hon? tröck på knappen, herre gud. Låt henne göra nått riktigt, vem som hellst kan väl ta en bra bild på KENZA i en ljussatt studio.

Reply
JAWNA

Tyvärr så ser det ju ut som att hon inte alls tänkt på att fåtöljen är där, den är helt sne. Och dina fötter är dessutom “avkapade”.. Hon får fortsätta öva och kämpa!

Reply
Amanda

Gud vad gulligt av er att göra det, jag kollade på programmet och tyckte att det var jättesnällt gjort, verkligen! Och duktig var hon ju också! :D

Reply
Sheila

Det var ett grymt program, love it! ;D
*Har tagit och lagt ut lite grejer att sälja på bloggen nu, bl.a min egen designade byxdress/ jumpsuit, kika gärna in :)

Hoppas du får en fortsatt fin lördag! Kramar

Reply
Keela

Gud vilken kanon bild! Hoppas att hon lärde sig mycket och att det kommer gå bra för henne i framtiden!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*