• header

Vår lördagskväll:

Jag och min pojkvän är som två små barn på julafton just nu. Nu funkar mitt Supernintendo igen! Köpte ett par nya spel idag också. Eller nja, nya och nya. Hela Supernintendot är ju äldre än mig haha!

Ha en trevlig lördagskväll! Vi kommer sitta här och nörda oss. Vi har köpt massa glass, ostbågar och cola också :)

107 Comments

Elisabeth

Åhhh! Jag fick också supernintendo när jag fyllde 5 år. Men den har gått i sönder, maskinen kan inte läsa av spelen när man sätter in spelet :( åhhh jag kan tänka mig hur kul ni har!!

Reply
Mydriasis

Kung, now we’re talking. Den här bloggen kanske blir mer än ditt söta uppseende ändå.

Ha en bra kväll!

Reply
Laura älskar Tokio Hotel! :D

HAHAH, älskar att spela såna spel! :D men mitt pc är sönder :( eller.. TAAAAACK SÅÅÅ MYCKET ATT DU GJORDE DET HÄR INLÄGGET!!! Jga har ju glömt bort mitt xbox!! YEEEEY! Måste spela det ikväll! det är skit roligt! har ett jätte roligt bil spel 8)

Reply
:)

Har du alltid kunnat gå i klackar eller har det tagit tid att lära? När började du gå i höga klackarskor och gjorde det ont i fötterna dem första gångerna?

Reply
ida brink

vad kul :D

:):)

.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se.idabriink.blogg.se

Reply
katherine ^^

Jag har oxå en exakt sån som inte funkar just nu men jag hoppas att den kmr funka igen för jag älskade det när jag var liten! Btw jag älskar din blogg ;)

Reply
Sanna

shit va underbart ! Hoppas ni har en grymkväll tillsammans, själv så sitter jag helt ensam och roar mig på egen hand genom att städa och lägga ansiktsmasker ;)

Reply
Vickan

Det är kul med gamla spel. jag har själv en gammal Nes, första 8 bitars Nintendot.

Har ju kvar det och en del spel, men numera så köper jag även spel på sån wii-store och spelar dom genom Wii:et.

Man kan få ner både Nes, Snes och 64-spel då :)

Fast det känns alltid mer nostalgiskt och kul med gamla konsolen osv :)

Reply
Emelie

Fan vad jag är avis på er nu! Jag vill sitta tillsammans med min pojkvän och spela Donkey Kong, Yoshi’s Island eller All Stars jag med! Men jag bor i gbg och har flyttat från honom och träffar honom typ aldrig (han bor i norrersta norrland). Fan! Du måste jämt komma ihåg hur lyckligt lottad du är som har hittat någon som älskar dig och som älskar dig tillbaks. Jag som har ett long distance relationship vet det. Man mår aldrig så bra som när man är med den man älskar. Njut som fan min älskade favoritbloggerska. Jag älskar dig. (haha, visst har jag druckit lite, men det är sant. du är för fan underbar!)

Reply
Emma

Hej Kenza, jag gillar din blogg otroligt mycket. Någonting jag skulle vilja läsa mer om är tips, tillexempel på hur du lockar håret, sminkar dig och ja du förstår nog! :D

Reply
Sandra

Fan vad kul !!! Jag saknar mitt gamla nintendo, står hemma hos pappa.. Sist gick det inte att koppla, vet inte vad som var fel :/ Yoshis island ftw ^^

Reply
Emilia

haha har det även hemma min bror brukar sitta o spela o då e han vadå 24 han bara säger “ibland sitter det bra att vara liten”.. Kolla gärna in min blogg och lämna gärna en kommentar skulle uppskatta de :)
kram

Reply
M

Det påminner mej om när man var liten haha:) Hade också dt spelet, man kan knappt se super marios ansikte hahaha, men kul e det=)

Reply
Andromeda

Jag har också nintendo! :D o Donkey Kong, Donkey kong 3 o mrio cart ^^ e sj lite galen jag ;)

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER ELLER DET KAN INTE JA VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
maja

vad mysigt det lät!
Var är din nästa plåtning?:D
Du är underbar hela du kenza, vill
bara att du ska veta de och din och
tyras show ägde!<3

Reply
Mikaela

Kul att se att du också lirar spel annars är det ju inte så vanligt att tjejer lirar tv spel keep on rocking ;)

Reply
despina

hallååå det är ju helt sjukt. jag satt och diskuterade med en kompis igår om att jag älskade spelet Aladdin men kunde inte komma på vad de gamla tv-spels apparaterna hette..alltså super nintendot HAHAHAA. tack för påminnelsen Kenza…fan man börjar bli gammal xD

Reply
Therese

ååh, kommer ihåg att jag också hade “super mario -all stars” och den med yoshi och donkey kong !:D så jävla kuL!

Reply
Aa

ÅÅÅÅH EN SÅN HAR JAG HEMMA MEN JAG HAR OXÅ TAPPAT BORT SLADDEN!! FAN OXÅ VART KÖPTE DU SLADDEN?? SNÄLLA SVARA

Reply
Martina

:O fan va kul!!! har letat efter det överallt men det finns inte att få tag på!

Reply
MYMiC

FAN VAD KUUUL :D
hahaha jag har typ alla konsoler ^^
nes, snes (som på din bild), 64 och så vidare och så vidare :D
tvspel är BÄST!

Reply
camilla lövgren

Hej Kenza! varför chippar du inte ditt supernintendo istället? :) Om du gör det så kan du använda vanliga gamla hederliga disketter och föra över spelen från datorn lätt som en plätt.. det är bara att dra ner snes spelen från nätet och fixa in dom på disketten.. iofs måste du ju ha en dator som har en input för disketter haha.. alla nya datorer kanske inte har diskett intaget kvar ;) Men verkligen! googla på om du hittar någon i sthlm som kan chippa ditt supernintendo. det är verkligen värt det! har flera hundra spel på disketter som man kan spela när som helst och det är verkligen askul! sen är det nog billigare också såklart.. disketter kostar inte så mycket som gamla riktiga supernintendo spel :D

Reply
Lisa Mos

Vart har du hittat dessa spel? Jag har ett fullt fungerande super nintendo i min garderob men inte så många spel tyvärr. Vill ha fler!!

Massa kramar!

Reply
malin

Så sjukt kul !!! :D Jag o min pojkvän köpte ett klassiskt Super Mario till vårt Wii just för att få Super Nintendo känslan, så grymt kul!!! Och Heeey, vi är 22 år ;)

Reply
Frippa

Än JAG heter det, försörjer du dig på ditt skrivande måste du fan kunna svenska språket.

Reply
Natalie

Vart köper du dina super nintendo spel?
Jag tycker dom är så svåra att få tag i.. vore kul om du kunde nämna det i bloggen =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*