• header

Pics from Nelly

Plåtades ju för Nelly förra veckan! Det är bara ett par bilder som kommit upp hittills. Resten kommer väl snart!

98 Comments

Jenny

Jättefina bilder!
Vill passa på att säga att dina smycken är grymt fina, och jag ska nog köpa 3 av dina ringar!
Fick du hem något från plåtningen med Nelly.com?
Kram! :D

Reply
ulrika

hejohopp ;D va står på din tatuering i ryggen? :)

Kenzas svar: I nacken står det Hilf mir fliegen, bakom örat står det HOPE. Hjärta på foten. Puss

Reply
Linn

Skulle vara guldvärd om du kunde ge mig ett tips. Jag har inte så fylliga ögonbryn och ibland brukar jag använda mig av ögonbryns penna då retar alla kompisar mig och säger: ” det ser så falskt och fult ut ”. Vad ska jag göra? Jag blir jätte ledsen. När du använder ögonbryns pennan från H&M som du har berättat tidigare i din blogg ser det så äkta ut på dig. Vilken färg använder du från H&M? Kram

Kenzas svar: Jag använder inte H&M’s längre utan kör på en brun ögonskugga istället och penslar på ögonbrynen. Men när jag använde H&M’s tror jag att jag hade light brown. Och så borde du be dina vänner att dra åt helvete som gör dig ledsen.. Kramis

Reply
Line

Har de redigerat ditt hår ljusare? Tycker färgen som du har på dina egna bilder ser mörkare ut, och finare!

Kenzas svar: Nix.. Blixtar och ljus kan göra att håret ser mörkare eller ljusare ut. Men så här ser det ut typ irl. :) Kram!

Reply
Amanda

Skitsnygga bilder!
Oj vad annorlunda du ser ut på nedre bilden till höger, ser verkligen inte ut som du! men du är asball som vanligt :D

Kenzas svar: Jag tycker att det ser ut precis som jag, men jag ser ju mig själv varje dag och vet hur jag ser ut i olika vinklar haha. Tack och puss!

Reply
Anja

Hej Kenza!
Jag tror att Rebecca Simonsson har samma skor som dig i “Swag in a bag” videon! Den alldeles första scenen. Var det därifrån du fick idéen? Sjukt snygga i alla fall!

Kenzas svar: Var tvungen att kolla på videon. Menar du mina Acne-skor? Nej, dom såg jag första gången där på plåtningen och sen tog jag med mig dom hem. Kram!

Reply
melina

du hade ju nässelutslag en gång av minipiller…?
var du tvungen att sluta äta minipiller pga det?
vore så snällt om du svarade, orooligt :((

Kenzas svar: Jag skrev aldrig att det var av mina p-piller? Nu blir jag förvirrad haha. Kom ju aldrig på vad det var.. Om utslagen är jobbiga, gå till en läkare! Jag fick recept på salvor och tabletter och sen försvann utslagen.

Reply
Zasu

Grymt snygga bilder! :D
Älskar när du svarar på kommentarer, man (i alla fall jag) känner att man faktiskt kan få kontakt med dig ;)
Har länge velat skriva brev till dig, bara för skoj skull. Men det går inte/får man inte? :)
Kram!

Reply
Vicki E.

Snygga bilder! Kul med lite inspiration till festmodet i höst, känner verkligen att jag behöver uppdatera den fronten. Köper bara en massa myskoftor och tröjor istället =P

Kenzas svar: Tack! Ja jag är också på jakt efter nya partyklänningar men det finns ju fan ingenstans :O

Reply
Josefine

först vill jag bara säga: guud vilka snygga bilder :) gillar dina kläder ^^ sen vill jag berätta att jag drömde om dig inatt xD jag drömde att du skjutsade hem mig från någonstans :P min bästa kompis Nicole var med i bilen och en annan kille som jag inte vet vem det var.
du åkte väldigt fort i alla fall och svängde inte in i cirkulationsplatsen som leder in i en annan väg där jag bor :P men sen vips helt plötsligt var jag hemma med min kompis för du och killen skulle tydligen till Shell och Resecentrum (tågstationen där jag bor) xD väldigt wierd dröm ja :P

Reply
rebecka

oj vad mycket du svarat på alla kommentarerna! jag tycker den nedre bilden till höger snarare ser ut som du! iaf som du gjorde på kenza och tyra show :)

Reply
lisa

hej! jag älskar den svarta klänningen men även en annan du har gjort reklam för, den blommiga jätte söta klänningen, också från nellys.med heltäckande bröst och typ v-ringat ner mot rumpan i ryggen! undrar vilken storlek du hade på den blommiga? :) vill gärna ha svart!

Reply
Annika

gud, det ser inte alls ut som du på den understa bilden till höger. man är inte van vid att se dig i sidbena, jättefin ju! du är riktigt vacker kenza och din och tyras nya show är GRYM!

Reply
Nina

Tycker inte heller alls alls att det är likt dig på bilden nere till höger, men jättesöt ändå. Du ser så ung ut på alla dina nya bilder från Nelly, ser lite ut som du gjorde typ 07/08.. Jättesöt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*