• header

Powerwalk – check!

Sådär! Det blev en timmas powerwalk ute i det sköna höstvädret. Solen sken och det var lagom kyligt så att man varken frös eller svettades. MEN det här var tamejfan sista gången jag tar med mig Mani ut på powerwalk, haha. Han ska ju stanna och lyfta benet mot varenda grässtrå!

Nu ska jag städa. Snabbt som fan för jag vill bara dra igång och spela tv-spel igen. :D

100 Comments

Alice

Hahaha jag kan inte gå powerwalk med min hund heller… omöjligt! :D
kram på dig

Reply
Angela

Hej=)

Jag undrar en sak…

Den 22/9 skrev du att du var färdig med plåtningen, men att du haft magknip i typ 6 timmar osv…

På den bilden hade du på dig en jätte fin svart klänning/tunika … med resår i midjan…

Måste bara få veta vad det är för märke och var/när hittar jag den?

Kram

Reply
Linn

Skulle vara guldvärd om du kunde ge mig ett tips. Jag har inte så fylliga ögonbryn och ibland brukar jag använda mig av ögonbryns penna då retar alla kompisar mig och säger: ” det ser så falskt och fult ut “. Vad ska jag göra? Jag blir jätte ledsen. När du använder ögonbryns pennan från H&M som du har berättat tidigare i din blogg ser det så äkta ut på dig. Vilken färg använder du från H&M? Kram

Reply
Caroline

du har ett härligt liv du :O slipper plugga och allt -.-
tjänar pengar på att blogga och andra roliga saker
vissa har det bra..

Reply
vonskareng

haha det är nog så när man är hundägare ;) och åh, jag som hoppades på att kunna powerwalka med MIN hund när han vuxit upp ;O :(

Reply
Sanna

Hej kenza! Jag tänkte bara fråga dig om dina Reebok easytone, tycker du att de är bra? Funderar på att köpa ett par men vill gärna veta om de verkligen är bra :)
Ha en fin dag!

Reply
Bella

Vilka härliga bilde på er så söta♥♥ Haha du gillar verkligen spelet haha! Hälsningar från spanien! Kram♥

Reply
Micaela

Härligt med powerwalk :)
Armani är jättesöt ;p
Det ser ut att vara fint väder i stockholm :)
Här hos mig är det bara mörka moln på himlen :(

Ha det bra

Kram

Micaela :)

Reply
Keela

haha han är ju så söt, och gud vilket underbart höstväder ni verkar ha! Hos mig blåser det och började regna nyss – och jag ska nu sticka till stallet. Det är ju det bästa jag vet att rida i regn och blåst så att siA…..

Reply
Catarina

Nej, vad söt. :D Det är juh värdelöst att gå ut med hundar om man vill powerwalka. xP De vill stanna och lukta på allt och alla, haha.

Reply
Becka

Härliga höstbilder :) Tänkte ge dig ett tips självklart ska du fortsätta ta med Mani när du powerwalkar, då har ju han fått sin motion också. Min familjs hund stannade också överallt och var omöjlig att gå med, men när jag skaffade min egna vovve så lärde jag honom att en powerwalk är en powerwalk. När du ger dig ut så gå en bit i normalt tempo och ge hunden chans att kissa överallt och göra lite som han vill, men sen när du påbörjar powerwalken så ta in hunden vid din sida i kort koppel och bara gå. Han kommer vilja stanna i början men bara fortsätt. Du kan även ha en sele på Mani istället för halsband när du powerwalkar. Då slipper du råka rycka honom i halsen när han stannar och även att han lär sig att när du sätter på han selen så är det powerwalks på gång. Han lär sig att förknippa selen med powerwalksen! Detta är bra för er båda, för din vovve vill ju också röra på sig i ett snabbt tempo ibland och du tar även kontrollen över hunden eftersom du styr promenaden. Motion och en stark ledare kommer bara göra Mani till en ännu lyckligare hund! :)

Reply
Mari

Åh vilken mysig bild på Armani. Ni verkar ha haft en mysig morgon:)….Nintendo, faaaaan vad avis jag blev nu. Jag vill också HA !!!!!!!!!!!!!!

Reply
Linda

vilken fin bild på mani! :) vet hur det är,har försökt m min hund med, bästa är isåfall att ha honom lös

Reply
michaela

hej där kenza!
jag är en tjej som inte vill gå ner i vikt utan bara bygga upp min kropp. Hur tränar du varje vecka? och hur mycket?
Skulle va roligt om du skrev lite om hur du tränar osv i ett inlägg. Hoppas på svar!

kram ;d

Reply
sophie

ALLVARLIGT, DU TJANAR PENGAR PO ATT BLOGGA????? SERIOST!!!??? Vilket jevla land vi lever i, som ger BLOGGARE 150 tusen kr.

Reply
Isabella

shit.. jag har typ 20 besökare per dag och bara det gör mig asglad haha, så tittar man inte här och du har, hur många? Typ flera 10talstusen.. och minst 50 kommentarer per inlägg! Tänk att ha det så! Håhåjaja

Reply
amanda

det känns som du har fått bara mindre och mindre kommentarer nuförtiden… senaste gången du hade många var när du la ut klippet “kenza tyra show”
har du färre läsare, eller är vi bara dåliga på att kommentera?:p

Reply
Amanda

Fina bilder!:) Har nyss skaffat en blogg så jag skulle vilja ha några blogg tips:)

Reply
Josefine Andersson

Asså ååh va jag älskar din hund! Mani är så sjukt söt att man vill äta upp honom! Du är sjukt snygg förövrigt, gilar bilderna från Nelly, du är duktig! :)

Keep it up!
:)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Undrar oerhört nyfiket vad dundersöta Armani är för hundras/blandning? Helt oemotståndlig söt är han! :) (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*