• header

Sleep tight

Bild: fotografering med Hanna Björkstedt för 2 år sedan

Imorgonbitti ringer klockan 05:45 för klockan sju ska jag vara på plats för inspelning till Kenza & Tyra show. Dags att gå och lägga sig med andra ord… Imorgon ska vi spela in en jätterolig men tuff grej så jag måste vara utvilad.

Godnatt allihopa! ♥

77 Comments

Linda

Du måste ha mer “ur kenzas garderober” !! :D <3 SNÄLLA!

Kenzas svar: Ska försöka komma ihåg det! Och tack alla ni där uppe för era fina ord. Puss och godnatt!

Reply
Vickan

Vackert foto! Lycka till imorgon, såg ert första avsnitt igår först, bättre sent än aldrig. Hahah, hoppas ni håller i träningen och minskar på det onyttiga ;) Glöm inte att frukt är tusen gånger godare än godis – och vatten med isbitar är det bästa som finns <3

Reply
julia

Åh vad jag minns den där bilden! Har för mig att du hade den som profilbild ett tag, eller var det en liknande? Anyway, så otroligt vacker!

Reply
Sofie

Hoppas ni får kul, jobbigt tidigt att kliva upp dock

bloggar om barn, shopping, bröllop, familjen och mycket annat smått och gott

Reply
Maria

Otroligt fin. Jag läser din blogg flera gånger om dagen. jag älskar den. jag har en fråga. Har du några fler smycken på gång nu än dom som redan finns på Guldfynd by Kenza?
Jag älskar dom :D

Reply
Josefine Andersson

Gillar bilden starkt!
Kolade första avsnitten på Kenza &Tyra show. Måste säga att ni är skit duktiga! Det var proffsigt gjort, kul att titta på. Keep up the good work!

Sov så gott!
:)

Reply
Ingrid

Hej! Det skulle vara jättekul om du ville kolla in mina nya header och säga vad du tycker! Min kille fotograferade mig i göteborg stad i torsdags för att jag ville ha en ny fräsch header med höstshopping-tema! Vad tycker du om den? :)

Kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

Reply
Sandra

Åh, du är så galet vacker!!!

Köpte halsbandet med hjärtat och de små svarta stenarna idag, blev jätteglad att dom hade det och det var sista exemplaret!! Så himla fint <3 Hoppas du kommer designa mer grejer!

Reply
Dollys

Så sjukt vacket :) haha du måste ha det så bra,’, de flesta bloggarnas kommentarsfält är fyllda med hat och kritik. Men hos dig finner man bara massa småtjejer från hela sverige som berättar om vacker du är :)

sov gott!

Lots of love/ http://www.dollys.se

Reply
Malin Pettersson

Du vart lika mänsklig som jag e vid den tiden då.. börjar ibland kl 6 på morgonen… vaknar oftast inte till liv då förrän jag slutar.. haha.. sova middag är ett måste då.. och det skall jag göra nu..=) ha så kul ikväll då..=)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*