• header

TAKE ME BACK TO…

148935-783

Lite saknar jag ju såklart tiden då jag var 13 år, rakade tuppkam och skrek FUCK OFF till allt och alla. Så orädd, så tuff.. Men innerst inne lite vilsen. Sjukt kul hade vi iallafall, och vårt största problem då var att få någon att köpa ut folköl till oss så vi kunde sitta i Vitan och sjunga med i the Clash-låtarna som spelades på syrrans bärbara bandspelare. Sedan blev vi lite mer Oi! Det var Oxymoron, Dropkick Murphys och svenska bandet Perkele. Haha, fan vad jag älskade Perkele!!

Och fan vad det suger att vi inte ägde någon digitalkamera på den tiden. Mamma ville ju knappast fota mig eller min syster, så alla bilder i högen från år 2003 och 2004 består av bilder på vår söta lillebror. Haha.

Och justja, vi får ju inte glömma att min fina mormor var den som först tog fram rakapparaten och hjälpte mig att raka side cut i mitt långa hår när jag var 12! Mormor var alltid på min sida, hur jag än såg ut! 

162 Comments

Lellehh

Oj jag har sett den där bilden förut men hade ingen aning om att det var du?!?!
Men vad olik du var dig då! :)

Reply
BEA

Tycker du var riktigt snygg faktiskt! :D
Dock så är du helt gorgeous nu men ändå! :) :) :) :) <3<3<3

Reply
Cissi

Ja har en fråga. Varför bytte du stil? och hur övergick du till den stilen du har idag. Hände det bara på en dag? :)

Reply
DOLLY

Hahah kan inte fatta att du såg ut så! Du ser så mycket bättre ut nu :P Tur att du “fann” dig själv, för när man har ditt utseende så ska man ta vara på den :)

Lots of love/ http://www.dollys.se

Reply
Amina

shit vilken skillnad.
från en osäker punkare till en framgångsrik tjej

men va var det som va så värst så att du ville ha allt svart?

Reply
JOSEFINE

Jag hade också en “fas” då jag bråkade med alla som sa emot mig o sprang runt i röda stay-ups svart sliten tröja och en massa svart kajal haha . så jävla fult men man kan inte låta bli att se tillbaka och le..

Reply
TERREH

Shit, så kan man inte föreställa sig att du sett ut en gång i tiden! Jätte roligt att få se gamla foton på dig, snacka om förändring! :D

Reply
Elin

TUR att du inte ser ut så nu! Inte för att vara taskig eller så.
Då skulle jag vara rädd för dig!
Du är mycket finare nu Kenza! :)

Reply
Micaela

Oj!
Jag gillar hur du ser ut nu mer :p
Ditt hår är finare och dina kläder är också snyggare :p Men det är ju kul att testa olika stilar :) Du är jättefin som du är och jag tycker du ser otroligt fin ut nu :)

Ha det bra!

Kram

Micaela :)

Reply
Sara

läser flitigt din blogg,diggar den verkligen, men komenterar aldrig…

Men nu måste jag bara skriva…

du är fan i mig den ballaste tjejen som finns!
sockersöt, tok-snygg och har bra med pengar… MEN du är “på riktigt” – helskön! vilken tjej i din “kategori” skulle någonsin lägga upp en sån asball bild på sig själv?! haha
Jag diggar verkligen dig, för du är “på riktigt”

Reply
Rose

hej :) underbar blogg måste jag bara säga!
men jag undrar en sak, vad fick dig att bli en “punkare” och sedan ändra stil till dagens Kenza? jag vet att det handlar mycket om psykiska grejer så hoppas inte frågan är för privat.

Reply
Nt

Grymt cool mormor du har^^ Önskar farmor levat:) Hon hade också stått på min sida ifall jag velat göra något udda eller lite lätt galet^^

Reply
Sofie

Kenza, när du var i Portugal.. Vart var du då? Och var utelivet bra? Jag och mina vänner funderar nämligen på att åka dit. Det är ju sjukt vackert, men frågan är om nattlivet är bra :D Jättetacksam för svar! Kramar.

Reply
Sofia

Det där med att inte ha mycket bilder från förr, det känner jag igen! haha. Det är så trist. Jag rakade aldrig tuppkam men det var nära. XD haha.

Reply
Malin

du är inte den ända som sett ut sådär jag har oxå det och många andra men de är en ganska cool stil men inget man skulle ha nu :P

Reply
Carro

älskar din blogg och din sko kollection ! helt awesome är du.

Men en fråga: hur blev du till den du är idag?
Var det någon som fick dig att ändra på dig eller hur gick det till?

Reply
vonskareng

är så fascinerad av hur mycket du ändrats sen den tiden (eller i utseende åtminstone, jag har ju ingen aning om hur mkt du förändrats som person :) ) wow! och åh, din mormor verkar så himla gullig :)

Reply
Sara

Det ser verkligen inte ut som du! :)
Tycker att du var himla cool som inte brydde dig om vad andra tyckte, utan rakade håret för att du själv ville det. Häftigt att våga ha sin egen stil! :D Tänk om flera gjorde det…

Reply
lillen korven

haha oj! men du passade ju jättebra i den stilen och frisyren faktiskt :)

Reply
sofie

snäll mormor, tycker du är så söt på det kortet

Perkele är ett bra band även om vissa av bandmedlemmarna var lite snorkiga på den tiden de figurerade i min umgängeskrets.

Reply
Vega

hah ,ojj. Hade inte tänkt mig att du såg ut så när du var liten. Kände inte igen gig. Men as cool bild. Jag menar att du vågade se ut så. ;)

Kolla och komentera min blogg!

Reply
RONJA

haha det är kul att man har sånna saker att kolla tillbaka på :) och vad gullig din mormor var då! hihi =)

Reply
julia

åh jag önskar att min mormor också kunde vara så men hon är ju dement så hon kommer inte ihåg mig…
och min farmor kan inte svenska så.. great lixom.. haha ;)
men coolt att du vågade sticka ut! :D

Reply
Ida

Kan inte fatta hur man kan gå från en sådan hemsk stil till hur du är nu! Helt sjukt. Visste inte att sådant var möjligt!

Reply
Anna

Oj, trodde aldrig att du var en sån tuffing som mindre :P Coolt! :) Vad härligt att ha en sån mormor..

Reply
Hannah

Åh, den bilden får mig att minnas mig själv som 14-åring, jag var svartrockare och tyckte att jag var riktigt cool. Det är rätt fantastiskt hur man kan förändras :)

Reply
Erika

Va också så när jag va tretton och nu är jag “normal” känner att jag är mycket fegare och mesigare nu än då :o

Reply
P.k

ååå kan inte du va litte punkig igen det passa dig såå mycket lovveee it :O <3

Reply
Louise Olsson

hahaha wow YOU LOOK AWESOME! fan vad coolt, vad kul att få se en bild från den tiden. tack för en grym blogg och för att du förgyller SÅ mångas trista vardag. STOR KRAM

Reply
emma

Åh, älskar den där bilden! Enligt mig var du lika snygg då som nu, har liksom alltid tyckt det varit något med punkare, haha. Kram!

Reply
frida

kan inte du berätta mer om tiden när du var tonåring. Sånt är jätte roligt och spännande att läsa! Gud vilken gullig mormor förresten!
Kram

Reply
Mydriasis

Pretty nice! Du kanske borde köra på det där ett tag igen? Näh, kanske inte, tar ett tag att växa ut igen.

Ha en bra dag, Kenza!

Reply
Lena

Oj! Det trodde man inte om dig.. Jag trodde aldrig att du varit en sån som springer runt och säger såna saker och gick klädd så! Dock ganska häftig stil tycker jag =)
Hur gick du över till den stil du har idag? Det är ju ganska stor skillnad om man säger så ;)

Ha de gott!
http://trollmammanlena.blogspot.com/

Reply
d

Bilden är skitsnygg, och du lyckas se hot ut trots att du saknar mer än halva håret! Önskar jag hade vågat göra sådant i mina yngre dagar!

Reply
lovisa

när jag ser sånna på stan så tänker jag bara att dom är äckliga och skabbiga, jag vet inte varför, låter ganska taskigt att tänka så :P och att dom antagligen är fula utan allt smink och skit, men du är ett grymt exempel på att jag har fel :)

Reply
Malin

Underbart skrivet,haha. Jag tror att det är viktigt att få testa på saker medans man är ung och inte bli stoppad av föräldrarna (om man måste.)Själv har ja ginte haft någon sådan period men tror att det är bra att testa så man kan komma till insikt att tuppkam inte var någonting senare Det är värre om man ångrar sig vid 20 och inte har hittat sig själv.

Det är underbart med en mormor som är på sin sinda, det känner jag igen :)

Reply
matilda

va kul att du la ut det, frågade ju faktiskt om du kunde gör det :)
du är grym kenza, fortsätt med det du gör!

Reply
Josefin B

Åh vad kul att det var din mormor som hjälpte dig! :D

Vilken mejladress är det man ska skicka in sina “Drömmar” till? :)

Reply
Katie

How did you go from listening to good music to bad top 40 music? Or do you still listen to the punk music you listened to when you were in your rebellious stage?

Reply
Sofia

Jävlar, det kan man såå inte tro! :D
Jag har en fråga som jag hoppas du kan besvara. Om du hade sett dig själv idag, som 13-åring, hade du sett ner på dig själv då? Nu kan ditt svar bli “Nej, varför skulle jag det?” Men min bild av sådana som du var som 13-åring är att de ger uttryck för ett slags protest, eller iaf ska utgöra en opposition på något sätt. Det jag menar är att du är inflytelserik, klär dig fint och moderiktigt och jag antar att du har mycket pengar (märk likväl, ett stort hjärta!). Hoppas du inte tar frågan fel :)

Reply
li

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh! yes!
gud jag önskar att jag kunde göra så med mitt hår! :D

bli hårdrockare igen. du var så snygg i det! :)

Reply
Felicia

En fråga bara. Hur kunde ditt hår växa ut så snabbt? Eftersom du hade snaggat/rakat på den här bilden. Men på den där när du är 14 år så har du jätte långt fint hår. Undrade bara, puss :)

Reply
nefize

Hej kenza jag har en fråga. Jag undrar om du umgicks med dina tre bästa vänner under din punk period också? Isåfall såg dom också ut som dig? Kommer inte kunna sova om du inte svarar hahah neeed an answer! :D

Reply
ella

F*n vad cool du var!!!
asså om jag skulle ha sett ut så hade mina bröder fått damp x) men du var iaf snygg!!

Reply
emma

SHIT, du var ju ascool! jag har länge funderat på att göra sidecut, men på bilden ser jag inte hur du har klippt, var du lika snaggad på andra sidan? jag vill supergärna göra sidecut, men vet inte hur jag ska göra!! :(

Reply
Alexandra

Kenza bara så att du vet, du var seriöst den tuffaste på den tiden. Önskar att jag hade modet att göra någonting sådnt, det är så jäkla snyggt! :D

Reply
sanna

Jag älskar dig mer efter denhär bilden…

För… det där är så jag förra sommaren och innan.. Sen övergick jag till mer Oi, Nu ser jag ut som allla andra ungsommar som lekt för mycket med sprit, Och knark ;D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*