• header

You’re amazing just the way you are

Kärlek alltså…. Finns det något finare? Jag tror inte det. Jag är så jäkla kär i kärleken! Känslan av att veta att man hittat rätt är obeskrivlig.

Jag blir så glad av den här videon…

59 Comments

sandra

Tänk då hur det är att veta att man har hittat rätt och att man är sådär hopplöst kär och varit det i ett år. När killen man fallit för inte känner samma sak. Då är det ett helvete.

Reply
MANDY

Åhh vad jag ÄLSKAR inlägg likt dessa. Man blir så glad och det skänker hopp till alla singlar som läser. Själv kan jag inte vänta på att få träffa min rumänska prins snart igen. Många kramar !!

Reply
Sofia

Du och din pojkvän är verkligen otroligt gulliga tillsammans! Men en fråga: du är 19, och tror du att du har hittat rätt eller? Eller tror du att det bara är en förälskelse? Puss och kram!:)<3

Reply
tijana

Fan va äääckligt ! jag sjöng just den låten och just den raden du skrev på rubriken när jag klickade in mig.. WEEIIIIRD.

Reply
emma

Hahahaha, jag klickade in mig på din blogg sjungandes på den här låten, och exakt när jag sjöng ”you are amazing just the way you are” såg jag rubriken. Vilket sammanträffande.. Hihi.

Men låten är ju väldigt gullig minnsann!

Reply
Emmy

Fick denna låten mailad av en kille som jag har träffat lite nu sista tiden. Det var som ett wake up call, vad tvekar jag på? Haha..

Reply
Sofie

Underbaaart, jag bara älskar Bruno Mars, så himla charmig och man vill bara krama honom!

Fan vad kul att du känner så, måste kännas fantastiskt! Många kramar till dig bästa Kenza!

Reply
rebecka

Riktigt fin låt. Dock påminner det mig om att jag blev dumpad för några veckor sen. Trodde jag hade riktigt Han med stort H, men det visade sig att han inte hade hittat mig. Väntar och längtar tills jag får känna så här för någon som känner likadant tillbaka. :)

Reply
FML

ja du känslan att hitta rätt det hade jag med, sen vart jag dumpad.

han har förstört mig totalt, jag har börjat röka, skippar komvux, skippar jobba, dricker bort alla pengar osv osv. såg honom förrigår dansa med en brud o ta henne på rumpan.

Reply
sofie

vad hade vi att leva för om inte kärleken fanns?, kärleken till en partner, familjen, barn, djur eller till ett par nya alldeles underbara skor….

Reply
omg

JAG ÄLSAAAAAAAAAAAAAAR BRUNO MARS! kenza han har skit grymma låtar lyssna på de!!

älskar din blogg!

BRUNO MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARS!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*