• header

Min första kärlek

Ur tidningen FRIDA, för över 3 år sedan

Nej men titta vad en läsare skickade in! Minns ni detta? Har ju bloggat i fyra år så detta finns ju med bak i arkivet. Jag dör av garv när jag läser de sista raderna, där det står vad våra barn ska heta och att vi ska gifta oss när jag fyller 18. Haha! Så liten och naiv man var. Vi var ju till och med “förlovade”, men det var ju inte direkt på riktigt. Jag var 14 och vi hade varit tillsammans i några månader när vi kom på att det skulle vara coolt att köpa ringar. När vi blev lite äldre och mognare kände jag att jag bara ville stoppa upp ringen i arslet. Det var inte rätt!

Men första kärleken är alltid något speciellt! Det var min första pojkvän och vi var tillsammans i lite mer än 2 år. Jag kände på en gång när det var dags att gå vidare och det gjorde jag utan problem och med en stor frihetskänsla. Första kärleken är inte alltid bra/rätt kärlek, men vi hade våra fina stunder och jag lärde mig massor om förhållanden och mig själv.

Nu kan jag titta tillbaka på mina 2 tidigare förhållanden och fnissa. Åh herregud jag tror inte ni förstår hur mycket jag skrattar när jag tänker på greken!!! VARFÖR gav inte mina vänner mig en käftsmäll och sa KENZA ÖPPNA DINA ÖGON OCH DUMPA FJANTEN!? Nu låter jag som värsta kalla bitchen men det var ju faktiskt han som försökte sälja “hemlig info” om mig till Blondinbella. Hahaha, dör. Nåja.. Jag fick ju lite skön semester när jag var nere och hälsade på iallafall. ;-)

83 Comments

Zarb

Nämen vad sött :) Misstag är ju en del av livet, vare sig man gillar det eller inte.. Efteråt gäller det bara att skratta åt det…

Ha det bra!

Reply
Sandy.

Hahah aa väldigt naivt att du som 16-åring säger att du ska gifta dig när du fyller 18! Jag va oxå lite så kan jag lova när jag va liten!

Reply
Micaela

Ibland har man bra minnen och ibland dåliga minnen :p Ibland skrattar man ibland gråter man eller inget av det ;p

I alla fall så var det söta bilder i tidningen :)

HA det bra

Kram

Micaela

Reply
Sica

Haha, du var så himla gullig i dina inlägg om honom när ni var tillsammans. :) Och det är ju alltid kul med gamla minnen oavsett hur det gick sen. Ja, första kärleken är verkligen något speciellt.

http://sicastyle.se

Reply
I väntan på Liten - Gravid i vecka 27

Jag minns när du och A var tillsammans, ni var så kära och söta :D Tråkigt att du känner att du måste skriva så nedvärderade nu bara “stoppa upp ringen i arslet” och “dags att gå vidare och gjorde det utan problem med en stor frihetskänsla” men men :D

Reply
Anna

Haha ja jag tyckte alltid förhållandet med greken var lite knäppt :P hehe! Men du verkade ju störtkär i honom och skrev om honom hela tiden så :P

Reply
Alma

men gud.. inte så schysst mot anthony att skriva sådär om er relation och att du gick ifrån honom med en frihetskänsla och att ni var naiva… du älskade honom och han älskade dig, har du glömt det? visa lite respekt?

Reply
Maria - TÄVLING PÅGÅR

Hahah, bara jag som skrattar åt sista meningen? “Jag fick ju lite skön semester när jag var nere och hälsade på iallafall.” :P
Tror inte att det var menat på det viset som jag tolkade det dock. ;D

Reply
Mikaela

Jag håller med andra att du som ska vara kär i kärleken och sen ändå skriva kommentarer som “stoppa ringen i arslet” och “jag kunde gå vidare hur lätt som helst” är det någon slags stolthet som pratar? Första kärleken är vacker och om den inte slutade väldigt illa, varför så prata dåligt om det? Han var lika rätt för dig då som Alex är nu, om det inte är ni(du och Alex) i framtiden skulle du prata lika illa om er då?

Det är ju egentligen inte så att det finns EN som är perfekt, utan flera olika som passar på olika sätt och en människa kan inte komplettera allt, Anthony hade något som Alex inte har och tvärtom :) men sen tror jag det finns någon som är den där extra speciella som inte är som någon annan :) som passar en bäst!

Jag skulle aldrig tala illa om mina ex och jag har hittat min prins :) kärlek är vackert i alla former!

Reply
emma

vilken elak grek..

åh första käeleken är så gullig och ni var jättesöta. Men du och Aleks är ett sånt fint par ! :)
jag läste faktiskt den där artikeln för ett tag sen när jag bläddrade i gamla tidningar ^^

Reply
Veronika

Haha, va sött. Vetskapen om att du har det massa bättre nu gör bara det där till ett avklarat kapitel, som man förmodligen lärde sig något av också ;)
Kram!

Reply
- | | Carro | | -

Haha, kommer ihåg det där =D det slår mig nu att jag läst din blogg väldigt länge xD

Ja, det där med greken vart inte så lyckat..men som man säger så lär man sig av misstag :P Och bra att du kan skratta åt det, han är inte värd mer än så!

Reply
Hanna

hahahahahaha, du är skön kenza! förretsen har ni någon alls kontakt nu? asså har han försökt prata lite med dig? (kanske p.g.a av att du är känd, eller är ni fort. kompisar? :) Tacksam för svar! :D

Reply
Karin

Man ska inte se det som misstag, utan som erfarenheter som man lär sig nåt av, och som tar en (faktiskt) framåt i livet. Sen har vi väl alla nån semesterflirt som vi minns med obehag/värme/vemod.

Reply
selma

brukar ni inte se varandra ute på klubbar & e de inte pinsamt när aleks är där? hahah hälsar ni ?

Reply
Malin

Kul att man kan se tillbaka på sina förhållanden på det sättet. har inte haft någon kille än men hoppas på att hitta en enderbar livskamrat så småningom :)

Reply
Tea

Du är alltid så söt!
Men en fråga jag verkligen fått på hjärnan nu är
HUR FAN kunde du raka skallen där vid 12 13 och sen på Frida bilden här 14 år, ha jättelångt hår?! :O

Reply
Ottilia

Haha, jag kommer också ihåg det här mycket väl. Att ni var förlovade och allt :P hihi. Skönt att du har Alex nu! ;D

Reply
Zarah-Lou

Jag har oxå funderat på det som någon skrev; “råkar” ni ses ibland? Och vad säger ni till varann? Har ni kontakt? Eller ja, du behöver ju såklart inte svara, men man blir ju lite nyfiken. Har följt din blogg i så många år nu så jag minns ju hela perioden med Anthony. Rätt kul/intressant hur mycket man utvecklas genom åren! :D

Reply
Linn

ja eller hur det undrar jag också, höll du kontakten med anthony sen något mer för när ni gjorde slut var han bara borta ur din blogg och liv! har han hört av sig på senare år ?=) berätttaaa kenziss :D

Reply
Anne

Jag träffade min första kärlek när jag var 14 år. Efter 1 år hade vi flyttat ihop och efter 2 år var vi förlovade.

Idag är vi 21 år gamla och fortfarande sjukligt lyckliga tillsammans, planerar (fortfarande) barn och bröllop och mycket mer.

Det enda jag ville säga var att den första kärleken KAN vara den rätta, även om den inte var det för dig. :)

Reply
linh

Vad gullig och ödmjuk du är Kenza! Kul att höra att du lärt dig något av dina tidigare förhållanden och att du är så ärlig med oss läsare :) och ett fett “HAHA” på GREKEN… x) Din Alex verkar vara en jättefin kille, helt klart bäst av dina boyZ! :)

Reply
:))))

gud vad söta ni var tillsammans!
har ni någon kontakt? eller har ni sett varandra ute eller så? slutade förhållandet olycklig eller inte?

Är glad för din & Aleks skull, att du verkar ha hittat den rätte nu :D

kram!

Reply
Sara

Men shit, ni var ju riktigt kära! Asså det där med barn och gifta sig, så himla gulligt ju :D Kul att få se en bild på honom, har jag inte gjort innan.

Är så glad för din skull att du har hittat kärleken :D

Reply
Anja

Snackar du om? Kan du återberätta lite fort? Har följt din blogg i säkert 2 år men tror inte jag har hört talas om någon grek? What?

Reply
Marielle

Jag kommer ihåg att jag läste din blogg när du var tillsammans med Anthony… Jag längtade så förtvivlat efter en egen pojkvän och tänkte att när jag blev 14 DÅ skulle jag minsann också hitta en kärlek! Hehe, nu är jag 16 och det har ju gått sådär.

Reply
hanna

haha, kommer ihåg både Anthony och greken, har läst din blogg sen 2007. Förstår ändå varför du pratar så som du gör om dem, så som de behandlade dig.. Men du verkar ju hittat en bra kille nu, som tur är.

ha en bra dag :)

Reply
Emilie

Jag var faktiskt på kreta förra månaden och såg Teo där… fattade först inte varför jag kände igen honom så djävulskt meen… ja sen klickade det. Haha vilken omogen tönt han är som höll på sådär! Tur att du känner att du hittat rätt den här gången :)

Reply
annelie

.. det är lätt så att man känner att man måste “förklara” sig i efterhand .. Men man behöver inte de. Ett förhållande man hade för 3 år sedan, var underbart DÅ, men hade inte funkat IDAG. Att däremot säga “jaa men vi var ju inte direkt förlovade” (att liksom försöka (bort)förklara sig känns bara så onödigt.. DÅ trodde väl ni att ni skulle gifta er och skaffa barn, men man är tyvärr väldigt naiv när man är ung.

Låt de bara vara.. Då var DÅ och nu är nu. Känslor förändras och det är ingen som klandrar dig för att du inte är tillsammans med honom. Du behöver inte förklara dig med ett sånt här inlägg..

kram!

Reply
Emelie

hahaha åååh jag kommer ihåg det där! Tyckte du va jättesöt och det är först NU jag inser att det är DU

Reply
Elin

Alltså gud jag har läst din blogg ända sedan du var ihop med antonio, det är ju helt sjukt längesedan. Åh vad avundsjuk jag var på er två, ni var ju urgulliga!

Reply
Sofia

Hahah, oj! Blir ändå lite skrämd av tanken att ni var tillsammans så “länge” men trots det försökte han sälja hemlig info :o Då tappar man lite hoppet. Men glad att du fann aleks i alla fall :)

Reply
Anna

MEN GUUD ! Jag minns det där men har inte fattat förens NU att det var du :O jag minns fan när jag läste det där xD HAHAHAHA omg det var det fulaste på länge, vad konstigt. Fattar inte ens varöfr jag minns det reportaget…

Reply
Helena

hahaha jag kommer ihåg greken. va nyss och kollade bak i ditt arkiv och läste om när skrev så mycket om han. :)

Reply
Anne

Håller med en del andra om att det är extremt töntigt att du säger “vi var ju till och med “förlovade”, men det var ju inte direkt på riktigt”.. Så om du och Aleks gör slut, kommer du att säga samma sak om honom? Skratta, och säga att det bara var ett naivt “låtsasförhållande”? Nej, stå för valen du gjort i ditt liv.. Sluta bortförklara.

Reply
Jojo

Jag håller med andra. Varför hänger du ut den där Anthony igen, skrattar bort allt för att du skäms över att du varit förlovad? Skitdåligt, nu får han skämmas ögonen ur sig, kanske bli ledsen. Lägg ner.

Det är så omoget och fel. Du vet hur många som läser din blogg. SÅ ELAKT!

Reply
nichole

HAHAHA ..
det står att han är 17 & att du är 16 på “faktarutan”
.. så där failade du ganska hårt.

Reply
Anna-Maria Esergren

Hej Kenza, satt nu och läste detta inlägget blev dock lite fundersam och måste bara kommentera, du skrev att den första kärleken inte alltid är den rätta eller äkta.. Vill bara dela med mig då av min historia, min man (vi är idag förlovade sen 3 år tillbaka och har 2 underbara barn ihop, ska gifta oss inom en snar framtid). Jag och min man träffades första gången då jag var 11 och han var 13, han var min storebrors bästa kompis. Vi tyckte inte direkt om varandra i början, men med tiden började vi gilla varandra, han blev min första “pojkvän” lol. Några månader efter att vi blev “ihop” så flyttade vi och jag lämnade han bakom mig, det kändes tugnt men jag gick vidare, när jag blev 16 så tog vi upp kontakten igen och han blev min pojkvän igen, efter 2 veckor dumpar jag han och säger att han intresserar mig inte längre… Tiden går jag glömmer bort han, tills för 3 år sen, jag börjar prata med han bara sådär på msn vi bestämmer för att träffas då han kom tillbaka från New York, och där var passionen, känslorna och den brinnande kärleken igen. Så 3:e gången gillt då slog det ner som en komet i skallen han är “the one” för mig och idag är vi som sagt förlovade och har 2 barn ihop och för varje dag som går älskar jag han bara mer och mer.. Så ibland är den första kärleken den rätta även om man inte ser att den fanns rätt framför dig hela tiden..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*