• header

Vänta aldrig hungrig

Vänta aldrig på din pojkvän hungrig. Ja på mat alltså, inget annat. Han ska komma med middag men jag dör ju av hunger så jag har tryckt i mig sega ostbågar (de har legat framme i 2 dygn så nu är de perfekt sega. ostbågar ska vara sega annars är det inte gott!) och två glassar. Det är farligt att köpa sånt där stort paket med en massa olika GB-glassar i. Omöjligt att bara äta en.

Iallafall, låg i badet och åt ostbågar och läste när det plötsligt knackade på dörren. Var ju säker på att det var min pojkvän så jag hoppade upp ur badet, slängde på mig badrocken lite slarvigt och öppnade dörren. Men det var inte Aleks. Som TUR var så var det ingen där, hörde grannens steg upp för trappen och såg sedan att jag glömt nycklarna i låset så han knackade väl på för att säga det. Note to myself: skaffa kikhål om du ska öppna dörren naken och glöm inte nycklarna i låset.

Nej hörrni nu ska jag ta och ringa min man och höra om han lever (så jag vet om maten är på g med andra ord)

74 Comments

Lisa

Älskar din blogg ! men jag undrar vilka dagar är kenza och tyra show på är det bara torsdag ??:)

Reply
Ninas modeblogg, utan mode

Haha, jag öppnade dörren idag i tron om att det var min sambo men det var jehovas vittnen eller nåt. Som tur var hann jag i alla fall dra ner mjukisbyxorna från midjan, vet inte varför jag hade byxorna så men.

Reply
Linda

helt rätt m ostbågarna!! jag brukar låta dom ligga framme från kvällen innan o äta dom innan frukost :P haha

Reply
Sofie

Inte bra att lämna nyklarna i låstet, speciellt inte när man ligger i badet..

bloggar om bröllop, barn, mode, familj och annat smått och gott.

Reply
linn

Jag tycker det är så jävla läskigt med trappuppgångar. Det kan ju stå vemsomhelst där utanför :(

Reply
Emmy

Haha :D En fråga bara; Är ni ihop eller gifta? Ibland kallar du honom för pojkvän och ibland för man, menar du man som i “kille” eller som i “make”? :) Tacksam för svar.

Reply
läsare:):)

inte kul o vara hungrig inte….jaja ni är iallfall väldigt fina tillsammans på denna bild! kram

Reply
Anna

Du får knyta nycklen runt armen typ, haha :) o va glad att du har pålitliga grannar. Kan ju finnas en o annan skummis som skulle vilja ha dina nycklar typ.. :S finns massa idioter där ute.. Kram på dig

Reply
Rosanna såklart!

åååh sega ostbågar! jag köper alltid en påse, och låter den ligga öppen. det blir lite.. hur ska man säga, dem smakar lite som dem där bananerna man får i kartonger ibland som gör att det blir mjukt, hajar du???

Reply
angelina

haha, så rolig du är!
Sega ostbågar är det godaste som finns, åh, blev helt sugen på det nu, hihi!

Och till alla er tjejer och killar därute som är osäkra på sig själva, läs min väns blogg.
den är vulgär, galen, rolig och helt otroligt. Innehåller mycket sex!

Min väns blogg:

http://www.haxeri.blogg.se

Reply
sara

Typ ALLA mina grannar har sett mig naken. Jag bodde tidigare i en vindsvåning-utan insyn bor idag på våning 1. Kommer aldrig vänja mig vid att folk ser mig, så grannar och alla andra som går förbi får nog vänja sig vid att se mig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*