• header

5e oktober 2010

God morgon!

Ännu en tidig morgon och jag är så trött att jag dör. Älsklingen ligger kvar i sängen och jag vill bara krypa ner där igen och sova några timmar till. Men nu är det dags för ännu en dag med inspelning till Kenza & Tyra show!

Idag ska vi fortsätta på en grej vi gjorde igår, för vi hann inte klart då. Idag blir det lite tuffare och lite roligare. Spännande!

Ha en bra dag så hörs vi sen ♥

Det är så kallt ute så jag värmer öronen med min mysiga halsduk från Cubus

48 Comments

Rosanna

Ännu en tidig morgon här med. seeeeeees ute i vimmlet. och kolla in egenhemmagjorda örhängen till micket bra pris

Reply
emma

haha, allt i din blogg blir mycket roligare på finska. haha dör.

Lähetä kommentti
JAAADÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Reply
Keela

Min sambo är alltid den som går upp först på morgonen (05.30!) så jag hade aldrig riktigt förstått hur jobbigt det var att lämna någon i sängen sådär förens för ett pr veckor sedan då jag var tvungen att gå upp innan honom (han var ledig) jösses, fattar inte hur han karar av det varje dag mån-fre hahaha! :D

Reply
Emma

Du är så fin!

köpte du halsduken från cubus det här året? jag har letat efter en sån mysig halsduk länge utan att hitta nåt bra haha.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*