• header

Funderar på…

…att bli lite mörkare. Inte riktigt så mörkhårig som jag var i vintras men lite mörkare än vad jag är nu. Kanske lägga i lite bruna slingor? Men vem fan har tid till att gå till frisören.. Kanske slänger i en toning bara. Vill ha lite förändring! Fast nu har jag tittat på gamla bilder där mitt bruna hår är stylat och snyggt och jämför med mitt solblekta hår som just nu är platt, tråkigt & rakt (nytvättat). Det blir lite fel då ju.

123 Comments

- | | Carro | | -

Ha som du har! Jag tycker du är finare i ljusare än mörkare..men om du vill göra nått så visst, några slingor? men inte hela håret tycker jag =) jag är avis på din färg så det är därför jag vill att du ska ha ljust hehe

Reply
Anna

jag har vart i en rikig “vad ska jag ha för hårfärg kris” och det står mellan din färg nu ungefär eller att färga brunt, är typ mitt imellan nu liksom…

och det hjälpte ju inte så mycket när du säger att du ska färga brunt!1 :O hehe, men gillar mest den färgen du har nu ;D<3

Reply
Malin

Tycker du är sjuukt snygg i ditt ljusa! Tycker inte du ska färga! Men gör det som känns bäst! :)

Reply
Ida

Gör det! Du kommer se äldre o mer sofistikerad ut! Jag är naturlig brunett med blå ögon o det är jag glad för :)

Reply
josefine

tycker att du ska bli mörkhårig igen, inte lite mörkt utan rätt mycket. Du är så snygg i det men du är snygg som du är nu med!

Reply
angelica zell

en fråga: hur går det med rökningen? har du slutat? man ser dig inte med cigg bilder längre!

have a great fucking day! kisses

Reply
Nadja

De tycker jag att du ska satsa på! Jag ska tona mitt hår lite mörkare nu, brukar alltid göra de till hösten =)

Reply
Sofie

tycker ditt hår är riktigt snyggt, men ibland vill man ha en förändring

en blogg om livet som mamma, nygift och lite galen

Reply
Fina Frun

Fick precis reda på att jag blivit nominerad till ett blogg-kontrakt på mama.Det skulle betyda mycket för mig med en vinst, då jag skulle kunna ägna mer tid åt mitt skrivande, som jag älskar!
Vill du hjälpa mig så röstar du på *Fina Frun* här:
http://www.mama.nu/mamabloggare/?view-id=28437

Vill du inte, så gillar jag dig ändå!
(f´låt för reklamen;)

Och Kenza- du är jättefin i håret ;)

Reply
emem

GÖR DET INTE! de som säger att du ska göra det vill bara att du ska bli ful!! du är mkt snyggare i ljusare hår!

Reply
Bubi

heeej! .. jag frågade dig för ett tag sen vad de är för blond färg du har men jag fick inget svar…skulle uppskattas om jag fick ett svar till min mail .. puss :)

Reply
denise

du passar ju skit bra i mörkt..blir ju självklart inte de samma men tycker att de är värt att göra de ;)

Reply
Sophie from France

WOW ♥ I love when you have fucking beautiful brown hair !
It’s asbsolutely magnificient ! I prefer this color ! Sublime <3

Reply
Maria

Du är så fin i mörkt hår!! =)

Kolla gärna in mina smyckesblogg, jag tror du skulle gilla dem.. =)

Mvh Maria

Reply
Sophie from France

It’s really not black ! it’s a hot brown, so beautiful ! ♥ It’s makes you so fucking beautiful I looooooooooooooove it ♥

Reply
Christie

Personally, I think you look better with the light blonde of your graduation/student pictures!

Reply
Stina

Kenza, du är fin och hårfärg förändrar inte det, men jag måste säga att jag älskar när du har mörkare hår! Du passar sjukt bra i det, till din hudton osv. Plus att det är så snyggt till rött läppstift haha! :)

Reply
Sara

Wow, vilket hår! Skitsnyggt ju :) fast jag håller nog med dig, inte riktigt så mörkt som på bilden men lie jusare än vad det är nu. Det skulle nog bli jättefint! ;)
Fin bild också :D

Reply
Linnea

ärligt talat så passar du MYCKET bättre som du har nu, än om du skulle göra det mörkare. :)

Reply
lisa

du passar i mörkthår, du ser lite exotisk ut. annars ser du ut som en vanligt söt svensk. du framhäver alla dina vackra delar i ansiktet med mörkt hår.

Reply
Sarah

Du ser lite ut som Megan Fox på den bilden faktiskt! jag tycker du borde färga det mörkbrunt ;) kram!

Reply
Sofia

Du passar bäst i mörkt hår tycker jag! Dina gröna ögon framhävs nämligen i mörkare hår, dom ser bara bruna ut nu när du har “blont” hår! Pussar och kramar!

Reply
Lisa

Tycker du ska göra det mörkare nu på hösten/vintern och göra det ljust som nu, till våren igen :) passar i både ljust och mörkt!

Reply
Elin

Du passar inte i mörkt hår.. Fast förändring kan alltid kännas gott i själen :)

Reply
ema

Ja! Kör på lite mörkare. Passar jätte fint och det är alltid kul med förändring. Nyligen gick jag från ljusbrun till svart hårig, hehe :D kram!

Reply
Emilia

Tycker den färgen du har nu är sååå mycket finare! :) Men om du ska färga så färga inte så mörkt i alla fall, som du säger. Tycker jag då, hehe :)

Reply
Sara

Det blir det verkligen.. Hahah. Jag tycker faktiskt du är riktigt snygg i håret som du är nu. Du har liksom fått till en bra färg. Låt det vara så!

Reply
tilda

färga håret mörkare! :D du är fin i alla färger, men jag tycker att du passar BÄST i mörkare. så vacker du är kenza!!! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*