• header

Hänga med vänner

Hej! Hur mår ni? Jag mår finfint men är så otroligt trött efter dagen. Det har varit en väldigt tuff dag och jag har blåmärken lite överallt på hela kroppen, men det har varit kul och intressant så jag är glad ändå!

Var hemma vid fyra och träffade mina vänner. Nadia har varit hos Dilay i Halmstad i över en vecka så det var jättekul att träffa dem igen! Dilay är uppe här nu också för att fira sin födelsedag på torsdag. Kul!! :D Ikväll ska vi mysa och äta god mat.

Ledsen att det inte blir en massa roliga uppdateringar men när vi spelar in hela dagarna så är jag så trött efter och nu har jag gått och blivit sjuk också. Men imorgon får vi sovmorgon så då mår jag förhoppnigsvis lite bättre! Här kommer iallafall en liten video från idag:

40 Comments

Mimmie

haha, spännande!
Men du ska inte ha dåligt samvete för att det blir dålig uppdatering! om du är trött är det ju klart att du inte ska blogga ;)

Reply
rebecca

hehe jag fyller också år på torsdag :D
så grattis i förskott till oss båda!

Reply
anna

åååååååh kan du snälla svara på den här frågan : åkte ni til sigtuna när ni gjorde det där?? :OO <3

Reply
Caroline

Någon i din familj hade ju en egen affär undrar om den finns kvar och isåfall vad heter den och vart finns den?

Jättetacksam för svar :)

Reply
Eric

The war is on? I thought Sweden was a neutral country! Who are the bad guys? LOL :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*