• header

Middag och mys!

Har saknat tjejerna så himla mycket!!! Vi håller just nu på i köket och lagar mat! Det blir lasagne och sallad. Vi tänkte även göra lite avocado med skagenröra till förrätt.. Gooott!! Sen har vi köpt blåbärsglass till efterrätt. :)

Vi ska mysa här och titta på Desperate Housewives som börjar igen. Det är nog det bästa med hösten, att alla härliga tvprogram drar igång igen. Tv-nörd som jag är, hehe. Stannar inte uppe så himla länge ikväll då jag känner mig väldigt krasslig och vill vara pigg till imorgon då det är dags för inspelning till showen igen. Vi får dock sovmorgon imorgon, woho!

Förresten, kolla hur tuffa jag och Tyra såg ut idag då…hehe.. Det fanns ingenstans att tvätta sig sen efter så vi försökte få bort färgen med det lilla vatten vi hade kvar men det gick inge bra. Gissa om folk glodde när jag tog bussen hem sen från Stureplan? Speciellt överklasstanterna. Haha..

77 Comments

Ophelia

Hej Kenza! Hur har du fått din mage så platt? Är det bara naturligt eller är det något speciellt du gör? :)
Kram!

Reply
Sofie

Haha jag har gjort likadant! Åkt buss hem med massa mjöl och kladd i ansiktet! Fast det är ganska kul att se folks miner :D

Reply
Mari

Jag tycker du helt klart ska bli liite mörkare, det passar enormt bra i det. Du är fin nu också, men jag röstar för liite mörkare =)

Reply
Jenny

Önskar dig en mysig kväll med dina vänner! :D
Sitter bänkad på soffan och glor på Desperate Housewives jag med! :D

Reply
Matilda

Såg första avsnittet av kenza och tyra show idag, vad bra det var! Längtar till torsdag då andra avsnittet kommer.. Har du varit inne och kollat på http://www.meloa.se ? smycken och kläder som jag tror passar dig!!

Reply
Tove

riktiga gangsters haha : )
tänkte fråga, lyssnar du fortfarande lika mycket på tokio hotel? för du skriver/lägger ut videos osv. inte lika mycket som förr?

pusss på dig snygga kvinna!

Reply
Hanna

Fan vilket skämt!!! Snälla ta av er kläderna man får ju skämmas!!! Dom tre kronornas kläder bärs INTE upp av småflickor som INTE HAR NÅGOT med försvarsmakten att göra!!! Alla som är inom försvarsmakten skattar åt detta, försvarsmakten är för hårda och tuffa, inte tjejer vars största intresse är kläder och smink.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*