• header

Hej hej hej!

Hur är läget? Här är allt toppen. Kom precis hem efter en dag med inspelning till Kenza & Tyra show. Först överraskade vi en läsare som ska få sin dröm uppfylld och sedan körde vi även inramningen i studion inför morgondagens program.

Det blev bara halvdag idag vilket är jätteskönt! Och imorgon är vi lediga! Fast jag har tid hos Folktandvården imorgonbitti. Typiskt va….

Nu ska jag fota dagens outfit och sedan göra en videoblogg till er. Vi hörs om en stund!

I studion idag

40 Comments

Lellehh

Åh längtar efter morgondagens show!

Vart är det man kan skicka in sina drömmar någonstans? (Haha det lät rätt wired, men du fattar?)

Reply
Ida

Ska sluta läsa din blogg nu. Har tröttnat, är nästan alltid bara massa ansiktsbilder på dig hela tiden! Outfitbilderna är jättekul men sådana här bilder är helt meningslösa. Vi vet hur ditt ansikte ser ut, behöver inte ha en bild på det vid varje inlägg. Tror fler håller med mig. Så jäkla trist för jag gillar din blogg annars men den extrema bristen på variation får mig att sluta läsa nu efter 5 månader.

Reply
MYMiC

Du är så vacker :D
Men du, har du något tips på vad man kan klä ut sig till på halloween? :D Det är ju snart och jag kan verligen inte bestämma mg ;A;

Reply
Emmy

Snygg du e! :D En fråga bara: Är det sant att ni spelar in vissa dagar osminkade/ofixade, mm? Eller var det bara något ni sa?

Reply
anja

Spana in min blogg och kommentera vad du tycker om min HISS/DISS lista.

har även lagt upp en länk där du kan fynda riktigt snygga märkes kläder och även nya kläder fårn H&M,gina tricot,m.m. till sjukt bra priser!

http://justanja.blogg.se

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHAN OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
Emma

jag håller då inte med ida. det är ju kul att se hur du ser ut. utan de bilderna är det ju hur tråkigt som helst.

Reply
josefine (igen)

Med mig är det super, har studiedagar torsdag & fredag så det blir en liten resa till köpenhamn för mig :) Hoppas allt är bra med dig, kram!

Reply
Dollys

Vill bara säga att jag tycker om din blogg väldigt mycket och hon ida som har kommenterat ovan om att hon ska sluta läsa din blogg har förmodligen aldrig ägt en blogg. För det går inte att undvika ansiktsbilder i en “allmän” blogg.

Med andra ord, DIN BLOGG ÄR SUPER!

Lots of love/ http://www.dollys.se

Reply
sofie

skönt med lite ledigt

bloggar om min familj, en tvåårings tokigheter, mode bröllop och annat smått och gott

Reply
Towe

Håller faktiskt med Ida. Lite variation tack! Skulle vara superkul att läsa om något annat än vad du åt på kvällen, typ mer tips och så. Tycker verkligen att din blogg har varit riktigt kul att läsa men börjar tröttna..

Reply
Julia

Så allting är förinspelat? är inte det lite trisst egentligen? hmm.. wellwell.. jag gillar’t anyway :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*