• header

Videoblogg

Nu sticker jag iväg. Här kommer en videoblogg som jag gjorde nyss! Puss hörs sen ♥

49 Comments

Jenny

Var detta typ 10:de försöket, eller :D
Kram, önskar dig en fortsatt trevlig kväll! <3

Reply
MALIN

tittade på din senaste videoblogg och har faktiskt ett recept du skulle kunna prova! jag kallar den för lax på spenatbädd, och jag ska försöka förklara hur du gör. jätteenkelt!

du tar en helt vanlig form, så att två laxfiléer får plats (fast, det beror ju på hur många filéer du ska laga). först täcker du bottnen med massor babyspenat, så att det blir ungefär två-tre blad på höjden och så att det blir ett tjockt lager. sen lägger du laxarna ovanpå, med lite mellanrum. sen häller du matlagningsgrädde (det blir själva såsen sen till pastan) över hela formen, och till slut parmesan-ost på laxarna. till det har du färsk band-spagetti, och ingenting mer :)

detta är en av mina favorit-maträtter och jag tror du skulle älskat det! proooova, för det är en grym maträtt. puss på dig och tack för en grym blogg!

Reply
MALIN

jag glömde berätta att du sedan tar in formen i ugnen på 15-30 minuter! vet inte ungefär, menmen! puss

Reply
OLIVIA

kenza jag älskar dig, du är så jäkla äkta, så snygg. Du kör dit egt race! Älskar din design och hur du klär dig. Du är min förebild och jag går helt i dina spår. Förresten röker du fortfarande? iaf lycka till,, kram :D <3333

Reply
Linnéa

Hahaha Kenza, du börjar likna Tyra mer och mer. Vet inte vad det är, men nånting du gör eller nånting du säger.. Jäkligt kul iaf :D hahah och giulligt

Reply
Sara

Nejmen vad jobbigt att inte ha sovmorgon! Men som sagt, sov när du kommer hem ist ;) men skönt ändå med en ledig dag! Önskar att vi hade studiedagar lite oftare…
Hoppas du får en mysig kväll med din mamma och lillbror :D

Vad fint du var sminkad förresten! ;)

Reply
celeste

har du ingen pappa….? för ja tänkte, du säger alltid att du ska till mami och nu sa du att du skulle till mami och lillebror…..?:)

Reply
amanda

det lät inte som dig i början när du sa “hej bloggen!” :o

haha slutet var lätt bäst

Reply
Jossey

Fattar inte varför du säger att du är så dålig i videobloggar? Du är ju helt grym i dem! Sen kan jag ju fatta att man känner sig töntig, men det verkar så naturligt när du gör det här :)

Reply
Kakan

Förstår inte grejen med detta..? Du säger inte direkt ngt väsentligt. Du skriver samma sak som du säger här. Kan du inte göra en video där du berättar massa roliga saker du har gjort eller berätta om något roligt minne och sånt. Att du ska hem till din mamma och äta mat finner inte jag så himla intressant faktiskt…. inte så intressant att jag vill höra dig säga det i en video när du dessutom skriver det också. Annars är ju väldigt snygg att titta på. men det blir bara trökigt när du inte säger något kul.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*