• header

D’s birthday dinner!!

Nu sticker jag iväg och möter upp ett gäng med goa och glada människor. Vi ska ut och käka för att fira Dilays 20-årsdag! Tyvärr kan inte jag hänga vidare ut på ett par drinkar eftersom att jag ska upp till jobbet tidigt imorgonbitti men det blir kul ändå. :)

Jag inviger en ny klänning från WHYRED som jag fick med mig efter Nelly-plåtningen. Lite ovant att ha på sig en lila vippig klänning i typ sammet men den är rätt söt.

Ha en fin kväll och glöm inte Kenza & Tyra show nu klockan 21.00! Här på våra bloggar eller på nyheter24.se/kenzatyrashow ♥

73 Comments

emma

Kenza glöm inte katergorin ” ur kenzas garderober.
Tycker att du kan lägga upp 10 snyggaste partyskorna ;)

Reply
Sofie

hmm, nu blev det plötsligt lite mycket reklam på bloggen din…. inte så fint om jag får säga min mening…

bloggar om livet som mamma, nygift och lite galen

Reply
vero

Hej har varit sugen på att börja blogga länge men jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Tar bloggsajterna betalt om man bloggar på deras sida? Lite tips till en väldigt förvirrad tjej ;)
Hoppas ni fick en trevlig kväll!

Kram

Reply
Linnéa

Har du också förstört din blogg med Eniro, men du gick snäppet längre än Bella ser jag, hela bloggen är gul. I vilket fall som helst, de gula orden gör texten sjukt jobbig att läsa och nu säger jag därför hejdå.

Reply
micka

Jag måste bara få fråga angående ditt inlägg om pengarna du tjänar på annonser osv.

Varför kände du så stort behov att “bevisa” dom fel?
Vad spelar det för någon roll om några män du inte känner eller känner dig säger så?
Även om du skriver det i din blogg kommer dom inte läsa det. Och även nu när det blivit så stort att det syns i tidningarna kommer dom bara fnysa åt det ändå.

Sen undrar jag varför du skriver att du inte gillar att prata om pengar men sen gör det ändå.
Samma sak var det precis innan valet. “gillar inte att prata politik MEEEN….”
lite motsägelsefullt kanske???

Jag ska inte säga att jag aldrgi är motsägelsefull, herregud vi alla har brister men ibland känns det som att du säger saker som låter bra, för att det är det folk vill höra. Varför kan du inte bara stå för saker rakt upp och ned istället för att ursäkta dig när du gör något.

Kan du inte visa oss en mer mänsklig sida, ibland känns det så fake, som att verkligen vill visa oss ditt perfekta liv.
Det ger småtjejer fel bild av livet.
Du har ett jätte tursamt liv, inte många har det som du, inte många av oss kommer tjäna pengar på bloggen eller få designa kläder, skor eller smycken.

jag vet inte, kanske lite mer ödmjukhet, äkthet???

men utöver det tycker jag det är coolt att du tjänar massa pengar. Jag hoppas att du verkligen tar vara på det och tänker på framtiden också.

Reply
LULLU

hey dude, snygg du var och bloggen med !

kolla gärna min och säg vad du kanske tycker om mina outfitscollage/töjning/tips m.m?
kraaam =)

Reply
L.P

Pleaseeee Kenza…kan inte du berätta vart du köpt klänningen ifrån, och snälla kan inte du visa en till video där du visar hur du lockar dit hår, hittar inte den videon :(
Bästaste Kenza om du gör det! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*