• header

TAKE ME BACK TO…

13e december 2007 är ett datum jag aldrig kommer glömma. Dagen jag tog hem Mani! Valpperioden var rätt påfrestande men så otroligt underbar. Jag kunde ligga och titta på honom i flera timmar, han var ju den mest bedårande lilla sak jag någonsin sett! Jag var så himla försiktig med honom och gjorde allt för att ta hand om honom på bästa sätt, jag trodde att han skulle dö annars haha..

Men det gjorde han såklart inte och nu har jag en frisk liten kille som fyller 3 om 2 veckor!

103 Comments

anonym

kirra trubblet med att reklamen överlappar inläggen, ser inte vänstra kanten på inlägget om din zara kavaj. kanske bussa en tekniker på problemet, lär ju inte vara något som är enkelt åtgärdat för dig? ha en fin dag, hoppas du och mani får många år till tillsammans! ha det fint!

Reply
Jenny

VAD GULLIG!! :D
brukar du köpa presenter till honom? (leksaker etc. haha)
Kram!!

Reply
Emma

Hei Kenza! Jag måste av ren nyfikenhet fråga vad du ger för foder åt Mani? Bra show du och Tyra har på gång, gillar den!
Sköt om dig!

Reply
Amanda

ÅÅÅÅÅÅHHHHHH, JÄKLAR vad sööt han var på sista bilden. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!

Älskar älskar älskar dig & din blogg, Kenza. Du ÄGER! Men det visste du ju redan, eller hur?

Reply
SAGA

Åkte du och tittade på flera valpar från kullen? Eller hur blev det just din lilla Mani liksom? =)

Reply
ida

kollade bak i arkivet &hittade detta hahah ?

5. Vad åt du till frukost?
Två mackor (fullkorn) med ost & gurka på + ett glad mjölk
9. Favoritchips?
Gillar inte chips

någon har förändrats;)

Reply
Sara

Nejmen guuuuud så söt!!! Förstår att du tyckte som du tyckte, han var ju helt underbar!! :D Det är han ju SJÄLVKLART fortfarande ;)
När jag ser sådana här bilder vill jag också ha en hund :)

Reply
Gaymasen

Åh gud så söt. Kan förstå att du längtar tillbaka, haha. Även om du har världens sötaste guldklimp nu också. Menar hunden, inte killen. Eller ja. Han är väl en guldklimp också ;)

Reply
nån

vaa sööööt jag dör jag vill också ha en hund men eftersom jag bor hemma fortfarande vi är muslimer då får man inte flytta hem ifrån och inte får ha hund då får jag kolla på din söta hund istället jag är snart 22 konstigt va hahah

Reply
Ida

Gud så söt han är:) känner igen mig i beteendet har en katt som är väldigt speciell och fyller ett år nu och kan bara titta på henne när hon ligger och vilar är så söt:) fick henne som julklapp i julas:)

Reply
felicia

gulligaste hunden jag någonsin sätt och skulle bra drömma om att få veta vilka typer av raser han är.

för visst är det en blandras?

kram!

Reply
June

Haha, jag hörde om en familj vars katt hade ätit upp deras chihuahua-valp en gång. Hahaha! Helt sjukt kul! Katten äter upp en hund för 15k, hahaha …

Reply
Emmy

Jag har en chiuaua som är så liten nu:) Han heter Jordan, kanske kan Mani och Jordan bli kompisar någon dag;) Ne men visst är dom urgulliga!

Reply
Mia

neeej va sööt han var och är lika söt fortfarande! :) han liknar lite en av min chihuaor :) har själv 5 stycken och dom e så härliga små filurer! :)

Reply
Iza

Haha skojar du 13e december e min födelsedag! fyllde 13 samma dag som du fick världens gulligaste hund xD

Reply
Iza

Haha skojar du 13e december e min födelsedag! fyllde 13 samma dag som du fick världens gulligaste hund xP

Reply
bella

vad är armani för ras? tycker han är grymt söt och de är en av dom hundarna jag skulle kunna tänka mig köpa om jag någonsin skulle köpa en egen hund :)

Reply
Jane

Hur seriöst kan man tycka det där är jobbig, är ju skit lätt när man ser en sån söt liten gullig valp! :D<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*