• header

Tonight on Kenza & Tyra show

Ikväll är det dags för avsnitt nummer 2 av Kenza & Tyra show. I kvällens avsnitt får ni se fortsättning på när vi uppfyller vår artistdröm! Ni kommer få se när vi spelar in låten med Darin samt lär oss några danssteg (haha jag dör, vi har sett klippet och det var så jävla fult)

Ni kommer även få se när vi fortsätter träna i delen “Mardrömmen” och så uppfyller vi en ung mammas dröm.

Som vanligt så kan ni se avsnittet på våra bloggar och på vår hemsida www.nyheter24.se/kenzatyrashow kl 21.00! Håll tummarna för att det inte blir överbelastat och kraschar den här gången också, de ska ha löst det nu.

Såhär såg det ut när jag spelade in mina verser!

28 Comments

Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA DET LOVAR JAG ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH G¨IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
DOLLY

Hej Kenza!

Vad roligt att ni ska spela in låten nu :) Ska lyssna på den ikväll och se vilka talanger du och Tyra har ;) Jag tror att ni är väldigt duktiga! Det är vågat och kul att ni ska göra detta också.

Ha en fin kväll! <3

Lots of love/ http://www.dollys.se

Reply
elizabeth

gör något åt reklamen som stör inläggen!!!! reklamen som går över inläggen är jättejobbig. älskar verkligen reklam och pr och sånt, misstolka inte mig men man ser inte vad du har skrivit när det täcker upp. kanske något att sätta en tekniker på?

ha det bäst.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*