• header

Vi hörs imorgon!

Hemma efter en lång dag med inspelning till showen. Vi har hängt på en racerbana hela dagen! Så sjukt kul! Berättar mer imorgon och då blir det massa bilder osv. Nu vill jag bara ha en lugn och mysig fredagskväll med min pojkvän. Vi ska bara pussas och spela tv-spel. Hihi.

Ha en en fin kväll! Puss puss puss!! ♥

(Ps. Ta det lugnt, ni behöver inte go bananas över den gula Eniro-annonsen. Som alltid när jag har dessa stora annonser, som kallas “homepage takeover”, så ligger de uppe i 1 dygn. Snart borta alltså!)

78 Comments

ema

Kenza! Du är med på MSN’s framsida de skriver “kenza är inte rädd att snacka pengar”. Haha! Kan inte riktigt avgöra om det är positivt eller negativt men du är i alla fall med. KRAM!

Reply
LINN

du är så fin! ni är så fina!! :)
eee, du nu har de lagt ut på Msn Nyheter att du inte rädd för att prata om dina pengar, och vad du tjänar :o i fall du inte sett de än…

Reply
monika

sån hets kring inlägget om inkomsten nu, såg artikeln på msns famsida. Dear god

xx

LOVE FROM M POPPY
LIVING IT UP IN LONDON
QUIRKY TIMEA

Reply
Fattar inte

Fattar inte, är du så desperat efter pengar att du lägger världens fetaste eniro reklam? Sen du säger att du inte är en sån. Det är en sak med vanlig reklam men det här är överdrivet. Honey du har ett jobb och du får lön, överdriv inte.

Reply
Lina

Ni två är såå söta tillsammans! Hoppas att ni får många lyckliga år med varandra!

Puss och kram Lina

Reply
Anja

Även om du gärna vill att andra ska glömma företagsamheten med bloggen så kanske det är bättre att inte fokusera på det? Ingen blir egentligen ALARMERAD för att Kenzas sida bivit gul. Jag tänkte faktiskt inte på det alls men nu när du sa det så hör jag pengarna klirra i kassan och tänker “shit, hela bloggen är ju fan gul!”

Skämms inte för att det är ett företag. Ingen har ett skit att göra med det. Många märker saker, en hel del gör det inte. Men så fort du nämner det har du 100% uppmärksamhet på det fula gula. Det är en blogg, din blogg, punkt slut. Kram!

Reply
Johanna

Åh det ser ut som Blue Lagoon här på Malta, var där första gången idag! Din nästa resta borde bli hit tycker jag, det finns ALLT!

Reply
Juks

Kenza sötnos, är det inte dags att dumpa den där spaggen? Du kan MYCKET bättre än så. Äckligt med kladdiga blattar. Du behöver en grovare och skönare SVENSK kuk!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*