• header

Be till vädergudarna nu för fan….

Jag är livrädd. Och nervös. Och lite (bara lite) förväntansfull. Imorgon ska jag slänga mig ut ur ett flygplan flera tusen meter upp i luften. OM vädret tillåter. Jag vill ju typ, annars hade jag ju aldrig bestämt mig för att göra det. Men samtidigt så vill jag att det ska komma in värsta ovädret så att vi inte kan hoppa. Fan.. Jag dör…

Det roligaste är att vi ska ut ikväll och fira Dilay eftersom att vi inte firade henne ordentligt i torsdags för att alla skulle upp tidigt till jobb, så ikväll ska vi ut och dansa hela gänget. Men jag kommer ta det lugnt för jag kan tänka mig att det kanske inte är så smart att hoppa fallskärm när man är bakis, haha. Så det värsta som kan hända imorgon är väl att jag är trött och somnar i luften. FAN VILL INTE!!! ÅH!

Jaja.. Nu ska jag göra tårta till Dildon och sedan börja göra mig i ordning. Kör nog på mjukt sotade ögon ikväll som vanligt, som på bilden nedan. Dock uppsatt hår tror jag, orkar inte fixa det.

hittade denna bild på msn’s hemsida, från rockbjörnen

47 Comments

elin

åh va läskigt det låter, men samtidigt himla kul! :D ska bli kul att se om några veckor haha :D lycka till!

Reply
Anna

Jag skulle egentligen hoppa fallskärm i somras, men när jag väl var där vågade jag inte. Nu har jag ångrat mig som FAN att jag inte gjorde det!
Du måste göra det oavsett vad, du kommer ångra dej annars.
Du lever bare en gång!
Kram!<3

Reply
Caroline

Åhh jag skulle vilja hoppa igen, vilken kick man fick av det! Lyckoruset i kroppen varade hur länge som helst!

Reply
Rebecca

Coolt med fallskärmshoppning, vill också :D Lycka till imorgon! Och hoppas att ni får en superkväll, ikväll :)

Reply
Anja

Hej Kenza!
Ångrar du att du inte bjöd Kissie till whiteparty? Känns det inte lite som att ni fryst ut henne? Tror du att hon har förändrats någonting?

Reply
Hanna

HAHA nä de värsta hade nog vart om du va illamående av baksmällan å lägger en spya i luften haha (på kameramannen om ni filmar :P ) thihi…

Reply
Felicia

Försök tänka på vilken utmaning det är och hur jäkla stolt du kan vara hur görfull av adrenalin du kommer vara när du gjort det! =D Det kommer gå skitbra, lycka till!

Reply
Kajsa

Åååh, att hoppa fallskärm verkar så himla häftigt. Något som jag vill göra nån gång, men skulle nog precis som du vara skapligt nervös innan, lycka till! :)

Reply
linh

åååh vad kul!!!!!!!! :D Jag gjorde det i Nya Zeeland från 12 000ft, helt underbart… Man vill bara göra det igen och igen!

Reply
Bella

Allt kommer att gå bra♥ Skulle också vart döö nervös!! haha! Hälsningar från spanien! Kram♥♥

Reply
Sara

o m g vilken jävla grej. Men det är ju faktiskt en sådan sak man ska göra innan man dör. så är det bara.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*