• header

TAKE ME BACK TO…

 

Ta mig tillbaka till Paris! Underbara Paris! Har varit där ett par gånger och senaste gången var i våras tillsammans med Tyra. Vi hade en helt underbar weekend där med party, shopping och turistande. Vi ska lätt tillbaka dit! Det var så jäkla kul!!

Här kommer lite bilder på vad vi gjorde:

 

Vi åt frukost på mysiga uteserveringar!

Shoppade en massor

Drack kaffe från Starbucks och chillade

Vi kämpade med kartan för att hitta till allt

Vi blev på världens partyhumör och drog ut i Paris nattliv

Tyra dansade loss inne på grymma klubben VIP room

Jag fick ett franskt fan hehe

Tyramyra och jag inne på VIP room

Glaaaaaaad!

Vi turistade oss och åkte runt och såg allt (som jag redan sett förr men det är så fint där så det skadar inte att se det igen)

Vi åkte karusell

Åt goda glassar

Notre dame

Glad turist

61 Comments

mandy

Vill också till Paris! Det känns som en stad man måste besöka innan man dör

Reply
Hanna

alltså ÅÅÅH! jag var där för 1½ vecka sen, men börja fan längta tillbax redan när jag såg dehär bilderna ;((

Reply
Aynoor

guudd! jag vill också se paris en gång till! när jag var där nere, så var jag så liten att jag knappt kommer ihåg. disneyland är ett måste, kenza!!! haha jag låter så barnslig. men allvar.. disneyland var magisk!

Reply
Johanna

Åh resa är underbart, ska bli spännande att se vart du far iväg nästa gång :D har du inte varit på Malta än så rekommenderar jag der varmt!!

Reply
Kitsu

Ahhh, Notre Dame!! Jag måste till Paris igen och besöka denna gången den jävla katedralen (förra gången åkte man buss och de ville inte stanna där :( )

Reply
Girly

härliga bilder, men insåg verkligen vilken kaffe tork jag är
när det var kaffet från Starbucks jag saknade mest ;P Pöss Girly

Reply
Emilia

Hej! Fina bilder! Jag bor i Paris och jag var bara tvungen att kommentera eftersom jag tyckte det var så komiskt att bilden på dig med starbuck’s muggen vid fontänen vid Les halles, där satt jag idag, men en chai tea latte från starbuck’s. Bilden på dig i tidnings kiosken, känner jag också igen för där brukade jag köpa tidningar till en sportbar där jag jobbade förut. Sen såg jag även att du hade samma vita Lil’ Wayne t-shirt som jag, på en av dina tidigare bilder. Bilderna från vip room var också roliga att se, är inte överförtjust i stället men jag var där för någon vecka sen och stötte in i en av medlemmarna från Run DMC så det var inte helt fel:) Om du gillar vip room så nästa gång du är i Paris borde du testa klubben Palais M. Kram

Reply
Marie

Hvor har dere tatt det øverste bildet? :-) Følger med på bloggen din! Du er bedre enn flere norske tilsammen :-D

Reply
hellu:d

hur lyckade du ta bild på eifeltornet, vi har åkt dit 2 ggr och har knappt lyckats att ta kort på det eftersom det är såååå stort :O

Reply
nathalie

Hej, fina bilder från Paris! Ska dit i december och undrar om du har några tips på bra, men inte allt för dyra affärer? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*