• header

Veckans outfits

Har ni någon favorit? Jag rådiggar ju brallorna på 1an men 4an känns verkligen jag. Fast fortfarande.. Acne-bootsen på 2an får mitt hjärta att slå ett extra slag moahaha.

134 Comments

Sophie from France

Kenza, honey ; when do you will dye your haire darker ? That’s sooooooo fucking beautiful !! damn ! ♥

Reply
Vicki E.

tycker att trean är en perfekt festoutfit men fryan var riktigt snygg!Ser super mysig ut ju =) Känns som att det har varit lite svart vitt tema den här veckan och det är alltid klassiskt och snyggt!

Reply
ellen

Alla är så otroligt fina. Men har du något tips vart man kan hitta ett linne/t-shirt som ryggen lixom syns på. Hoppas du vet några ställen och kan svara!
kram :)

Reply
Hanna

Jag gillar 3:an, men det är ju ganska kallt nu och så… så jag föredrar nog 4:an!

Jag har en fråga till dig! Hur klara du att gå runt i sådana tunna kläder? de e ju för f*n vinter! haha! Men serigöst? hur klarar du det? :D

//En glad brund! ;)

Reply
Farbror Fred

Det finns numer en utmärkt länk för den som är intresserad av att – som jag – njuta av Kenzas utsökta fötter.

Reply
mandee

Hej:D Jag bara undrar(om du läser detta)om du möjligt vis kan lägga upp nr 2:ans outfit jag baraa älskar hela alltet och undrar var du har köp sakerna^^ jag hittar inte den på i bloggen och jag har varit bortrest i en vecka så jag har missat mycket”/

Reply
linnea

1:an och 2:an, du har så grymt snygg stil och så himla bra fantasi som kan mixa och matcha med alla kläder! BEUNDRAR DIG OCH DIGGGAR DIG GRYMT MYCKET!
KRAM

Reply
Sandra

2:an! Fast jag gillar väskan på 4:an ;) Men hur tar du så snygga outfit bilder? Du får ju med heela oufiten?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*