• header

Vinn en drömdag med oss!

Som ni vet så uppfyller vi era drömmar i Kenza & Tyra show. Ni kan fortfarande maila in era drömmar till [email protected]

Nu har vi även en annan tävling där vinnarna får en drömdag med mig och Tyra här i Stockholm! Tanken med detta är att vi vill peppa och muntra upp er som kanske känner er lite nere, lite bortglömda och kanske lite trötta på vardagen. Så denna dag ska vi glömma allt det tråkiga och bara ha kul! Dagen kommer att filmas och visas på Kenza & Tyra show.

Så har du en vän som behöver munstras upp lite? Gå då in HÄR för att anmäla dig och din vän till tävlingen. Vi ser fram emot detta som fan, det kommer bli sjukt kul!

35 Comments

Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGAR ER DET LOVAR JAG ELLER DET KAN INTE JAG VTEA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
mandy

Jag har en fråga…
hur gör man för att kunna skriva något annat istället för länkens namn? Tillexempel som du skrev “HÄR”
Alltså, vart går man in för att ändra länkens namn?

Hoppas du fattar vad jag menar! Kram

Kenzas svar: Markera ordet du vill länka och tryck sedan på symbolen som ser ut som en kedja, sedan skriver du in länken där. Kram!

Reply
Malin

Hej Kenza!
Jag har en fråga angående drömmen. Om jag vill skicka in ett mail om min dröm ska man skriva telefon nummer eller räcker det att man skriver sitt namn???? Snälla svara.
Skickar äneven det här Tyra och så får jag se vem som svarar om nu någon är snäll och gör det ;) :D

Ha det så bra!
Kram Malin <3

Kenzas svar: Hej! Ja något telefonnummer är väl bra att ha med.. Kram!

Reply
Anna

Vad roligt att ni gör så att vi får våra drömmar uppfyllda!
Dethär är verkligen supersnällt!
KRAM!!

Reply
eliin

kenzaa, jag har mailat dig. inte om detta utan för att jag vill ha din hjälp med en outfit. ´skulle vara kul ifall du svarade! :) Kram

Reply
agnes

jag bor i sundsvall :(

kolla gärna min blogg . vet att du säkert inte kommer göra det men det skulle vara sjukt snällt !! :D <3
älskar verkligen din blogg!
/agnesss

Reply
♥ MeDinA ♥

Det är så när jag ska lägga in en kommentar via min dator här på din blogg så går det inte. det kommer upp att det är något fel på websidan och att den inte kan visas. Vad tror du detta kan bero på. För ca 2 veckor sen gick det.

Reply
Madde

Hur blev du den stora bloggaren du är idag??
Jag behöver all hjälp jag kan få!!
Kika in på min sida och bedöm!
Kramar

Reply
Clara Carberg

TJEJER där ute! Ja, just DU! Du som ibland TVIVLAR på om du räcker till. Om du DUGER. DU som lätt ser ner på dig själv och stämplar dig själv som VÄRDELÖS. Du som känner igen dig just nu. Här är något för dig, något som kommer att FÖRÄNDRA dig, att inse att du är FANTASTISK och som kommer få dig att nöja dig med PRECIS den DU är.

http://makalos.wordpress.com/

Tro mig, försök! Vad har du att förlora?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*