• header

Godnatt fina ni!

Fråga mig inte hur jag ska kunna somna såhär tidigt med tanke på att jag sov typ 100 timmar inatt och klev upp sent, men jag måste verkligen försöka somna för imorgon ska jag upp svintidigt. Imorgon har vi nämligen 3 olika inspelningar till showen så vi måste dra igång tidigt, halv åtta ska jag vara där.

Men kul blir det! Nu ska jag och Mani ut på sista rundan och sedan lägga oss. Förresten, jag har märkt att ni har blivit lite sämre på att kommentera! Vad tråkigt. Jag vet att det inte finns så mycket att kommentera men jag är ju van vid att på kvällarna sitta och läsa dagens kommentarer och att det tar ett tag, men nu går det snabbt haha.. Ni vet väl att jag ibland sitter och svarar på era kommentarer? Jag svarar på dem precis under. Nu har det blivit lite mer sällan när jag jobbat hela dagarna men jag brukar sitta och göra det och jag ska bli bättre på det. Vill ju ha lite kontakt med er!

Jaja nu kissar Mani på sig. Vi hörs imorgonbitti! ♥

Jag och glada Alexander (som håller i Lobby med mig) i lördags

95 Comments

Elina

Din blogg är asbra! :D kämpa på bara, det är bara vi som är slöa dom här kalla svenska vintereftermiddagarna! Älskar din blogg! <3

Kenzas svar: Haha ja fan jävla hemska kyla!!! :P

Reply
Hanna B

haha, det är för att man aldrig får svar ju ;) nej men okej, jag ska bättra mig, jag loovar! haha

nu när jag ändå är igång, har du fortfarande någon kontakt med den förra pojkvän, eller ja förr,förra. Pratar ni ibland? hälsar ni på varandra om ni träffas? eller pratar ni då också?

Kram!

Kenzas svar: Hej! Frågor som är lite för privata tycker jag inte om att svara på. Hoppas det är ok. Kram!

Reply
Jennifer

Okej Kenza, nu har jag kommenterat det här säkert ett hundratals gånger i flera års tid. Men än en gång så måste jag bara säga hur otroligt snygg din kompis Philip är!! Det har i och för sig ingenting med inlägget att göra, men nu när du skrev att du brukar svara så snälla, snälla du, kan du vara en ängel och hälsa honom att det finns (minst) en tjej här ute som skulle kunna döda för att hitta en man med hans utseende! Haha, nu känner jag ju inte honom och så, men han ser i alla fall grym ut och det skulle va så gulligt av dig om du kunde hälsa honom det!
Tack för en grym blogg och kram på dig <3

Kenzas svar: Haha, vad gulligt! Jag ska hälsa det. Han kommer bli jätteglad! :)

Reply
annie

man slutar kommentera för att du extremt extremt sällan kommenterar tillbaka. jag förstår att det är onödigt att svara på onödiga kommentarer men de som faktiskt frågar något vettigt bör ju få svar??

nattinattt :)

Kenzas svar: Jodå, jag svarar så ofta jag kan. Men det känns inte så lönt att svara på en fråga jag fått hundra gånger och svarat på massor av gånger, t.ex. hur lång är du, vilken mascara använder du osv. Det blir lite tråkigt i längden. :P I kategorin “frågor & svar” finns det svar på de vanligaste och så kan man ju googla också (skriv typ kenza mascara) så kanske man hittar svaret. Och ni vet att jag inte tycker om att svara på privata frågor, för jag har ett privatliv och massor håller jag för mig själv. Godnatt! :)

Reply
Francy

Haha, gud va hemskt att hoppa fallskärm, skulle också börja gråta! Men hur mycket kostade det och vart kan man göra det? :) Tack för en super bra blogg! <3

Kenzas svar: Lite överallt, googla! :)

Reply
Rebecca :)

Haha, det slog mig..jag som följt din blogg huur länge som helst men jag har aldrig lämnat en kommentar!
Vill iaf säga att du är en stor förebild för mig, Rebecca 13 år:) Ääälskar din klädstil och du är absolut min ända och största inspiration! Läser din blogg varje dag och ser verkligen upp till dig! Tycker du är väldigt vacker oxå!
Haha nu tjatar jag på här…
Kram på dig iaf!

Kenzas svar: Då var det ju på tiden!! :) Tack så mycket. Puss puss nu måste jag verkligen sova. Godnatt!

Reply
Temesgen

Du är grymmast i blogg värden går inte och att inte älska din blogg!

Skulle vara jävligt kul och gå ut på lobby vad har ni för ålders gräns ?:) Tacksam för svar !

Kenzas svar: Tack! Det är 21-årsgräns men precis som på alla andra ställen så kommer du in om du är minst 18 och på listan. Kram!

Reply
Anna

Är inte din pojkvän med i björn gustavssons morgonsoffa?? :)

Kram.

Kan inte du ge lite tips om höstens mode?? Du klär dig så snyggt! :D

Reply
Rebecca

Satt och kollade i arkivet sen du började blogga, du har utvecklats så mycket! Riktigt kul att se och läsa om. Helt otroligt eftersom så många följer dig och allt du delar med dig! Riktigt bra jobb gör du Kenza, du är en enorm förebild :) Hur länge tror du att du kommer blogga?

Reply
din läsare såklart

oj..inte bra!! vi läsare måste skärpa oss… men du får också skärpa dig o svara på så många kommentarer du hinner för annars är det ju inge kul! :D jaja hoppas du kan svara nått på det hära också! kram o Gonatt. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG ÄNDA SEN JAG VAR LITEEEEEN :D :D

Reply
Ida

anledningen till att inte jag kommenterar är för att du aldrig svarar när jag frågar angående om dina ögonfransar hur dom har blivit så långa :(

Reply
enbartmoa

Det är som sagt tråkigt att kommentera när man inte får någon respons, man vet inte om du svarar på kommentaren, man sitter liksom inte och letar bland hundratals kommentarer efter sin egen bara för att inse att man inte har fått svar. Vet inte hur många gånger jag har kommenterat och UNDRAT något, någon gång har jag mailat. Har jag fått svar? Nej.
Men det gör faktiskt inget, din blogg är trevlig, roligast att läsa är om dina kläder!

Reply
ellen

haha jag har alltid undrat, vad hände egentligen med greken efter han skulle “sälja info om dig” fick han sig en rejäl utskällning eller?:D

Reply
annie

åhhh neeeej. postade ett fint inlägg om fallskärm för jag har också hoppat o så raderades det för jag “postar för snabbt, sänk farten” haha vad trisst>!

men skulle bara säga modigt av dig att hoppa igen, jag hoppade också och de första 10 sekunderna dog jag innerst inne på riktigt av skräck. sen blev det skitkul men att sitta fast i bara 4 spännen gör mig inte trygg. så jag tänkte fråga hur du samlade modet att vilja göra om det?

Kenzas svar: Jag är ju SKITrädd fortfarande haha.. Men jag känner att jag vill göra om det för att kunna njuta lite mer av det och verkligen UPPLEVA det. För nu var jag typ nästan avsvimmad haha, nej men jag hann knappt tänka liksom.. Skulle vara kul att göra det igen och våga titta lite mer :P

Reply
amanda

jag brukar faktiskt kommentera men det är ju så många som kommenterar så jag får aldrig svar… men HEJ KENZA! HUr mår du? KRAM! :D

Kenzas svar: HEJ AMANDA! Jag mår bra hur mår du? Kram

Reply
Sandra

Ditt hår är så grymt snyggt. Vet du vad? igår klippte jag mig i etapp och jag sa 2 cm men det blir minst 5 cm. Du anar inte hur ledsen jag faktiskt är och idiot-frisören sa att jag inte behövde betala men det ersätter fan inte mitt hår :( . har du tips om vart jag ska kunna klippa mig? det verkar som att du oftast blir nöjd men där du klipper dig? nämn en bra frisör som du har klippt dig hos. Vore hur snällt som helst.

Kenzas svar: 5 cm är ju ingenting! Men jag förstår dig, man blir arg när de tar för mycket. Jag är typ aldrig nöjd när jag kommer ut ur en frisörsalong så jag går till olika varje gång.. Kram!

Reply
emma

din blogg är superbra och jag läser den flera gånger per dag och kommenterar ganska ofta :)
Och er show är grymt bra !

Reply
Emma

Vad bra att du försöker svara så mycket mycket som möjligt :) för har nämligen en fråga jag ställt runt tio gånger utan något svar.
Det handlar om dina lincer. Har själv glasögon men hatar det. Har försökt mig på lincer några gånger men aldrig riktigt fått det att funka. Blev det bra för det på direkten, eller fick du liksom pröva dig fram och tillbaka för att hitta rätt? Undrar också vart du köper dina ifrån. Skickar du efter eller går du till butik? Isåfall var? Skulle vara tacksam för svar! kram :)

Reply
madde

såklart att vi ska kommentera mer :D
Kan inte fatta att du vågade hoppa fallskärm! Jag ryser bara jag tänker tanken, haha!

Reply
Jossan

jag drömmer om dig typ minst 1 gång i veckan! allt från att vi åker på semester tillsammans, att jag får gå på en massa konserter gratis för att jag är kompis med dig, till att du är min mamma och aleks min pappa x) och sedan när man vaknar och upptäcker att det bara var en dröm bir jag skitsur!

Reply
airaM

Det är ju så, på de stora bloggarna.. Till slut kommenterar man inte längre, för det känns inte som att ni läser allt ändå. Men du har ju iofs svarat på både kommentarer jag skrivit samt t.o.m. besökt min blogg och svarat, så jag kör på. :)
(Känner mej bara så satans fjantig, för du är sex år yngre än mej, haha. Men om min mamma kan läsa din blogg så kan väl jag. :) )

Reply
SANDRA'S

du är typ bäst! ville bara säga det! nog för att du redan hört det antar jag. men du är ganska unik, så grym!
Godnatt! :)

Reply
T

grejen är att det är svårt att se när man får svar av dig, det kanske kommer 3 timmar efter, och då måste man ju typ sitta och kolla sidan helatiden :p

Reply
Anni

Vilken storlek har du på Gabriels nit-tshirt? Skulle bli otroligt glad om du svara för att jag ska nämligen köpa en och jag har ungefär likadan kroppstyp som dig. Visst är tshirten grymt snygg?! Man ska slå till va? haha

Kenzas svar: Hmm.. ingen aning, står ingen storlek inuti. Men tror att jag har S!

Reply
K :)

Din blogg är fortfarande lika rolig att läsa, kikar in här ständigt och du är minst lika söt lilla Kenza. :) Gå ta ut armani nu innan hans urinblåsa spricker hehe :D trevlig kväll

Reply
DArling

Men det känns roligare att kommentera om du svarar, vilket jag tycker är bra att du skrev att du brukar sitta om kvällarna och svara och läsa komentarer. Sånt är kul!!! Men sen svarar du inte så mycket på något haha, t ex som någon som frågade om du har kontakt med ditt ex, visst att du inte vill svara på privata frågor så men det är väl inte så privat om ni har kontakt bara? Eller ja du kanske tycker det men det var därför jag läste din blogg mer innan, var mycket mer personligt.

Kram

Kenzas svar: Det går tyvärr inte att vara så personlig när man har 400 000 unika läsare i veckan. Det går bara inte. Det är läskigt och inte säkert, så man måste sätta en gräns. Kram!

Reply
Emma

jag kommenterar hela tiden känns det som. :) minst en gång om dagen, så jag hoppas jag sköter mig iaf. ;D

Reply
Riim

Hej kenza! Jag läser din blogg varje dag, har redan gått in på den 3 gånger idag:P
men jag orkar inte kommentera för vet inte vad jag ska skriva.
Men du är väldigt vacker! Och du har en grym garderob.
Du verkar vara en jättego tjej:)
Nu borde jag fortsätta plugga på Franska ( hatar den franska grammatiken:P)
jag ska börja kommentera:)

Reply
Emelie

Har aldrig lämnat en kommentar förut fast jag läst din blogg i flera år. Är lite blyg av mig när det gäller att kommentera. Men du är fin!:) och du har så cool stil och vackra gröna ögon. Kram

Reply
Carro

läste någon kommentar ovan ang kyla. jag tror inte ens ni där nere vet vad det är, HAHA! förlåt men ja. kommer från norrland, asså högst upp typ (pajala trakterna). och just NU, så har vi SNÖSTORM där ute typ. helt sinnes. det smälter bort ganska snabbt dock men ändå. och på vintern så brukar vi ha -30 grader, ibland mer. HAHA!!

har du besökt oss här uppe någon gång? :D

Kenzas svar: BRRRRRRRRRRRRR!! Nej jag har aldrig varit där uppe och om jag ska vara ärlig så lockar inte kylan heller ;P

Reply
Laura

Älskar din blogg! varje dags favoritstund är när man läser din blogg! Har den som app på iphonen så ja o mina kompisar kollar in bloggen waay to often! Haha! Jaja, men va kul att du svarar på kommentarer( vilket inte många storbloggare gör..) ! :D ja undrar om va din favoritparfym/doft är? Har du fortfarande Escada eller är ja bara seg? Heh.. Puss o godnatt världens bästa Kenza!

Kenzas svar: Tack! Fortfarande Escada.. Den enda jag tål typ, de andra får jag ont i huvudet av :P

Reply
linnea

ska försöka att bli bättre på att kommentera! :)
det är ju kul att kommentera, även fast man inte får svar, hihi.
längtar till torsdag btw, nytt kenza och tyra show avsnitt.
diggar eran show grymmt mycket, jättttttttekul att se på ju! ni är grymt duktiga :D
kram kram kram

Reply
Ida

Hei Kenza :) ville bare si at jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg kommenterer i blant. Noe av det jeg liker best ved deg er at du er så jordnær, og du virker som en god person. Selv om du har mye andre jenter bare kan drømme om skryter du aldri, men du deler gode nyheter med oss lesere. Du forteller oss fine ting som har hendt, og ting som har gjort deg glad. Jeg elsker å se bilder av hvordan du sminker deg, hvordan du kler deg og få andre gode tips. Håper du kommer til Oslo igjen snart :)

Men en ting… I det siste har jeg merket en liten endring ved deg, og jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er. Selv om du beskytter privatlivet er bloggen din veldig personlig, så man føler jo at man kjenner deg litt. Jeg syntes at det siste innlegget om om hvor mye du tjener (“suck on this” eller hva det het) var en smule overdrevet, og på grensen til skrytete. Og selv om Kenza&Tyra Show er DØDSBRA er det grenser for hvor mange ganger det er hyggelig å høre om hvor fantastisk kult det er å spille inn. Det jeg prøver å komme fram til her er at jeg er redd for at all suksessen din kommer til å endre deg til å bli noe du ikke er. Pass på deg selv, og vær deg selv 100% hele veien. Glem aldri dine venner, og heller aldri dine fans!

Du er mitt forbilde på mange måter, så stå på videre! Men ikke glem hvem du er, og hva som gjorde at jenter som meg ble dine fans in the first place :)

Stor klem fra Ida i Oslo

PS! Sorry at dette innlegget ble sykt langt, men jeg hadde plutselig så mye å si. Håper du ikke blir sint for min lille kritikk, jeg vil deg bare vel! Puss och kram

Reply
Ida

TIL EMMA (OM DINE LINSER)

Bare prøv deg fram med forskjellige merker, så finner du sikkert noen som passer deg. Snakk med din optiker! Alle har forskjellige øyne, så selv om Kenza bruker ett merke betyr ikke det at det er rett merke for deg. Vi snakker ikke om et klesplagg her ;) Jeg har brukt linser siden jeg var tolv år (er 20 nå). I starten var det vanskelig, men nå kan jeg ikke leve uten :) lykke til!

Reply
olivia

okejrååå! Din klänning var riktigt fin :) Och jag måste komma iväg till Lobby någon gång, skulle dit när de var nyöppnat men de sket sig och efter de har de inte blivit av :/ men jag ska fan ta o komma snart, vill checka stället ju.

harebra!

Reply
Jossan

Min största dröm är att bli modell, men jag vet liksom inte hur jag ska börja. Hur blev du modell, och “upptäckt” om man säger så? Skulle bli jätteglad om du svarade.

Hihi puss

Reply
Asal

Så länge läsarantalet är densamma så är det väl ganska okej ändå.
Men förstår vad du menar, :)

Reply
June

Att du får färre kommentarer är väl ett tecken på att läsarna inte tycker bloggen är lika bra längre. Jag förstår att Kenza&Tyra show är skitkul att jobba med och många tycker även om att titta på showen, MEN själv tycker jag att det är aptråkigt att bara läsa en massa inlägg om vad ni gör till showen hela tiden … Tyckte likadant om Bella&Tyra show, så fort den började blev deras bloggar astråkiga för det blev bara en massa hetsande om att man måste se nästa avsnitt hela tiden.
Kanske tål att tänkas på.

Reply
Alice

Hej kenza! Jag vill börja med att säga att jag rå diggar både dig och din blogg! En liten fråga jag har som jag inte hängt med på är.. I kenzatyra show så förstår jag att när ni tex uppfyller någons dröm eller är med Darin så är det inte direktsänt. Men är det inte som det var i bellatyra show att det är direktsänt där emellan? Exempelvis där ni säger: hej och välkomna till dagens avsnitt! Nu får ni se det här! Och så vidare.. Jätte tacksam för svar! Kram!!

Kenzas svar: Hej! Nej ingenting är direktsänt. Pusspuss

Reply
Sanna

kanske är så att folk inte har så mycket att säga ibland, blir mest att man läser vad du hittar på

Reply
Aynoor

haha.. jag önskar att jag också kunde hålla mitt privatliv för mig själv.. ibland så berättar jag exakt ALLTING om mig själv till en främling som knappt bryr sig. haha ska försöka förbättra mig på det :)
men jag håller med, när någon främling frågar mig något privat, så vill jag inte heller svara, men munnen sätts bara igång liksom!! :(

Reply
Cecilia Butterfly

Du verkar ju ha fullt upp i höst men undrar om du ska jobba för mtv under EMAs i år igen?

Kenzas svar: Jag väntar fortfarande på svar från MTV för bollen är i rullning, men jag tror att det inte blir av. Känner det bara på mig. Synd!

Reply
Wilma

men man märker inte av dina svar bara för att du svarar här på din blogg.. det är lite tråkigt ;( men det lugnt , man har ju inte tid med allt heller.
Sov gott <3

Reply
ELSA ♥ - 1029

Det känns som att det bara har varit tidsinställda inlägg och mobilblogg på sistonne. Jag vet att det är för att du har jobbat en massa men det skulle vara kul med någonting annat nu. Till exempel frågestund, dagens fråga, videoblogg eller någon tävling. Du gör ett jättebra jobb annars och är en grym förebild för oss. Kram och lycka till med allt!

Reply
C A Y D E N S

Hejhej! Det är flera bloggare som har så! Bla. Isabelle Strömberg om du vet vem det är? Hon har också problem med kommentarerna.. Tror att det är WordPress, värt att kollas upp! :)

Reply
Lella

Helt värdelöst att läsa nu. Dina inlägg är i stort sett identiska varje dag och en massa rapande om inspelningarna till er fjortisshow. Boring.

Reply
lotten

JAG SKA OCKSÅ HOPPA FALLSKÄRM! på lördag! :D
Tror jag också kommer vara lite rädd, men jag har velat hoppa i mer än fem år så jag hoppas att det blir kul :P
Önska mig lycka till!
<3

Reply
LIENE

Fina bilder:)
jag tror många kommenterar för de tror att du inte (aldrig) svarar, för att de inte har tid eller något. Lite tråkigt.

Reply
Fernanda

Hahahahaha skrattade hjäl mig här när du sa ”Jaja nu kissar Mani på sig.” hahahahahahahhaha! Älskar din klänning <3

Reply
Steffi

Kenza, kommer du ihåg dagarna när du kunde vandra fritt när du ville utan att “alla” visste vem du va? :) inte för att det är så med mig men ÄÄÄH du fattar, läs gärna min tråkiga blogg ;d

Reply
sophie

ah! hahah honom känner jag igen! jag var på inspelningen av ett nytt program som heter minuten för en vecka sen och då var han med och tävlade!:D

Reply
Zasu

Nu har du fått massor med kommentarer, haha x) Jag brukar bli glad om jag ens får en si så där 12 st :P

Reply
Iris

snygg klänning ! och vi älskar din blogg Kenza även om det inte dyker upp så mycket kommentarer nu för tiden. Det kan bero på den här kylan och det tråkiga vädret. Men vi älskar bloggen. Kram

Reply
Ninna

Vilken snygg klänning du har på dig. Funderar du på en frågestund snart? Alltid lika kul men frågor&svar

Reply
S O F I A - F I I I A S S . B L O G G . S E !

Jag ska bli bättre på att kommentera, lovar! Har bara blivit lite lat på senaste tiden och jag har också en massa läxor att göra så det är ganska svårt att kommentera lika mycket som jag brukade göra. Men förresten är din blogg den bästa! Så du vet! :)

Reply
Kriona

Jag förstår inte hur din kille kan vara så himla bra med att du tar bilder med massa killar, är med massa killkompisar… varje utländsk kille jag har haft har alltid alltid ogillat att jag är med mina killkompisar, även att det bara gäller i skolan också. You’r Really Lucky!

Reply
Nina

Har har du en trogen lasare från Finland :) tycker om din blogg och det ar jatte kul att se på dina “outfits-bilder”, det ger en sjalv inspiration :) kramar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*